PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Rene wielkie dzięki za dobre chęci. Póki co w jedzenie - dzięki Monice - jesteśmy zaopatrzeni po uszy. Jesli chodzi o pomoc fizyczną - psiaki sa u mojej mamy, pod Poznaniem - ciężko byłoby Ci dojechać... ale w razie czego Twój nr mam :p Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Zaraz jadę do glujd. Bardzo się niepokoję co zastanę... Biedne małe stworzonka... Quote
swan Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 znajdziesz do połowy zjedzony domek :roll: ale rozumiem, że poza głodem, małym raczej nic nie dolega?? Quote
Hala Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 biedne psiaki. Ja mam teraz dwa psy w domu... Mam nadzieję, że te wasze szysbo się rozejdą,. Quote
sahara Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dziewczyny są piękne :loveu:, takie jedwabiste pomimo złego stanu:crazyeye:. mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Imiona fajne, ostatnie szczeniaki które odchowałam miały imiona jak batoniki :evil_lol: :Mars, Snikers, Milky way i Twix. A Mama - Milka;). Lubię takie :"ciagi myślowe":evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Hm... czyli będą tak: Figa Liczi Lima oraz Kola Pepsi Fanta Teraz jeszcze trzeba przyporządkować imię do księżniczki :lol: Quote
xxxx52 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Te mlode damy przypominaja mnie srednie pinczerki z uszkami pieskow mysliwskich. Quote
Helga&Ares Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Będzie ogłoszenie w Głosie Poznańskim. Quote
Martinee Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czy są na dogzone,molosy ?? jak nie ja moge zrobić Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Właśnie pisałam dłuuuugiego posta gdy bez ostrzeżenie wyłączył mi sie kom[p :angryy: I wszystko diabli wzięli :evil: Zacznijmy więc raz jeszcze. One są boskie :loveu: Kochane :loveu: Dzisiaj ładnych parę godzin były same - nie licząc psich rezydentów na salonach odgrodzonych od nich. I chyba calutki dzień spały - bo nic nie nabroiły i nawet kup nie było. Zjadły... no i się zaczęło. Głośny i zdecydowany prostest przed zamknięciem i odizolowaniem od nas - ludzi i psów mamy i moich. (w sumie 5 spaślaków) Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 No cóż było zrobić - wypuściliśmy dzieci. I... spoko :lol: Żadnych najmniejszych zgrzytów - starsze psy zostały rozbrojone dokumentnie, szczeniary wiedzą że są szczeniarami i pięknie potrafią to dorosłym pokazać :loveu: Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Poza tym - mamy już porozdzielane imiona. Niskopodłogowe laseczki maja na imię Fanta i Coca-cola. Te najszybciej nadawać się będą do adocpji - są bystre, odważne, najgrubsze, już teraz zachęcają do zabawy i wywalają się brzuszkami do góry. A miny jakie strzelają... :roll: Ulubienica mojej mamy - najmniejsza z suczek - dostała na imię Czika, po pierwszej suczce mojej mamy, którą to mama miała jeszcze w czasach studenckich. Moja ulubienica za to została Figą - tak jak Laluś ma w rodowodzie. Ostatnie dwie dostały imiona owocowe - Lima i Liczi. Te dwie są najbardziej zadziorne, zwłaszcza Lima co to dzisiaj na Lalusię się wyszczerzyła :o No w końcu ktoś rządzić musi :p Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ogólne wrażenie: są dużo spokojniejsze niż były wczoraj, ale na jedzenie nadal rzucają się niezwykle łapczywie. Są tez doludne - wczoraj chowały się po kątach - dzisiaj garną się do człowieka (zwłaszcza do człowieka jedzącego :cool3:) niczym mała szarańcza, wszystkie 6 na raz! Sa bardzo skoczne, małe akrobatki - klatka w sumie chyba będzie musiała być zwinięta gdyż włażą na górę jak po drabinie i wykorzystują ja jako punkt przerzutowy pry ucieczkach. Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Wracając do spraw formalnych. Nie mamy jeszcze allegro - mamy chwilowy problem z kontem. Ogłoszenia są tylko tam gdzie pisała supergoga. Bardzo bardzo dziękuję za ogłoszenie prasowe w Głosie - wierzę, że dziękitemu znajdą się jacyś chętni na szczeniaczki. Quote
swan Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Layli to pewnie do tej chwili zdziwienie z fafolków nie zniknęło.... przecież to ona zawsze im, a nie oni jej :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='swan']Layli to pewnie do tej chwili zdziwienie z fafolków nie zniknęło.... przecież to ona zawsze im, a nie oni jej :evil_lol:[/QUOTE] Layla była bardzo grzeczna - owszem darła paszczę póki małe były odizolowane - ale jak się rozbiegły to najpierw nie wiedziała którą powąchać najpierw :evil_lol: a potem zaakceptowała że toto małe i słabe i należy zostawić. Jestem bardzo dumna z moich psów. I z mamy psów. Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 I na dobranoc 2 fotki zrobione wczoraj przez mojego padre. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/37/b7b9d89d4c6cbda9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/37/b725d1ca85613a1e.jpg[/IMG][/URL] Quote
supergoga Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Śliczne sa cuda. A jak ma na imię moje cudo ukochane - i zamawiam specjalnie dla ciotki Gosi - fotke mojego cuda. Niskopodłogowego oczywiście.;) Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Jutro nie pojadę do cudów - nie dam rady... :placz: Będą więc fotki w piątek dopiero nowe. Twoje cudo to Coca-cola :p Quote
supergoga Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fuj, nie lubię Coli, no trudno. A to trzecia dostawa malców - te nie miały takiego szczęścia, ich dom, to buda. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8696716#post8696716[/URL] Quote
swan Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ooo Coca-Cola:loveu: a wiecie co, jak byłam mała, to myślałam, że na etykietkach Coca Coli to moje imię piszą:oops: bo ten napis jest pisany różną czcionką, i to drugie C jest pisane ozdobną czcionką, a OLA potem drukowanymi i ja jako dzieciak to drugie C brałam za jakieś tam esy-floresy, a chodziłam dumna i blada że na butelkach w sklepie moje imię widnieje :evil_lol::oops: Quote
swan Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to pierwsze zdjęcie powinnaś zatytułować "atak klonów":evil_lol: a drugie " wielogłowa hydra":-o Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 One na takie zgodne aniołeczki wyglądają. Ale to pozory - dzisiaj Lima z Fantą się mocno pokłóciły - musiałam interweniować. W ogóle ta najbardziej zadziorna to Fanta, często brzydko traktuje siostry - Fanta i Coca-cola są często na uboczu, zajęte sobą. Najbardziej zżyte są Figa i Czika- moja i mamy ulubienice.... :roll: Quote
PaulinaT Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='swan']ooo Coca-Cola:loveu: a wiecie co, jak byłam mała, to myślałam, że na etykietkach Coca Coli to moje imię piszą:oops: bo ten napis jest pisany różną czcionką, i to drugie C jest pisane ozdobną czcionką, a OLA potem drukowanymi i ja jako dzieciak to drugie C brałam za jakieś tam esy-floresy, a chodziłam dumna i blada że na butelkach w sklepie moje imię widnieje :evil_lol::oops:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale numer! Quote
Recommended Posts