APSA Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Kiedy to jest moja pościel! Moja! Specjalnie kołdrę zwijam pod ścianę, a na reszcie łóżka kładę "psie" prześcieradło. A on co?!? Dorota, może jednak się da? Do Ciebie bym go osobiście dowiozła :cool3: (mimo wszystko nie namawiam, sama wiesz najlepiej, na ile sznaucera możesz sobie pozwolić ;)) U mnie wcale by nie miał dobrze, o nie :diabloti: Quote
tangerine74 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja Ci mówię, że miałby dobrze u Ciebie - dobrze wcale nie znaczy, że miałby wszystko co by chciał. Dobrze znaczy, że by sie rozwijał i miał "wsparcie sfory" ;) Podjęłam wczoraj próbę dyskusji z futrzakami w domu. Wykorzystałam moment (moje urodziny), żeby im utrudnić odmówienie mi czegokolwiek :evil_lol:. Opowiedziałam im, jak moze byc fajnie z nowym kumplem w domku :loveu: Mały (Gimli) spojrzał na mnie z miną z cyklu "ale o co Ci chodzi? przeciez jest nam dobrze". Duży (mąż) pokręcił znacząco głową i hmmm-knął. Oni są strasznie egoistyczni i zazdrosni (ech, faceci...) - nie chcą sie dzielić moimi względami z nikim więcej. I w sumie to ja nie wiem czy sie tym martwić czy cieszyć ;) A powaznie, to niestety wciąż pozostaje temat opieki zastępczej w trakcie naszych wyjazdów. Kilka razy w roku zdarzają nam się kilkudniowe wyjazdy, na które nie mozna zabrać psa. Rodzice przygarniają wtedy jednego łobuza, ale mówią, że to dla nich kłopot, więc o wiekszej psiarni nie ma mowy. W hoteliku nie zostawię Gimlego - jest zbyt emocjonalny (sznaucer to przecież). W tej sytuacji mam zablokowaną mozliwość powiększania sfory :-( Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Czekam do niedzieli na odpowiedź, czy adopcja się uda :p Quote
Poker Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 widzialam ze jakas dziewczyna na stronie przygarne psa, szukala sznaucerka mini... Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100886 zapraszam na bazarek z kalendarzami sznaucerowymi dochód na sznaucery w potrzebie :loveu::loveu::loveu: Quote
APSA Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Pani miała zadzwonić o Mopka wczoraj lub dziś... Może jednak przemyślała to, co jej powiedziałam o możliwości ucieczek tego psa. Ech... Quote
weszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No i Mopek co z tym domkiem dla ciebie????? Quote
APSA Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 ... i pojechali :) Przez telefon rozmawiałam z panią i miałam trochę mieszane uczucia - tzn. niby wszystko ok, ale nie czułam "tego czegoś". Po psa przyjechali pan z panią. Jak Pan zaczął się z Mopem witać, to Mop wylądował mu w ramionach :lol: Człowiek zdaje się dość prosty i praktyczny, ale z dużą ilością uczucia do zwierząt. Lecę zmienić tytuł wątku :) Quote
AnkaG Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym domku. :lol: Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Miło czytać takie posty :multi: Dobra robota, rewelacyjna opieka z Twojej strony :Rose: Miej ich na oku ;) Quote
malawaszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :multi::multi::multi:cudownie!!!!!!!! APSA :Rose: dla Ciebie :loveu: Quote
weszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wspaniale :multi::multi::multi: Wszystkiego naj naj naj :loveu: w nowym domku! APSA - dobra robota :) Quote
magdyska25 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ufff ulżyło mi...Apsa jak będziesz w odwiedzinach to poprosimy zdjęcia z nowego domu:evil_lol: Quote
Recommended Posts