Jump to content
Dogomania

Znaleziono sznaucera mini pod Warszawą - psiak ma już swoich ludzi :-)

Recommended Posts

Posted

Kiedy to jest moja pościel! Moja!
Specjalnie kołdrę zwijam pod ścianę, a na reszcie łóżka kładę "psie" prześcieradło. A on co?!?

Dorota, może jednak się da? Do Ciebie bym go osobiście dowiozła :cool3:
(mimo wszystko nie namawiam, sama wiesz najlepiej, na ile sznaucera możesz sobie pozwolić ;))
U mnie wcale by nie miał dobrze, o nie :diabloti:

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Ci mówię, że miałby dobrze u Ciebie - dobrze wcale nie znaczy, że miałby wszystko co by chciał. Dobrze znaczy, że by sie rozwijał i miał "wsparcie sfory" ;)

Podjęłam wczoraj próbę dyskusji z futrzakami w domu. Wykorzystałam moment (moje urodziny), żeby im utrudnić odmówienie mi czegokolwiek :evil_lol:. Opowiedziałam im, jak moze byc fajnie z nowym kumplem w domku :loveu: Mały (Gimli) spojrzał na mnie z miną z cyklu "ale o co Ci chodzi? przeciez jest nam dobrze". Duży (mąż) pokręcił znacząco głową i hmmm-knął. Oni są strasznie egoistyczni i zazdrosni (ech, faceci...) - nie chcą sie dzielić moimi względami z nikim więcej. I w sumie to ja nie wiem czy sie tym martwić czy cieszyć ;)
A powaznie, to niestety wciąż pozostaje temat opieki zastępczej w trakcie naszych wyjazdów. Kilka razy w roku zdarzają nam się kilkudniowe wyjazdy, na które nie mozna zabrać psa. Rodzice przygarniają wtedy jednego łobuza, ale mówią, że to dla nich kłopot, więc o wiekszej psiarni nie ma mowy. W hoteliku nie zostawię Gimlego - jest zbyt emocjonalny (sznaucer to przecież). W tej sytuacji mam zablokowaną mozliwość powiększania sfory :-(

Posted

Pani miała zadzwonić o Mopka wczoraj lub dziś...
Może jednak przemyślała to, co jej powiedziałam o możliwości ucieczek tego psa.

Ech...

Posted

... i pojechali :)

Przez telefon rozmawiałam z panią i miałam trochę mieszane uczucia - tzn. niby wszystko ok, ale nie czułam "tego czegoś".
Po psa przyjechali pan z panią. Jak Pan zaczął się z Mopem witać, to Mop wylądował mu w ramionach :lol:
Człowiek zdaje się dość prosty i praktyczny, ale z dużą ilością uczucia do zwierząt.
Lecę zmienić tytuł wątku :)

• 3 weeks later...