Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!! :multi:

Spotkanie jest w sobotę (p.Kinga przyjeżdża do nas z Krakowa). Trzymajcie kciuki za bezpieczną podróż (to w sumie ok. 500 km) no i za spotkanie Julci i jej nowej rodzinki ;)
Muszę przekazać p.Kindze, żeby wzięła ze sobą takie ciasteczka, jakie ciocia Reno nam przysłała, bo Julcia dostała szaleju na ich punkcie :lol:

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę, ze ciasteczka smakują.
Mam nadzieję, że nie tylko Julci ;).

Będę czekała niecierpliwie na sobotę. Pani Kinga ma do Julci taka droge jaką ja miałam do ALDUNI.
Ale po takie sunie warto i 1000km zrobic!!!

Posted

[QUOTE]P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!![/QUOTE]
Pani Kingo, bedzie Pani zadowolona z Julci :loveu: to wspaniala sunieczka :iloveyou:

[QUOTE]Muszę przekazać p.Kindze, żeby wzięła ze sobą takie ciasteczka, jakie ciocia Reno nam przysłała, bo Julcia dostała szaleju na ich punkcie[/QUOTE] Reno, mozesz zdradzic jakie to ciasteczka? moje dziewczynki bardzo lubia dobre smakolyki. Wydziwiaczki sa straszne.

Jutro kierownik jedzie do Malawy po budy, wiec pewnie w kolejnych dniach pojedzie do Janowa. To co bierzemy kolejna bide do hoteliku? Angelka pudlisia ma juz sporo wplat na koncie. Po powrocie z urlopu wplace na konto Murki moja rate :p

Posted

[quote name='Murka']P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!! :multi:
[/QUOTE]
Bardzo prosze Ciocie Murke o wiadomosc smsem nt. Julci, bede obryzac palce z nerwow. Mloda juz kombinuje, coby sie laczyc siecia WLAN z mojej komorki, nie na darmo ma Moja Corka 5tke z infy ;) Chcialabym miec kontakt z Wami :oops:

Posted

Ja z nerwów to juz obgryzam paznokcie .
Julce własnie dzis skończyło sie allegro. Mam nadzieję, że to najlepszy omen, że koniec aukcji i decyzja P. Kingi o adopcji małej zbiegły sie w tym samym dniu :cool2:.
Aukcji nie odnawiam. Modlę sie tylko, by P. Kinga sie nie rozmyśliła:modla:.

A ciasteczka jakie przesłałam to niestety nie bardzo wiem jakie były, bo pani w zoologicznym zrobiła mi specjalną mieszankę z różnych smakołyków na wagę :p.

Niemniej baaardzo sie cieszę, ze Julci smakowały. Świadczy to jedynie o tym, że dałam je z sercem ;).

Posted

Małe zmiany planów nastąpiły.
Julcia musi poczekać jeszcze tydzień, aż jej przyszła Pani obroni pracę ;)
Wtedy będzie mogła już zupełnie poświęcić Julci swój czas, zwłaszcza w istotnych pierwszych dniach pobytu.
Także kciuki zaciskamy i trzymamy do przyszłego czwartku - do 17-tego!

Posted

[QUOTE]Także kciuki zaciskamy i trzymamy do przyszłego czwartku - do 17-tego[/QUOTE]Trzymamy, trzymamy i za Juleczke i za obrone pracy :kciuki: :kciuki: Juz sie nie moge doczekac tego 17tego :wink:

Posted

Julciu, twoja nowa pancia ma jutro przed soba ciężki dzień.
Tak sobie myslę, że może potrzymamy kciuki i łapki za powodzenie obrony?
A w czwartek wszystkie ciotki będa trzymałay kciuki za waszą wspólną, szczęśliwą podróż!!!

Posted

[quote name='Reno2001']Julciu, twoja nowa pancia ma jutro przed soba ciężki dzień.
Tak sobie myslę, że może potrzymamy kciuki i łapki za powodzenie obrony?
[/quote]

Jutro obrona o 10.00!
Wszyscy trzymać kciuki :mad:

Posted

A co ja mam powiedzieć :smhair2:
Siedze jak na szpilkach, komóra przede mną i wciąż wyglądam przez okno...
Chyba tylko Julcia jest w pełni wyluzowana :cool3: