Murka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!! :multi: Spotkanie jest w sobotę (p.Kinga przyjeżdża do nas z Krakowa). Trzymajcie kciuki za bezpieczną podróż (to w sumie ok. 500 km) no i za spotkanie Julci i jej nowej rodzinki ;) Muszę przekazać p.Kindze, żeby wzięła ze sobą takie ciasteczka, jakie ciocia Reno nam przysłała, bo Julcia dostała szaleju na ich punkcie :lol: Quote
Reno2001 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Bardzo sie cieszę, ze ciasteczka smakują. Mam nadzieję, że nie tylko Julci ;). Będę czekała niecierpliwie na sobotę. Pani Kinga ma do Julci taka droge jaką ja miałam do ALDUNI. Ale po takie sunie warto i 1000km zrobic!!! Quote
Ulka18 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [QUOTE]P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!![/QUOTE] Pani Kingo, bedzie Pani zadowolona z Julci :loveu: to wspaniala sunieczka :iloveyou: [QUOTE]Muszę przekazać p.Kindze, żeby wzięła ze sobą takie ciasteczka, jakie ciocia Reno nam przysłała, bo Julcia dostała szaleju na ich punkcie[/QUOTE] Reno, mozesz zdradzic jakie to ciasteczka? moje dziewczynki bardzo lubia dobre smakolyki. Wydziwiaczki sa straszne. Jutro kierownik jedzie do Malawy po budy, wiec pewnie w kolejnych dniach pojedzie do Janowa. To co bierzemy kolejna bide do hoteliku? Angelka pudlisia ma juz sporo wplat na koncie. Po powrocie z urlopu wplace na konto Murki moja rate :p Quote
Ulka18 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Murka']P.Kinga zdecydowała się na adopcję Julci!!! :multi: [/QUOTE] Bardzo prosze Ciocie Murke o wiadomosc smsem nt. Julci, bede obryzac palce z nerwow. Mloda juz kombinuje, coby sie laczyc siecia WLAN z mojej komorki, nie na darmo ma Moja Corka 5tke z infy ;) Chcialabym miec kontakt z Wami :oops: Quote
Reno2001 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja z nerwów to juz obgryzam paznokcie . Julce własnie dzis skończyło sie allegro. Mam nadzieję, że to najlepszy omen, że koniec aukcji i decyzja P. Kingi o adopcji małej zbiegły sie w tym samym dniu :cool2:. Aukcji nie odnawiam. Modlę sie tylko, by P. Kinga sie nie rozmyśliła:modla:. A ciasteczka jakie przesłałam to niestety nie bardzo wiem jakie były, bo pani w zoologicznym zrobiła mi specjalną mieszankę z różnych smakołyków na wagę :p. Niemniej baaardzo sie cieszę, ze Julci smakowały. Świadczy to jedynie o tym, że dałam je z sercem ;). Quote
Murka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Małe zmiany planów nastąpiły. Julcia musi poczekać jeszcze tydzień, aż jej przyszła Pani obroni pracę ;) Wtedy będzie mogła już zupełnie poświęcić Julci swój czas, zwłaszcza w istotnych pierwszych dniach pobytu. Także kciuki zaciskamy i trzymamy do przyszłego czwartku - do 17-tego! Quote
Ulka18 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [QUOTE]Także kciuki zaciskamy i trzymamy do przyszłego czwartku - do 17-tego[/QUOTE]Trzymamy, trzymamy i za Juleczke i za obrone pracy :kciuki: :kciuki: Juz sie nie moge doczekac tego 17tego :wink: Quote
Reno2001 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 W takim razie czekamy jeszcze tydzień. To rozsądna decyzja. Trzymamy kciuki za obronę pracy :happy1:. Quote
Ulka18 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 To jeszcze 7 dni i Julcia bedzie w nowym domu... :kciuki: Quote
Kuba P Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jeśli Julcia już nie będzie porzebować, skorzysta Angela. Quote
maggie1971 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Bardzo się cieszę ,że Julci też sie udało, to cudownie:multi: Quote
Reno2001 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Julciu, twoja nowa pancia ma jutro przed soba ciężki dzień. Tak sobie myslę, że może potrzymamy kciuki i łapki za powodzenie obrony? A w czwartek wszystkie ciotki będa trzymałay kciuki za waszą wspólną, szczęśliwą podróż!!! Quote
Murka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Reno2001']Julciu, twoja nowa pancia ma jutro przed soba ciężki dzień. Tak sobie myslę, że może potrzymamy kciuki i łapki za powodzenie obrony? [/quote] Jutro obrona o 10.00! Wszyscy trzymać kciuki :mad: Quote
terra Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Juleczko, kładź się koło Maji na kanapie i ściskaj mocno 4 łapki, za swoją przyszłą pancię. Quote
Murka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jutro wielki dzień Julci :multi: Przyjeżdża po nią pani Magister! :mdrmed: Quote
terra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Udało się! To teraz czekamy na relację ze spotkania Julki ze swoją panią. Quote
Reno2001 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż. No i czekamy niecierpliwie na wieści!! Quote
ewatr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jula dziewczyno to dzis ten wielki dzien :thumbs: Quote
Reno2001 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Wiecie co: STRASZNIE SIĘ DENERWUJĘ!!! :nerwy: Quote
Murka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A co ja mam powiedzieć :smhair2: Siedze jak na szpilkach, komóra przede mną i wciąż wyglądam przez okno... Chyba tylko Julcia jest w pełni wyluzowana :cool3: Quote
Recommended Posts