Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dowiedziałam się o wyjeździe służbowym we wtorek. Niestety nie mogę nie jechać Osoba, która będzie w moim domu opiekować się moimi psami nie poradzi sobie z czterema owczarkami. Ona nie radzi sobie z trzema:shake: i mnie po każdym powrocie zdumiewa widok stojącego na swoim miejscu domu. Za to w środku jak po imprezie Gremlinsów. :diabloti:
Niestety w poniedziałek Galop musi trafić do nowego domu, proszę pomóżcie znaleźć dla niego chociaż DT na czas mojego wyjazdu - do soboty. Może ktoś weźmie Galopa na hotel?

Posted

kurcze, wyglada na to ,że będzie musiał wrócić do schroniska i dwutygodniowa praca amakor pewnie pójdzie na marne, czyli pies się zmarnuje....

Posted

Naprawdę nikt nie weźmie Go chociaż na tydzień? Jeśli nie będzie chętnych to może damy go do jakiegoś hotelu na te siedem dni???? Bo przecież on w schronisku zwariuje, lepiej dla niego żeby tam nie trafił znowu...:shake:

Posted

Ile trzeba zebrać na tygodniowy pobyt w hoteliku? I czy wiadomo w jakim?
Przecież to chyba kwota do uzbierania szybko,skoro nie ma DT to ja myślę,ze trzeba załatwiać hotelik- nie ma na co czekać!!
Cuda jednak rzadko się zdarzają,a rzeczywiście to okropność oddawać go teraz do schronu!!!

Posted

kasia14 napisał(a):
Naprawdę nikt nie weźmie Go chociaż na tydzień? Jeśli nie będzie chętnych to może damy go do jakiegoś hotelu na te siedem dni???? Bo przecież on w schronisku zwariuje, lepiej dla niego żeby tam nie trafił znowu...:shake:

Może napisać w tytule, że na tydzień szukamy płatnego DT. Spróbować nie zawadzi.