Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Nescca ,że wreszcie mnie doceniłaś !!! Domek jest u czlonkini mojego Stowarzyszenia ,najlepszy z najlepszych. Róża to osoba o wrazliwym sercu. Przygarnęła kiedys chorego ,kulejacego psa, na widok ,ktorego wszyscy sie odwacali z obrzydzeniem . Max żyje u Róży jak lord,jezdzi samochodem i nawet do gabinetu lekarskiego wchodzi z nią, otwiera sobie klamkę i nie da się wygonić. Maksio jest chory na nowotwór ma go w gardle i w uchu. Operacji nie przeżyje.Na razie nie cierpi ale wiemy ,że to nastapi Powiedzialam Róży o jamniku a Ona bez zastanowienia odpowiedziala ,że go weżmie .Nie myslalam ,że zdecyduje się na 2 psa. Jest dobry moment na przywiezienie jamniorka do nas ,poniewaz Rybcia wiezie do katowic 3 psy . Brakuje jej do transportu ok.200zł. Gdyby jamnis miał swoje pieniądze móglby już byc w Pasłeku w sobotę. Ryba uzbierala 300zł.
Czekam na kontakt z osoba ,która kontaktowala się z moja siostrą.
moje gg 3328814

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, proszę o zebranie conajmniej 100zł za transport. Ja już nie mam pomysłów jak mam uzbierać kasę, bazarkiem nikt się nie interesuje.
Mogę go odebrać w Dąbrowie Górniczej w sobotę, ok. 12-15.
Jeśli zdecydujecie, że pies ma wrócić ze mną do Pasłęka, zbierzcie kasę i zadzwońcie (691364660) lub GG (5722414).
Czekam.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Dziewczyny, proszę o zebranie conajmniej 100zł za transport. Ja już nie mam pomysłów jak mam uzbierać kasę, bazarkiem nikt się nie interesuje.
Jeśli zdecydujecie, że pies ma wrócić ze mną do Pasłęka, zbierzcie kasę i zadzwońcie (691364660) lub GG (5722414).
Czekam.

RYBCIU podaj mnie na pw jakieś namiary
na wysłanie Tobie 100 zł:lol:
Zrób to szybciutko to jutro wyślę:lol:

basiu 0607 uwielbiam Cię:loveu::loveu::loveu:

Posted

Amiśko, Ty mnie nie uwielbiaj ale odpisuj na moje wiadomośći !!!
Ryba na pewno poszła już spać a do mnie jeszcze nikt się nie odezwał .
Oby jamnisiowi w schronisku nic zlego sie nie stało !

Posted

widzę, że akcja ratowania jamnika nabrała imponującego tempa;)
Cieszę się, że trafi do dobrego domku stałego, ja mogłabym go zabrać tylko na tymczas. Jamniś jest obolały i zestresowany, ale raczej bezpieczny w schroniskowym biurze, więc wszystko powinno być ok do chwili wyjazdu ze schronu.

Posted

Cytat:
Napisał Rybc!a
Czekam.

RYBCIU podaj mnie na pw jakieś namiary
na wysłanie Tobie 100 zł:lol:
Zrób to szybciutko to jutro wyślę:lol:

basiu 0607 uwielbiam Cię:loveu::loveu::loveu:

kilka postów wcześniej napisałam:lol:
dziś wyślę pocztą na adres podany przez BASIĘ:lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Hop ,hop ,Rybcia już wykąpala schroniskowe smiersziuszki , ładują jej się do łóżka. My ciągle czekamy na informacje od Justyny !

może zadzwoń do niej? :roll: