mch Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 mi pozostaje tez podniesc temat , moze wlasnie ktos szuka slicznego supernackiego psa ??? Quote
ada_1994 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Galop skacz po nowy, kochający dom!:loveu: Quote
modliszka84 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Uff, no to mogę ogłosić wreszcie ;) Dziś z Amakor zawiozłysmy Galopa do nowego domu pod Koninem. NApisze więcej jak troche odpocznę. Quote
kasia14 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 modliszka84 napisał(a):Uff, no to mogę ogłosić wreszcie ;) Dziś z Amakor zawiozłysmy Galopa do nowego domu pod Koninem. NApisze więcej jak troche odpocznę. No to super:loveu: mam nadzieję, że nowy domek będzie się Galopowi podobać ;) Quote
ada_1994 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To wspaniała wiadomość!:multi: No to Galop dostał wspaniały prezent.:cool3: Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Galop wreszcie doceniony! Galopku bądź rozsądny i sprawuj się dobrze. Quote
Madzik77 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ciesze Sie Ogromnie I Czekam Na Dlasze Wiesci! Quote
aneta_zyleta Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nareszcie!!!szczesliwe zakonczenie... Quote
modliszka84 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 No to po pierwszym dniu w nowym domu, mogę coś wreszcie napisać i mam nadzieję, że nie zapeszę. Galop zamieszkał na wsi pod Koninem, bez innych zwierząt, ale za to z dziećmi. Galop pokazał się do tej pory z najlepszej swojej strony, bo nawet nie warknął na nikogo. Zaakceptował swoich nowych ludzi od razu, nie wykazuje agresji, jest grzeczny. Dzisiaj już się podobno bawił, aportował, biegał, dzieci też zaakceptował. A najlepsze jest to, że Galop juz drugiego dnia sam doprasza się o głaskanie :-o a nawet turla się i nadstawia brzuch :evil_lol: Sam daje łapkę, kładzie głowę na kolana i patrzy w oczy... Mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze. Jego nowa pani dzwoniła już do mnie chyba z 6 razy z relacjami co i jak zrobił Galop. Chciałam też podziękować Amakor za wkład jaki włożyła w socjalizację Galopa, za dom który u Niej miał, za wyprowadzenie Galopa "na ludzi" oraz za transport Galopka do nowego domu! :lol: Quote
kasia14 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Galop w nowym kochanym domu, super!! pozdrowienia dla nowych właścicieli, Galopa, Amakor i Modliszki ;) Quote
beka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja go szukam w psach do adopcji. Gratulacje dziewczyny. Brawo. Galopku badz grzeczny :) Quote
desdemona Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To Wspaniale:) To Dopiero Galop Dostal Prezent Na Same Swieta! Quote
wanda szostek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Galop trzymaj tak dalej. Czy Galop mieszka w domu, w budzie, czy w kojcu? Quote
modliszka84 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Galop ma swoje legowisko w jednym z pomieszczeń gospodarczych, mieszczących się na podwórzu. Buda sie robi pod Galopowy rozmiar i stanie prawdopodobnie także w tym pomieszczeniu, tam jest cieplej po prostu. Kojca nie będzie. Do domu także w ciągu dnia przychodzi. Quote
ada_1994 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 To dobrze. Lepiej niż na podwórku przez cały czas. Quote
modliszka84 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 A co to nikt nie pyta co u Galopa:p... Pani Galopa dzwoni do mnie średnio co kilka dni... Galop miał być psem podwórkowym, miał spać w szopie, potem w budzie... Narazie jest tak, że Galop gdy tylko zapada zmrok, stoi pod drzwiami do domu i czeka aż go ktoś wpuści. No i Galop śpi w domu ;) Nie sprawia problemów, nie jest agresywny, ale "swoje" dzieci broni. Był u weterynarza, dostał inną maść z antybiotykiem na jego wysuszony nochal oraz witaminy na poprawę sierści. Ludzie są w nim zakochani... No i tak miało być. Gdy zostawiałysmy go tam z Amakor, miałysmy spore obawy, zastanawiałyśmy się nawet czy nie zawrócić i nie zabrac go z powrotem... Na szczęście (przynajmniej ja) rozczarowałam się pozytywnie.:lol: Quote
kasia14 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czyli Galop szczęśliwy w nowym domku :) super ! Quote
maggiejan Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Galop długo czekał na wymarzony domek, ale warto było. Quote
modliszka84 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Marta (nowa pani) wczoraj dzwoniła, zaprasza w odwiedziny do Galopa. :razz: Quote
Recommended Posts