agniecha82x Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Grysik bardzo slicznie o domek prosi! jak to mozliwe, ze nikt nie chce tak cudownego psa?! :shake: Quote
betinka24 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Grysiku biedaku gdzie ten domek??? Quote
agniecha82x Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Grysik no co Ty tu jeszcze robisz, juz dawno powinienes doopke grzac w kochajacym domku :-( Quote
clo Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 grysik ja tez o tobie pamietam slodziaku! Quote
maarit Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Oj czy nikt nie ma w serduchu miejsca dla Grysika???:placz: Quote
betinka24 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 A ja mam dobra wiadomosc!!!! Chcecie uslyszec!!!! bo ja od wczorej nie moge w to uwierzyc!!!! Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 betinka24 napisał(a):A ja mam dobra wiadomosc!!!! Chcecie uslyszec!!!! bo ja od wczorej nie moge w to uwierzyc!!!! Grysik w domu? Quote
agniecha82x Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 betinka24 napisał(a):A ja mam dobra wiadomosc!!!! Chcecie uslyszec!!!! bo ja od wczorej nie moge w to uwierzyc!!!! no dawaj ta wiadomosc ale juz :mad: :diabloti: no kurcze pobudzila ciekawosc i nie napisala co to za wiadomosc! :eviltong: Quote
betinka24 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 agniecha82x napisał(a):no dawaj ta wiadomosc ale juz :mad: :diabloti: no kurcze pobudzila ciekawosc i nie napisala co to za wiadomosc! :eviltong: Wiec sluchajcie wczorej Grysik pojechal do domu, nowego domku z ogrodkiem, zabralo go cudowne malozenstwo, byli nim zachwyceni!!!! Niestety nic wiecej nie wiem tylko tyle co mi powiedzieli w schronisku, znalezli jego ogloszenie w intenecie. W kazdym razie Grysik ma juz swoj nowy domek, być mzoe sie do mnie odezwa gdyz maja mojego e-maial jak sie odezwa to napewno napisze cos wiecej. Wiem jedno ze Grysik tak sie ciszyl ladnie szedl na smyczy byl taki dumny, a Panstwo wpatrzeni w niego jak w obrazek!!! Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 betinka24 napisał(a):Wiec sluchajcie wczorej Grysik pojechal do domu, nowego domku z ogrodkiem, zabralo go cudowne malozenstwo, byli nim zachwyceni!!!! Niestety nic wiecej nie wiem tylko tyle co mi powiedzieli w schronisku, znalezli jego ogloszenie w intenecie. W kazdym razie Grysik ma juz swoj nowy domek, być mzoe sie do mnie odezwa gdyz maja mojego e-maial jak sie odezwa to napewno napisze cos wiecej. Wiem jedno ze Grysik tak sie ciszyl ladnie szedl na smyczy byl taki dumny, a Panstwo wpatrzeni w niego jak w obrazek!!! Nawet nie wiesz jak ja sie z tobą też cieszę. Grysiku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Quote
agniecha82x Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 betinka24 napisał(a):Wiec sluchajcie wczorej Grysik pojechal do domu, nowego domku z ogrodkiem, zabralo go cudowne malozenstwo, byli nim zachwyceni!!!! Niestety nic wiecej nie wiem tylko tyle co mi powiedzieli w schronisku, znalezli jego ogloszenie w intenecie. W kazdym razie Grysik ma juz swoj nowy domek, być mzoe sie do mnie odezwa gdyz maja mojego e-maial jak sie odezwa to napewno napisze cos wiecej. Wiem jedno ze Grysik tak sie ciszyl ladnie szedl na smyczy byl taki dumny, a Panstwo wpatrzeni w niego jak w obrazek!!! jaka cudowna wiadomosc!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Grysik taki kochany pies i w koncu szczesliwy w swoim wlasnym domku!!! :multi: Beatko jak bedziesz miala jakies wiesci, a moze fotki z nowego domku, pisz koniecznie! tak bardzo chcialabym zobaczyc jego szczesliwa mordke w nowym domku! :loveu: najpierw Szuniek teraz Grysiula, to teraz czas na Nozke :cool3: Quote
Miki Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja tu oglądam Grysika zdjęcia ze schronu i się martwię, a tu takie dobre wiadomości:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betinka24 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Mam nadzieje ze wkrotce dostane zdjecia z nowego domku Grysika, ale wiem ze miewa sie bardezo dobrze i ze ciagle chce byc przy czlowieku!!! Quote
mru Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 aaaaaa :multi::multi::multi: jejku aż mi się łza zakręciła w oku! Maksiu w domku (ten "mój", taki podobny do Grysika) i teraz Grysik też :D czad! :multi: Quote
Beata19 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Quote
agniecha82x Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 no to czekamy niecierpliwie na nowe fotki Grysika :cool3: Grysika szczesliwego z rozesmianym pycholkiem! :lol: Quote
Edi100 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Grysiku, samych szczęśliwości!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
clo Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 brawo grysik!!!strasznie sie ciesze:)))):multi: Quote
Recommended Posts