lamia2 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dziś trafiła do mnie malutka amstaffeczka (jeszcze pachnie mlekiem), przywiózł ją do schroniska hodowca, „bo mu nie zeszła a z jednym psem na bazar jeździć nie będzie” – dobry pan nie zostawił w kartonie na pustym polu. Rozalka to takie psie dziecko co jeszcze niezgrabnie nóżki stawia, ale już widać oznaki cudownego charakteru i zrównoważenia psychicznego. Jest słodkim pieszczochem i jak na swoje 10 tygodni już bardzo mądra i ciekawska. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wykąpana. Szukam dla niej wyjątkowego domu. Quote
kasia14 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 znalazłam oglosznie http://www.ojej.pl/podkarpackie/Krosno/Zwierzeta/psy_i_koty/Kupie/ogloszenie_nr_418690.html tam jest kontakt- pisze ze pilnie ogłoznie od niedawna... ale trzba koniecznie sprawdzić zbye jakiemuś pseudohodowcy nie wudać albo na walki... i wogóle warunki jesli jest jeszcze aktualne... Tel: 697842671 taki był podany tam nic wiecej nawet nie pisze.. ale zobacz moze akurat ;) Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 kasia14 napisał(a):znalazłam oglosznie http://www.ojej.pl/podkarpackie/Krosno/Zwierzeta/psy_i_koty/Kupie/ogloszenie_nr_418690.html tam jest kontakt- pisze ze pilnie ogłoznie od niedawna... ale trzba koniecznie sprawdzić zbye jakiemuś pseudohodowcy nie wudać albo na walki... i wogóle warunki jesli jest jeszcze aktualne... Tel: 697842671 taki był podany tam nic wiecej nawet nie pisze.. ale zobacz moze akurat ;) Dzięki Kasia, jutro do nich zadzwonię ... a nóż widelec ;) Quote
tanitka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 eeetam, trochę musisz sią nią nacieszyć:lol: Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tanitka napisał(a):eeetam, trochę musisz sią nią nacieszyć:lol: Ty potworze .... :mad: Bardzo, bardzo, bardzo pilnie szukam dla Rozalki domu !!!!!!!!! Quote
beka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [ Bardzo, bardzo, bardzo pilnie szukam dla Rozalki domu !!!!!!!!![/quote] HMMM, ja też tak mówilam jak szukałam domu Buleczce ;) Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 beka napisał(a):[ Bardzo, bardzo, bardzo pilnie szukam dla Rozalki domu !!!!!!!!! HMMM, ja też tak mówilam jak szukałam domu Buleczce ;) Dziewczyny, przestańcie krakać ... ja już to mówiłam 5 razy :placz: Quote
beka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Akurat o amstafy to widuje ogłoszenia. Jak coś znajdę będę Ci podsyłać. Rozalka jest starsznie słodka :) Quote
asiak Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 śliczna malutka Rozalka:loveu: cioteczki napewno znajdą dla niej najlepszy domek... długo nie bedzie musiała czekać...:loveu: Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 beka napisał(a):Akurat o amstafy to widuje ogłoszenia. Jak coś znajdę będę Ci podsyłać. Rozalka jest starsznie słodka :) Kochana jesteś :lol: Quote
tanitka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ale dodam, ze beka też tak mówiła, ale Buleczkę oddała :razz: ja tylko chce powiedzieć, ze Lamia odda ją tylko w najlepsze ręce a nie pierwsze lepsze , bo malutka jest słodziaczkiem:loveu: Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Jak najszybciej ... bo to okropna złodziejka serc :eviltong: można na nią patrzeć godzinami, a jak szczeka to ja pękam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tanitka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 i juz facetowi chodzi po głowie!:razz: jaka ona jest brązowa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
majqa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mój Boże, przepiękność !!! W górę maleńka, cudownie się prezentujesz !!! Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 ma przepiękny kolor, naprawdę niespotykany, czarny z rudo-brązową poświatą :evil_lol: Quote
kasia14 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 jaka ona jest słodka!!!! musi znaleźć wspaniały i ODPOWIEDZIALNY dom!! ;) lamia2 jek jutro bedziesz dzwonic i facet powie ze aktualnie koniecznie trzba sprawdzić warunki, zeby w złe rece nie poszła albo do rozmnazacza bo ona jest cudo poprostu ;) Quote
kasia14 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 naprawdę to chyba najsłodszy szczeniaczek na dogo:loveu: Quote
fona Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To śmierdziel szczeka???? żyjesz, lamia? ;) Quote
lamia2 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 fona napisał(a):To śmierdziel szczeka???? żyjesz, lamia? ;) No, no, ... już nie śmierdziel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a szczeka przekomicznie :multi: Quote
basia0607 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Lamia to macie wesolo ,znajdż jej super domek,wiem ,że to potrafisz ! Quote
lamia2 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Oj wesoło :multi: jest taka pocieszna jak naśladuje moje psiaki, że boki zrywać :evil_lol: Praktycznie załatwia się już w ogrodzie Quote
tanitka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jaka ja jestem szczęśliwa :loveu:- Rozalka to mały ZUCH, a te jej obserwacje i naśladownictwo jest po prostu boskie. Quote
elainfo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 tanitka napisał(a):jaka ja jestem szczęśliwa :loveu:- Rozalka to mały ZUCH, a te jej obserwacje i naśladownictwo jest po prostu boskie. Naśladownictwo "narciarza"wychodzi jej wprost perfekcyjnie:loveu:hehehehehe... ślicznota ta czekoladka..;-) Quote
lamia2 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Rozalka już w nowym domku :multi: u znawcy i miłośnika rasy :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts