Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piatek ktos najprawdopodniej podrzucił oswojoną kolorową kotkę do moich znajomych na wsi.
Kotka ma według mnie ok 6-8 miesiecy ( expertem nie jestem :shake:) jest śliczna, czysta , kolorowa.
Na moją prośbę przebywa obecnie w mieszkaniu ale jest to chwilowe bo nie moze tam zostac na stałe.
Na terenie sa dwie szurniete jamniczki szorstkowłose, ktore chetnie polują wiec wiadomo jakie mają zamiary wzgledem kotów pojawiajacych sie podworku.
Wczoraj byłam jej zrobic zdjęcia i juz proszono mnie o zabranie kici. Uprosiłam jeszcze kilka dni.
To typowa domowa kotka.
DS lub DT potrzebne na wczoraj.

Posted

Ja jestem i kicia ma ogłoszenie ale zero chętnych:placz:A ja codziennie słyszę ze ona zostanie wypuszona na dwor jesli jej nie zabiore lub nie znajde szybko domu. Nawet nie wiem czy dzis jeszcze jest w ciepłym mieszkaniu czy nie przypadkiem na zewnatrz:placz:

Posted

Strasznie daleko, wiec chyba transport nie byłby mozliwy. Może ubłagaj kogoś o dom, a z mojej strony mogłabym obiecać 20-30 zł miesięcznie na utrzymanie, gdyby miała zapewniony dom! Więcej nie moge zrobić..:placz:

Posted

Amiczka napisał(a):
Strasznie daleko, wiec chyba transport nie byłby mozliwy. Może ubłagaj kogoś o dom, a z mojej strony mogłabym obiecać 20-30 zł miesięcznie na utrzymanie, gdyby miała zapewniony dom! Więcej nie moge zrobić..:placz:

dziękuję za chęc pomocy;)

Posted

ruda76 napisał(a):

Na terenie sa dwie szurniete jamniczki szorstkowłose, ktore chetnie polują wiec wiadomo jakie mają zamiary wzgledem kotów pojawiajacych sie podworku.
Wczoraj byłam jej zrobic zdjęcia i juz proszono mnie o zabranie kici. Uprosiłam jeszcze kilka dni.
To typowa domowa kotka.
DS lub DT potrzebne na wczoraj.

Ojej, chyba wiem, o którą kotkę chodzi.
Z tymi jamniczkami naprawdę nie ma żartów:shake:
Co z nią będzie? Marne ma szanse przeżyć tam na podwórku, tym bardziej, że to domowa kotka.

• 2 weeks later...
Posted

Mraulina napisał(a):
Może tak... do mnie?
Transport do Krakowa musielibyście załatwić.....

Szczegóły proszę podać na priva.

Mraulina bardzo dziekuję ,ze chcesz kotce pomoc ale ona od poniedziałku jest w nowym domu.
Przez to ,ze dogo działa jak chce to mi nie starczyło cierpliwosci aby tu napisac:evil_lol:
Koteczka od poniedziałku jest u pani w Łodzi ktorej kotka odeszła po 13 latach.
Ale bardzo dziekuję Mraulina ,ze chciałas wziac do siebie:loveu: