Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fasolka dzisiaj pojechała do bardzo fajnego domku ;) na tą chwilę jest to DT z szansą na DS - myślę, że po prostu trzeba dać trochę czasu i Fasolce i domkowi na oswojenie się z nową sytuacją i to czas właśnie pokaże jak będzie dalej ;) bądźmy dobrej myśli

Posted

Fasoleczka jest cudna, ale ma taki smutek w oczach, jakby już nie jedno widziała i nie jedno przeżyła. Że to nie tylko to porzucenie...
Mam nadzieję, ze już będzie najszczęśliwsza na swiecie.

Posted

Nie no padnę zaraz.
Ale śmiesznota. To mi się humor poprawił.
Pierwsze zdjęcie nos skórzany, piękny.....całuśny.
Pięknie spokojnie spi,a na ostatnim zdjęiu najpierw nie mogłam się zorientowac gdzie jest głowa:evil_lol:

Posted

Szyszka napisał(a):
Nie no padnę zaraz.
Ale śmiesznota. To mi się humor poprawił.
Pierwsze zdjęcie nos skórzany, piękny.....całuśny.
Pięknie spokojnie spi,a na ostatnim zdjęiu najpierw nie mogłam się zorientowac gdzie jest głowa:evil_lol:

Pychol mojej Firki, a po oczkach widać, że i temperament może być ten sam Szyszko :evil_lol:...

Posted

szajbus napisał(a):
Słodka kruszynka. A jak tam DT zastanawia się nad zostawieniem jej u siebie na stałe czy intensywnie szukamy domku?

Domek wciąż się zastanawia.

Majga..no jakbyś zgadła z tym temperamentem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobrze, że w domu grzeczniutka, za to na spacerkach ją roznosi :)

Posted

Nie zastanawiaj się "domku"...Ja swojego skarba o wyglądzie bajernej szczotki klozetowej nie oddałabym za żadne pieniądze...a ta niunia jest dużo, dużo ładniejsza !!!
Wiesz "domku" jaka to satysfakcja ???
Ten psiak za darowaną miłość "domku" da się dla Ciebie pociąć!!! Moja sunia była do tego zdrowo bita, syndromy traumy zostały, a mimo tego jest tak odważna, że użarła mojego TZ, gdy chciał mnie obudzić, a ona była na straży i...jak mi czyjść rotek podniósł ciśnienie atakując to go poprostu ucięła.
Aha, i takie ślicznoty cudnie grzeją podkołderkowo :evil_lol: !!!