Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rene wielkie dzięki za dobre chęci.
Póki co w jedzenie - dzięki Monice - jesteśmy zaopatrzeni po uszy.
Jesli chodzi o pomoc fizyczną - psiaki sa u mojej mamy, pod Poznaniem - ciężko byłoby Ci dojechać... ale w razie czego Twój nr mam :p

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny są piękne :loveu:, takie jedwabiste pomimo złego stanu:crazyeye:. mam nadzieję, że szybko znajdą domki.
Imiona fajne, ostatnie szczeniaki które odchowałam miały imiona jak batoniki :evil_lol: :Mars, Snikers, Milky way i Twix. A Mama - Milka;). Lubię takie :"ciagi myślowe":evil_lol:

Posted

Właśnie pisałam dłuuuugiego posta gdy bez ostrzeżenie wyłączył mi sie kom[p :angryy:
I wszystko diabli wzięli :evil:

Zacznijmy więc raz jeszcze.

One są boskie :loveu:
Kochane :loveu:

Dzisiaj ładnych parę godzin były same - nie licząc psich rezydentów na salonach odgrodzonych od nich.
I chyba calutki dzień spały - bo nic nie nabroiły i nawet kup nie było.

Zjadły... no i się zaczęło.
Głośny i zdecydowany prostest przed zamknięciem i odizolowaniem od nas - ludzi i psów mamy i moich.
(w sumie 5 spaślaków)

Posted

No cóż było zrobić - wypuściliśmy dzieci.
I... spoko :lol:
Żadnych najmniejszych zgrzytów - starsze psy zostały rozbrojone dokumentnie, szczeniary wiedzą że są szczeniarami i pięknie potrafią to dorosłym pokazać :loveu:

Posted

Poza tym - mamy już porozdzielane imiona.

Niskopodłogowe laseczki maja na imię Fanta i Coca-cola.
Te najszybciej nadawać się będą do adocpji - są bystre, odważne, najgrubsze, już teraz zachęcają do zabawy i wywalają się brzuszkami do góry.
A miny jakie strzelają... :roll:

Ulubienica mojej mamy - najmniejsza z suczek - dostała na imię Czika, po pierwszej suczce mojej mamy, którą to mama miała jeszcze w czasach studenckich.
Moja ulubienica za to została Figą - tak jak Laluś ma w rodowodzie.

Ostatnie dwie dostały imiona owocowe - Lima i Liczi.
Te dwie są najbardziej zadziorne, zwłaszcza Lima co to dzisiaj na Lalusię się wyszczerzyła :o
No w końcu ktoś rządzić musi :p

Posted

Ogólne wrażenie: są dużo spokojniejsze niż były wczoraj, ale na jedzenie nadal rzucają się niezwykle łapczywie.
Są tez doludne - wczoraj chowały się po kątach - dzisiaj garną się do człowieka (zwłaszcza do człowieka jedzącego :cool3:) niczym mała szarańcza, wszystkie 6 na raz!
Sa bardzo skoczne, małe akrobatki - klatka w sumie chyba będzie musiała być zwinięta gdyż włażą na górę jak po drabinie i wykorzystują ja jako punkt przerzutowy pry ucieczkach.

Posted

Wracając do spraw formalnych.
Nie mamy jeszcze allegro - mamy chwilowy problem z kontem.
Ogłoszenia są tylko tam gdzie pisała supergoga.

Bardzo bardzo dziękuję za ogłoszenie prasowe w Głosie - wierzę, że dziękitemu znajdą się jacyś chętni na szczeniaczki.

Posted

[quote name='swan']Layli to pewnie do tej chwili zdziwienie z fafolków nie zniknęło....

przecież to ona zawsze im, a nie oni jej :evil_lol:[/QUOTE]
Layla była bardzo grzeczna - owszem darła paszczę póki małe były odizolowane - ale jak się rozbiegły to najpierw nie wiedziała którą powąchać najpierw :evil_lol: a potem zaakceptowała że toto małe i słabe i należy zostawić.
Jestem bardzo dumna z moich psów. I z mamy psów.

Posted

I na dobranoc 2 fotki zrobione wczoraj przez mojego padre.

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/37/b7b9d89d4c6cbda9.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/37/b725d1ca85613a1e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Fuj, nie lubię Coli, no trudno.

A to trzecia dostawa malców - te nie miały takiego szczęścia, ich dom, to buda.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8696716#post8696716[/URL]

Posted

ooo Coca-Cola:loveu:

a wiecie co, jak byłam mała, to myślałam, że na etykietkach Coca Coli to moje imię piszą:oops:

bo ten napis jest pisany różną czcionką, i to drugie C jest pisane ozdobną czcionką, a OLA potem drukowanymi

i ja jako dzieciak to drugie C brałam za jakieś tam esy-floresy, a chodziłam dumna i blada że na butelkach w sklepie moje imię widnieje :evil_lol::oops:

Posted

One na takie zgodne aniołeczki wyglądają.
Ale to pozory - dzisiaj Lima z Fantą się mocno pokłóciły - musiałam interweniować.
W ogóle ta najbardziej zadziorna to Fanta, często brzydko traktuje siostry - Fanta i Coca-cola są często na uboczu, zajęte sobą.
Najbardziej zżyte są Figa i Czika- moja i mamy ulubienice.... :roll:

Posted

[quote name='swan']ooo Coca-Cola:loveu:

a wiecie co, jak byłam mała, to myślałam, że na etykietkach Coca Coli to moje imię piszą:oops:

bo ten napis jest pisany różną czcionką, i to drugie C jest pisane ozdobną czcionką, a OLA potem drukowanymi

i ja jako dzieciak to drugie C brałam za jakieś tam esy-floresy, a chodziłam dumna i blada że na butelkach w sklepie moje imię widnieje :evil_lol::oops:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale numer!