nata od jadzi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 na wątku Fundacji NiZ Hania (hanka456) napisała: Zobaczyłam ją jak drząca przysiadła na swerku koło przystanku autobusowego i jadła z ręki suchy chleb, ktory podawała jej młoda kobieta. Ona też powiedziała, że obserwowała ją od dłuższego czasu jak nerwowo biegała wokół ludzi na przystanku, aż wkońcu zrezygnowała i usiadła na trawie. Kościuszki niemała ulica i samochodzików duzo. Nie bardzo bezpieczna tam była i taka bardzo wystraszona. bez problemu dała się wziąć na ręce i zanieść..... Teraz już wiecie wszystko, tylko domek potrzebny. sunia znaleziona pod łódzkim sądem w centrum miasta ma około 8 miesięcy. jest drobniutką szorstkowłosą kruszynką, na pewno nikomu by nie zawadzała... dzisiejszą noc spędzi u moriii razem z 4 psami, kotem, dzieckiem i TZem :-o ale przecież moriaaa ma na głowie całą fundację i każdego dnia dziesiątki telefonów i wezwań do potrzebujących psów. nie da rady pomagać innym z taką zgrają na karku... :-( BARDZO PROSIMY O TYMCZAS DLA SUNI NA JUŻ!!!! numer do moriii: 604172520 a dziewczynka wygląda tak: Quote
szajbus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kto przygarnie ta małą wystraszoną sunieczkę? POMOCY!!!! Zobaczcie jak ufnie tuli się do człowieka LITOŚCI DT potrzebny od zaraz! Quote
Moriaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nata....moriaaa ma jeszcze jeża ;) Dzięki za wątek :) Quote
rita60 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dla ciemnowłosej kruszynki domek od zaraz potrzebny. Quote
saskia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jak Wam minęła noc? I jakie 4 psy? Któregoś przegapiłam czy liczymy już Malutką?:diabloti: To, co pisałam tam jest wciąż aktualne:cool1: Quote
Kar0la Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Moriaaa może podrzucić Ci jeszcze papugę. ;) A z malutkiej śliczna kruszynka. Saskia gratuluje "fasolki". :lol: No właściwie to już nie taka fasolka. Quote
nata od jadzi Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ciotko moriaaa, już mi się o jeżu nie zmieściło :oops: Quote
saskia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 KarOla- dziękuję:p ale jaka fasolka jak ma już 11 cm:lol::loveu: Może jednak ktoś mógłby pomóc suni? Quote
Kar0la Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Moriaaa jak minęła noc? Kurcze może jej ktoś szuka? Saskia 11 cm. Wow. Kawał fasolki. :loveu: Za dwa, trzy tygodnie będzie już widać czy to fasolka czy fasolek. :cool3: Quote
saskia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 KarOla, już było widać:cool1::cool1::cool1: Mam nawet nagrane na filmiku, gdy pięknie się rozkracza przed kamerą:evil_lol: Mam nadzieję, że Mała nie zjadła Morii:eviltong::shake: Quote
hanka456 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Psinka pojechała w stronę naszego hoteliku. Tam będzie czekała, aż domek się objawi. Saskia, powinna dbać o siebie i raczej mieć w chwili obecnej mniej obowiazków niz więcej, ale jej duże, piekne serducho nie mogło nie podrzucić nam takiej propozycji, za co pieknie dziękujemy, ale wydaje nam się, że nie możemy narażać Cię Saskio na dodatkowy wysiłek. Quote
saskia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jej, a ja już się tak nastawiłam:oops::oops::oops: ALe może rzeczywiście to lepiej, potrzebuję jeszcze tygodnia, żeby sprawdzić czy wszystko jest już dobrze. Mam nadzieję, ze potem już będzie ok i będę mogła Wam pomóc. Haniu, z moim serduchem nie przesadzaj, co to jest wziąć jednego małego psiaka na tymczas:oops: Zresztą i tak dużo większy mam teraz brzuch:evil_lol: Czy w hotelu Mała będzie na podwórku? Quote
hanka456 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To bardzo dobrzy ludzie i mają świetny kontakt z psiakami. Ona jako sunia i do tego jeszcze nie bardzo dorosła napewno będzie przez nich faworyzowana i pospi może troszkę w łóżeczku, psy biegaja luzem, te ktore oczywiście pokazują ząbków. chodzi tylko o to, ze tak duzo psiaków potrzebuje pomocy a tak mało mamy możliwości. Quote
malagos Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 saskia napisał(a):KarOla, już było widać:cool1::cool1::cool1: Mam nawet nagrane na filmiku, gdy pięknie się rozkracza przed kamerą:evil_lol: Mam nadzieję, że Mała nie zjadła Morii:eviltong::shake: i co widać? "Fasolka " z kiełkiem, czy bez? :evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Trzeba nadac małej jakies imie. Z racji tematu na wątku proponuje Fasolka :evil_lol: Quote
Kar0la Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malagos napisał(a):i co widać? "Fasolka " z kiełkiem, czy bez? :evil_lol: Chiba z. :cool3: Niewiasta dobry pomysł. :lol: Quote
rita60 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 saskia gratulacje:lol:a teraz podnosimy Kruszynke Fasolinke:loveu: Quote
Moriaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nata zmień tytuł...moriaaa ma już 3 psy kota i jeża ;) Sunieczka pojechała do hoteliku i ku mojemu zaskoczeniu od razu dopadła Marzenkę (córkę właścicielki ) i strasznie się w nią wtuliła. Marzena ma serce dla psiaków i one to czują. Musimy jej szybko znaleźć super domek, żeby Puszek mógł iść do hoteliku na leczenie. Quote
saskia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Fasolka jest z kiełkiem:p:p:p chyba:evil_lol: Mam nadzieję, że Fasolka szybko znajdzie domek:cool1: Są może jakies lepsze zdjęcia?:cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts