Jump to content
Dogomania

Łodzianka TEKLA sznaucerka mini p&s tymczasowa krakowianka MA DOM śląsko-krakowski!!!

Recommended Posts

Posted

Dzięki wspaniałej rajdowej cioteczce mrowa23 :loveu: i pomocy łódzkiej cioteczki Tosi :loveu: przyjechała dzisiaj do mnie TEKLA (bo tak ją nazwałam).
TEKLA jest sznaucerką minaturową pieprz i sól. Ma obcięte uszy (!) i ogonek. Jest tycia, malusieńka i słodka :loveu:
W łódzkim przytulisku na Kosodrzewiny spędziła sporo czasu :-(
Ma ok. 5-7 lat. Na oko jest w dobrej formie. Ale widać po niej liczne stresy :shake:
Jutro wizyta u weta.
NO I OCZYWIŚCIE TEKLA SZUKA SUPER DOMU!!!

Oto TEKLA jeszcze w przytulisku

A zaraz Wam pokażę kogoś zupełnie innego :eviltong:

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noemik - nie ma sprawy ;)
Tekla śpi, śpi, śpi, śpi... przeciąga się i dalej śpi...
Chciałam jeszcze dodać że dziewczynka jest jeszcze niedokończona jeśli chodzi o fryz - zostały do wycięcia kołtuny pod brodą ale strasznie jej się to nie podoba i podgryza więc juz jej na dziś dałam spokój. No i broda też jeszcze niedokończona ;)
To teraz czas na kolację i spacerki z szarymi dziewczynkami.

Posted

Ja metamorfoza????????????? Podmienia nam ciotka psy i tyle!!! Wstd cioteczko!
hihihi
a teraz ciotka powiedz na kogo mam zmienic kontakt w ogłoszeniach, bo mam cały zcas na Kosodrzewiny

Posted

szajbus napisał(a):
Ja metamorfoza????????????? Podmienia nam ciotka psy i tyle!!! Wstd cioteczko!
hihihi
a teraz ciotka powiedz na kogo mam zmienic kontakt w ogłoszeniach, bo mam cały zcas na Kosodrzewiny

Hehe no podmieniłam pod drodze :evil_lol: Kontakt daj na mnie taki: [email protected] i tel. 0692 106 546

Patia napisał(a):
Weszka :loveu: Jeśli będziesz potrzebować Allegro to daj znać .
A u mnie też nowy tymczasowicz ale jeszcze nie ma wątku ( zębów też nie ma :eviltong:) , tu jego zdjęcia:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61132&page=52

Patia - sunia ma allegro jeszcze z łódzkich czasów wiec na razie bardzo dziękuję :loveu: A już lecę oglądać co Ty też masz znów :evil_lol:

Posted

Ja ma wykolejone spojrzenie jeśli chodzi o wielkość ale ona jest rzeczywiście taka mini miniaturka :) No a przy moich to już w ogóle okruszka :)
Jest taka zahukana i jeszcze nieśmiała ale ma przejawy brykania ;) więc powinno być ok.

Posted

ojjojojjjj cudna panienka :loveu::loveu::loveu: wiedziałam, że to nie mixik tylko sznupka prawdziwa :loveu: teraz to lada chwila znajdzie sie domek :kciuki: a co z tą rodziną która się wahała czy to nie mix? i na dogo był topic że ktoś szukał miniatury :razz: