tomcug Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 A ja nie wierzę, że tyle lat już minęło.... Quote
Zmysł Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.com/forum/topic/145090-zagin%C4%85%C5%82-owczarek-szetlandzki-koby%C5%82ka/ Quote
Zmysł Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 o utworzenie wskazanego wyżej wątku prosiła mnie znajoma na zdjęciu - właśnie ta od cmentarnego Bariego Quote
Zmysł Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Cmentarny złoty psiak Bari znalazł domek w lutym 2008 roku... czyli minęło 7 lat! A oto aktualne wieści: Bari jest chyba najbardziej ubóstwianym psem na świecie. Państwo Bariego zrezygnowali z wyjazdów wspólnych, bo on nie znosi psich hoteli[ boi się i podkopuje]. Może w domu właściwie wszystko [ nawet leżeć na nowej kanapie]. Bari miał 2 zabiegi[usunięcie narośli] u jakiegoś słynnego profesora, a pielęgnacja po zabiegach była jak dla ukochanego dzieciątka. Ze starych [powązkowskich] nawyków pozostało mu ...jedzenie owoców. Pani musi się z nim dzielić bananami, jabłkami, a nawet...pomarańczą! Jest pieszczony, ma własny fotel przed telewizorem, o 4 rano budzi Panią , aby go wypuściła do ogrodu. Wzruszające... Quote
malagos Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Że też są tacy ludzie jak ta rodzina Barrego, świat jeszcze całkiem nie zwariował :) Quote
tomcug Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Cmentarny złoty psiak Bari znalazł domek w lutym 2008 roku... czyli minęło 7 lat! A oto aktualne wieści: Bari jest chyba najbardziej ubóstwianym psem na świecie. Państwo Bariego zrezygnowali z wyjazdów wspólnych, bo on nie znosi psich hoteli[ boi się i podkopuje]. Może w domu właściwie wszystko [ nawet leżeć na nowej kanapie]. Bari miał 2 zabiegi[usunięcie narośli] u jakiegoś słynnego profesora, a pielęgnacja po zabiegach była jak dla ukochanego dzieciątka. Ze starych [powązkowskich] nawyków pozostało mu ...jedzenie owoców. Pani musi się z nim dzielić bananami, jabłkami, a nawet...pomarańczą! Jest pieszczony, ma własny fotel przed telewizorem, o 4 rano budzi Panią , aby go wypuściła do ogrodu. Wzruszające... A ja bałam się zapytać, czy Bari żyje. Wiem, podła jestem, ale jak uświadomiłam sobie, że to już tyle lat.... Ogromnie się cieszę, że tak świetnie trafił. A wątek Barego doskonale pamiętam, piesek urzekł mnie od początku. Quote
Zmysł Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Ciepło się robi na sercu spotykając się na tym wątku w takim gronie ponownie. Quote
zachary Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ciepło się robi na sercu czytając takie wieści...w zestawieniu z tą fotką z cmentarza... Quote
zachary Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tak! Tym bardziej,że Bari ma teraz życie jak w bajce...Ech psiaku, miałeś farta! Quote
rozi Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ciepło się robi na sercu spotykając się na tym wątku w takim gronie ponownie. Mnie tu chyba nie było, ale przylazłam. Wesołych Świąt! :) Quote
Zmysł Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Bardzo miło.Spokojmych Świąt dla wszystkich Quote
Zmysł Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 witam, kopiuję wczoraj otrzymane wieści W ub. roku miał 2 zabiegi wycinania narośli u góry łap. U jakiegoś b. słynnego Profesora. Niestety jest skłonność do ich odnawiania się. Ogólnie sprawność się pogorszyła, co związane jest z wiekiem. Nie wchodzi np. na I piętro w domu, bo się zsuwa, jest mniej ruchliwy. Poza tym bierze leki na tarczycę. Ale apetyt mu dopisuje, oczekiwanie nieustannych pieszczotek także. Państwo b.b. o niego dbają, regularnie bywają u weterynarza. Jest nadal otoczony wielką opieką i miłością. Quote
tomcug Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Dziękujemy za wieści. Niestety czas tak pędzi.... Quote
Zmysł Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 niestety... miło Cię znowu spotkać Quote
Zmysł Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Wszystkiego dobrego na Święta, przede wszystkim spokoju w gronie rodzinnym Quote
tomcug Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Dnia 24.12.2021 o 11:14, Zmysł napisał: spokoju na kolejne Święta Tak, spokoju i ciepła. Quote
Zmysł Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku! Quote
Recommended Posts