ruda76 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 W piatek ktos najprawdopodniej podrzucił oswojoną kolorową kotkę do moich znajomych na wsi. Kotka ma według mnie ok 6-8 miesiecy ( expertem nie jestem :shake:) jest śliczna, czysta , kolorowa. Na moją prośbę przebywa obecnie w mieszkaniu ale jest to chwilowe bo nie moze tam zostac na stałe. Na terenie sa dwie szurniete jamniczki szorstkowłose, ktore chetnie polują wiec wiadomo jakie mają zamiary wzgledem kotów pojawiajacych sie podworku. Wczoraj byłam jej zrobic zdjęcia i juz proszono mnie o zabranie kici. Uprosiłam jeszcze kilka dni. To typowa domowa kotka. DS lub DT potrzebne na wczoraj. Quote
mulinka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ruda napisz może w tytule, że dom tymczasowy lub stały potrzebny na wczoraj Quote
zuzola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='best13']A może zdjątko? alez proszę:razz: Wklejam zdjęcia tego cuda. Quote
ruda76 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 dziękuję mulinko i zuzola;) Kotka potrzebuje chociaz bezpiecznego tymczasu:placz: Quote
ruda76 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 nikt tu nawet nie zaglada:bigcry: Quote
zuzola Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ruda76 napisał(a):nikt tu nawet nie zaglada:bigcry: ja zaglądam, tyle tylko, że nie umiem pomóc... Quote
ruda76 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Jak nie uda mi się szybciutko tej koteczki gdzies umiescic to zostanie wypuszczona na dwor:placz: Quote
Jo37 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Może ktoś jest zalogowany na Miau. Śliczna koteczka . Quote
ruda76 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Ja jestem i kicia ma ogłoszenie ale zero chętnych:placz:A ja codziennie słyszę ze ona zostanie wypuszona na dwor jesli jej nie zabiore lub nie znajde szybko domu. Nawet nie wiem czy dzis jeszcze jest w ciepłym mieszkaniu czy nie przypadkiem na zewnatrz:placz: Quote
Amiczka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Strasznie daleko, wiec chyba transport nie byłby mozliwy. Może ubłagaj kogoś o dom, a z mojej strony mogłabym obiecać 20-30 zł miesięcznie na utrzymanie, gdyby miała zapewniony dom! Więcej nie moge zrobić..:placz: Quote
ruda76 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Amiczka napisał(a):Strasznie daleko, wiec chyba transport nie byłby mozliwy. Może ubłagaj kogoś o dom, a z mojej strony mogłabym obiecać 20-30 zł miesięcznie na utrzymanie, gdyby miała zapewniony dom! Więcej nie moge zrobić..:placz: dziękuję za chęc pomocy;) Quote
Gajesia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ruda76 napisał(a): Na terenie sa dwie szurniete jamniczki szorstkowłose, ktore chetnie polują wiec wiadomo jakie mają zamiary wzgledem kotów pojawiajacych sie podworku. Wczoraj byłam jej zrobic zdjęcia i juz proszono mnie o zabranie kici. Uprosiłam jeszcze kilka dni. To typowa domowa kotka. DS lub DT potrzebne na wczoraj. Ojej, chyba wiem, o którą kotkę chodzi. Z tymi jamniczkami naprawdę nie ma żartów:shake: Co z nią będzie? Marne ma szanse przeżyć tam na podwórku, tym bardziej, że to domowa kotka. Quote
Mraulina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Może tak... do mnie? Transport do Krakowa musielibyście załatwić..... Szczegóły proszę podać na priva. Quote
ruda76 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Mraulina napisał(a):Może tak... do mnie? Transport do Krakowa musielibyście załatwić..... Szczegóły proszę podać na priva. Mraulina bardzo dziekuję ,ze chcesz kotce pomoc ale ona od poniedziałku jest w nowym domu. Przez to ,ze dogo działa jak chce to mi nie starczyło cierpliwosci aby tu napisac:evil_lol: Koteczka od poniedziałku jest u pani w Łodzi ktorej kotka odeszła po 13 latach. Ale bardzo dziekuję Mraulina ,ze chciałas wziac do siebie:loveu: Quote
Recommended Posts