Guest Agata_B Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale jajca, 10 sztuk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż nie wiem co powiedzieć :lol: ciesze sie bardzo i gratuluje :multi::multi::multi::loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :multi::multi::multi: GRATULACJE dla dzielnej mamusi :multi::multi::multi: Cudowna gromadka!!! Teraz czekamy na fotkiii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Śliczna gromadka, aż miło popatrzeć na takie maluszki:loveu: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='nane']10 dziewczynek i rodzynek czy Fasti skończy :evil_lol: czy jeszcze będzie nam rodzić :cool3:[/quote] Marta 9 dziewczynek i jeden rodzinek :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]10 dziewczynek i rodzynek czy Fasti skończy :evil_lol: czy jeszcze będzie nam rodzić :cool3:[/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
nane Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Aurunia']Marta 9 dziewczynek i jeden rodzinek :loveu::loveu::loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Ada opis na gg jest inny :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
beatkacg Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Mamy 10:loveu: kolejna dama sie urodziła:loveu: To normalny BABINIEC:loveu::lol:[/quote] Aniu gratulacje, a ja stawiałam że maluchów będzie tylko 8. Wyściskaj Fastusie i dla każdego maluszka całusek w pysio. Oczywiście czekam na duuuuzzzoooo zdjęć. Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gratulacje dla ślicznej mamusi!!!:multi::multi::multi: No i dużo zdrówka dla maluszków:loveu::loveu::loveu: Cudowne są!!!:loveu::loveu::loveu: Ale numer 10 razem i w tym 9 dziewczynek... Chyba nikt się tego nie spodziewał:roll: Quote
katik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gratulacje. :multi: Taka liczna gromadka, wesoło będzie. :evil_lol: Z niecierpliwością czekam na fotki dzielnej mamy i maleństw. :loveu: Quote
dzasta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale Boskie chomiki!!!!! Gratuluję Aniu tak licznego i chyba wyrównanego miotu a to też jest ważne :multi: Czekam na kolejne foteczki :) Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dziękuje wszystkim serdecznie :) No to jeszcze jedna fotka babińca i rodzynka:loveu: [IMG]http://images24.fotosik.pl/323/ed5172a3a4cb3ef3med.jpg[/IMG] Quote
katik Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nie dość że prawie same suczki, to jeszcze wszystkie jednakowe. :evil_lol: Cudowne kluseczki. :loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no zakochałam się chyba w amstafkach :loveu::loveu::loveu: ślicznotki cudowne Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gorące pozdrowienia dla Fastusiowej Rodzinki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cudeńka:loveu::loveu::loveu: Jak im mija pierwszy dzień życia??? Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ja pikolę, ale czad! normalnie cudów 10 :loveu: :loveu: Jak Fastusia? pewnie odpoczywa teraz... jeny, jak ona da redę wykarmić ten mały zwierzyniec? :lol: Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 sliczne foteczki rodzinki :loveu::loveu::loveu: gratuluje i z pewnoscia czesto bede do was zagladac zeby patrzec sobie jak kluseczki rosna :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Prześliczne zdjęcie, fastusiątka boskie:loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Hej:) Dziękuje wszystkiem za misłe slowa :) Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: Bo ta nasza Fastisia to wpatrzona w te dzieci jak w obrazek :loveu:ale strasznie nie uważna jest i potrafi na jakimś usiąść:shake: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX'] Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: [/QUOTE] To się nazywa kochający hodowca! :loveu: :) Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Hej:) Dziękuje wszystkiem za misłe slowa :) Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: Bo ta nasza Fastisia to wpatrzona w te dzieci jak w obrazek :loveu:ale strasznie nie uważna jest i potrafi na jakimś usiąść:shake:[/quote] przecież musi się wprawić w rolę mamy ;) to nie tak hop siup Teraz musicie się wykazać jako "rodzice chrzestni" :eviltong::loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Aniu to w końcu jak ? 9 czy 10 tych dziewczynek ? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pozdrawiamy całe Fastusiowo :loveu: Jak minęła pierwsza noc? Quote
AmiX Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Calibri][SIZE=3]Hej dziewczyny dopiero wstałam;)… o 9 na straży zmienił mnie Adam… Jestem połamana i mam takie zakwasy od tego wstawania co 5 min jak bym z 10 km przebiegła:evil_lol:…. no to do września chyba zgubie nabyte kilogramy…:lol:;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Fasti kochana gapa:loveu: …trzeba uważać bo kładzie się na nie:diabloti:… Nawet nie chce wyjść na dwór a jak już a na 2 min i piszczy że chce do domu…. maluszki czują się dobrze jest 9 suczek i jeden chłopak:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts