rita60 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 rita60 napisał(a):Co u malutkiej slicznotki:roll: Poprosimy o odpowiedz:cool3: Quote
Moriaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Fasolka ma się dobrze. Ma sunieczka problemy z zostawaniem w domku...czy ktoś ma jakieś pomysły jak takie malenstwo nauczyć? Quote
Moriaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 katya napisał(a):A co dokładnie robi? W domu chodzi za tymczasowymi opiekunami jak cień. Jakby bała się że jak straci ich z oczu to wszystko pryśnie jak mydlana bańka :( Jak tylko znikają za drzwiami jest płacz...drapanie w drzwi... Na razie zostawiają ją na 5-10 minut. Quote
szajbus Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pokochała domek i boi się, ze czar pryśnie. Moze jak wychodzą z domu, niech zostawią włączony telewizor czy radio. Poza tym, niech ja czymś zajmą przed wyjściem : kostka, nowa zabawka itp. Początkowo niech ja zostawiają na kilka minut i stopniowo wydłużają czas. Swoja poprzednia sunie zostawiałam tak w domu , a sama stawałam za drzwiami i zasłuchiwałam. jak była grzeczna - nagradzałam. Z Balbinką też to zdało egzamin, ale z Zuzką wszytskie sposoby spaliły na panewce. nawet jak wchodzę do łazienki to są podkopy pod drzwiami. I bądź tu babo mądra! Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Najskuteczniej jest wziąć jeszcze jakiegoś psiaka choćby na tymczas- wtedy będą zajęte sobą i nie będą się nudzić:p Wiem, że nie każdemu odpowiada ta metoda:lol: Zresztą psy b ardzo często piszczą przez te pierwsze 10-15 minut, a potem się uspokajają, może z nią też by tak było? Quote
majqa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witaj Śliczności !!! Pokaż się na pierwszej stronie Fasolko !!! Quote
Moriaaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No baaaa....Fasolka zrobiła olbrzymie postępy:) Płacze tylko pierwsze 10 minut a potem ciszaaaaa (wiem bo DT zostawia w domu dyktafon pod ich nieobecność :evil_lol:) Fasolkę w sobotę zaszczepiliśmy i zaczipowaliśmy. Quote
rita60 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Moriaaa napisał(a):No baaaa....Fasolka zrobiła olbrzymie postępy:) Płacze tylko pierwsze 10 minut a potem ciszaaaaa (wiem bo DT zostawia w domu dyktafon pod ich nieobecność :evil_lol:) Fasolkę w sobotę zaszczepiliśmy i zaczipowaliśmy. Czyli Fasolka jest na podsłuchu:evil_lol: Quote
szajbus Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Matko kochana, to teraz nawet psy sie podsłu****e???? Aleśmy doczekali czasów!!!!!!!!!!!!! Wyjeżdżam z tego kraju! Quote
_Tosia_ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nie wyjeżdzaj kochana Szajbusko!!! pieski Cię potrzebują!! Quote
Szyszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ha,ha. My naszego psa tez podsłu****emy. Quote
rita60 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Szyszka napisał(a):Ha,ha. My naszego psa tez podsłu****emy. Nic intymnosci:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Malutka,słodka Fasolka czeka na domek....... Quote
rita60 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A Fasolka czeka na domek.............. Quote
rita60 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hanka456 napisał(a):Fasolki nikt nie odwiedza. Szkoda. Jak to nikt:mad::lol: Quote
_Tosia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 właśnie - jak to nikt?.. czasem ktoś tylko szybko przejrzy, czy słychać coś nowego i nic nie napisze, ale sprawdza Quote
Recommended Posts