szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Śliczna Fasolka czeka na człowieka, który ja będzie tulił do snu Quote
rita60 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 szajbus napisał(a):Śliczna Fasolka czeka na człowieka, który ja będzie tulił do snu Jest taka malenka,w sam raz do kochania........ Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy mamy zaciskać nadal kciukaski? Czy coś się wyjaśniło? Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 kciuków nigdy za wiele , ale i tak podnosimy kruszynkę do góry. Quote
nata od jadzi Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Fasolka dzisiaj pojechała do bardzo fajnego domku ;) na tą chwilę jest to DT z szansą na DS - myślę, że po prostu trzeba dać trochę czasu i Fasolce i domkowi na oswojenie się z nową sytuacją i to czas właśnie pokaże jak będzie dalej ;) bądźmy dobrej myśli Quote
Kar0la Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :laola::laola: Oby więcej takich dobrych wieści. Quote
szajbus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Fasolka, sprawuj sie dobrze niech DT stanie się stanie DS Quote
rita60 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Fasolko powodzenia:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szyszka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No Fasolko to mi się podoba, bądź grzeczna i rozkochaj w sobie tymczas...:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szyszka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Fasoleczka jest cudna, ale ma taki smutek w oczach, jakby już nie jedno widziała i nie jedno przeżyła. Że to nie tylko to porzucenie... Mam nadzieję, ze już będzie najszczęśliwsza na swiecie. Quote
Moriaaa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 To ja jeszcze pokaże Wam słodką Fasolkę :) Quote
Szyszka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Nie no padnę zaraz. Ale śmiesznota. To mi się humor poprawił. Pierwsze zdjęcie nos skórzany, piękny.....całuśny. Pięknie spokojnie spi,a na ostatnim zdjęiu najpierw nie mogłam się zorientowac gdzie jest głowa:evil_lol: Quote
szajbus Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Słodka kruszynka. A jak tam DT zastanawia się nad zostawieniem jej u siebie na stałe czy intensywnie szukamy domku? Quote
majqa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Szyszka napisał(a):Nie no padnę zaraz. Ale śmiesznota. To mi się humor poprawił. Pierwsze zdjęcie nos skórzany, piękny.....całuśny. Pięknie spokojnie spi,a na ostatnim zdjęiu najpierw nie mogłam się zorientowac gdzie jest głowa:evil_lol: Pychol mojej Firki, a po oczkach widać, że i temperament może być ten sam Szyszko :evil_lol:... Quote
Moriaaa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 szajbus napisał(a):Słodka kruszynka. A jak tam DT zastanawia się nad zostawieniem jej u siebie na stałe czy intensywnie szukamy domku? Domek wciąż się zastanawia. Majga..no jakbyś zgadła z tym temperamentem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze, że w domu grzeczniutka, za to na spacerkach ją roznosi :) Quote
majqa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Nie zastanawiaj się "domku"...Ja swojego skarba o wyglądzie bajernej szczotki klozetowej nie oddałabym za żadne pieniądze...a ta niunia jest dużo, dużo ładniejsza !!! Wiesz "domku" jaka to satysfakcja ??? Ten psiak za darowaną miłość "domku" da się dla Ciebie pociąć!!! Moja sunia była do tego zdrowo bita, syndromy traumy zostały, a mimo tego jest tak odważna, że użarła mojego TZ, gdy chciał mnie obudzić, a ona była na straży i...jak mi czyjść rotek podniósł ciśnienie atakując to go poprostu ucięła. Aha, i takie ślicznoty cudnie grzeją podkołderkowo :evil_lol: !!! Quote
rita60 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 majqa napisał(a):Co słychać u Fasolkowego Zjawiska ??? No własnie,co tam u Fasolkowego malenstwa:roll: Quote
Szyszka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Fasolcia a grzeczna Ty jesteś?:loveu: Quote
majqa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Przywitaj się z poniedziałkiem Fasolko !!! Quote
Recommended Posts