Jump to content
Dogomania

Amstaffka (10 tyg.) kolejna ofiara .... już w nowym domku

Recommended Posts

Posted

Dziś trafiła do mnie malutka amstaffeczka (jeszcze pachnie mlekiem), przywiózł ją do schroniska hodowca, „bo mu nie zeszła a z jednym psem na bazar jeździć nie będzie” – dobry pan nie zostawił w kartonie na pustym polu.
Rozalka to takie psie dziecko co jeszcze niezgrabnie nóżki stawia, ale już widać oznaki cudownego charakteru i zrównoważenia psychicznego. Jest słodkim pieszczochem i jak na swoje 10 tygodni już bardzo mądra i ciekawska. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wykąpana.
Szukam dla niej wyjątkowego domu.

Posted

kasia14 napisał(a):
znalazłam oglosznie
http://www.ojej.pl/podkarpackie/Krosno/Zwierzeta/psy_i_koty/Kupie/ogloszenie_nr_418690.html

tam jest kontakt- pisze ze pilnie ogłoznie od niedawna... ale trzba koniecznie sprawdzić zbye jakiemuś pseudohodowcy nie wudać albo na walki... i wogóle warunki jesli jest jeszcze aktualne... Tel: 697842671 taki był podany tam nic wiecej nawet nie pisze.. ale zobacz moze akurat ;)

Dzięki Kasia, jutro do nich zadzwonię ... a nóż widelec ;)

Posted

beka napisał(a):
[

Bardzo, bardzo, bardzo pilnie szukam dla Rozalki domu !!!!!!!!!

HMMM, ja też tak mówilam jak szukałam domu Buleczce ;)

Dziewczyny, przestańcie krakać ... ja już to mówiłam 5 razy :placz:

Posted

ale dodam, ze beka też tak mówiła, ale Buleczkę oddała :razz:

ja tylko chce powiedzieć, ze Lamia odda ją tylko w najlepsze ręce a nie pierwsze lepsze , bo malutka jest słodziaczkiem:loveu:

Posted

Jak najszybciej ... bo to okropna złodziejka serc :eviltong:

można na nią patrzeć godzinami, a jak szczeka to ja pękam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jaka ona jest słodka!!!! musi znaleźć wspaniały i ODPOWIEDZIALNY dom!! ;) lamia2 jek jutro bedziesz dzwonic i facet powie ze aktualnie koniecznie trzba sprawdzić warunki, zeby w złe rece nie poszła albo do rozmnazacza bo ona jest cudo poprostu ;)

Posted

fona napisał(a):
To śmierdziel szczeka????

żyjesz, lamia? ;)

No, no, ... już nie śmierdziel :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a szczeka przekomicznie :multi:

Posted

tanitka napisał(a):
jaka ja jestem szczęśliwa :loveu:- Rozalka to mały ZUCH, a te jej obserwacje i naśladownictwo jest po prostu boskie.

Naśladownictwo "narciarza"wychodzi jej wprost perfekcyjnie:loveu:hehehehehe...

ślicznota ta czekoladka..;-)