Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kazoo']Tak, bardzo piękne, ale... czy to są "świeże" zdjęcia i Brajl znowu miał krwotok? :([/quote]

Też się nad tym zastanawiam...

Posted

[quote name='Doda_']Jutro bede u p.edytki o 14;30 :cool3: wyprowadzic psow na spacery :cool3:

Moj tata to bez przerwy sie pyta czy p.edytka poprosila mi o pomoc w wyprowadzeniu psiakow na spacerki :cool3:[/quote]
Doda, ale tato zgodził się na tę pomoc, prawda?

Posted

[quote name='Wiedźma']Doda, ale tato zgodził się na tę pomoc, prawda?[/quote]

Oczywiscie, bardzo chetnie jezdzi do p.edytki pomoc w wyprowadzeniu psow na spacery :) Dlatego tak ciagle pyta, bo chce pojechac i pomóc :cool3:

Posted

prawie nie popłakałam czytając ten wiersz list czy cokolwiek to jest :( eh świetne, pięknie napisane :loveu: :(

Brajl jak zwykle piękny, ale jego posłanko mi sie nie uśmiecha :(

Eh wracaj do zdrowia, niech wszystko się dobrze skończy.
Mam nadzieję Edytko że nigdy się nie załamiesz, przy takich cudownych psach.. Każde ich spojrzenie w twoją stronę powinno dać ci sił.

Jesteśmy razem z tobą duchem.

Posted

[quote name='wapiszon']Edytko, zdjęcia Brajla są stare? Teraz nie krwawi?
A jutro idziesz do lekarza?[/quote]

ŁO Maatkooo!:crazyeye:Małgośka nawet tu mnie dopadła:crazyeye:A ja mysłałam,ze będę mogła wszystko zwalić na padnięty serwer Owczarka..:evil_lol:

Małgosiu,to fotki z ,,ostatniego razu,,.Oby ich nie było..Nigdy nie pokazywałam fotek,bo przeciez jak Brajl choruje to najważniejsze jest ratowanie go i wycieranie krwi,a nie pstrykanie fotek..Ostatnio zrobiłam kilka,ale to już w zasadzie był końcówka i można powiedzieć śladowa ilość krwi.Kiedy krwotok się zaczyna,to jest po prostu rzeźnia.:-(

A co do lekarza,to ekhm...opowiem jak..Owczarka naprawią?:razz:

Posted

Łzy napłyneły mi do oczu:-(Piekny wiersz ~!
Edytko, tak abrdzo bym chciała, żeby wasze wszystkie kłopoty, szczególnie zdrowotne skończyły się raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!Żeby jedynym problemem, było zabranie na raz wszystkich psów na spacer.

Posted

[quote name='Peter Beny']Nie i nie :diabloti: Jutro lekarz i koniec :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]

Pamiętasz Edytko, co obiecał Peter? A On dotrzymuje słowa!!!
A zresztą, Peterowi się nie odmawia:lol:, bo...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

Posted

Czy Brajl miał robioną tomografię głowy też?
A czy ciśnienie było badane po odstawieniu Enarenalu na kilka dni czy w trakcie podawania?
Nie daje mi to spokoju .

Posted

Racja..
P.edytko prosze isc do lekarza..niech pani zrobi to dla swoich ukochanych psiakow ;)

Dzisiaj bylam u p.edytki. Jeszcze raz powtarzam ze to sa wspaniale psy. Widze ze z lapka Bartka troche lepiej jest?? A co do brajla, to silny z niego koń ;D

Posted

łzy mi sie leja jak z kranu, piekny wiersz, ale najpiekniejsze w tym wszystkim jest Serce Edytki i Włodka, Pani Edytko niech sie Pani wybierze do lekarza, zdrowie najwazniejsze, a tu zdrowia jest duzo potrzeba by te psiaki go takze mialy, trzymam kciuki :kciuki: i przesylam duzo pozytywnej energii

Posted

[quote name='Poker']Czy Brajl miał robioną tomografię głowy też?
A czy ciśnienie było badane po odstawieniu Enarenalu na kilka dni czy w trakcie podawania?
Nie daje mi to spokoju .[/quote]

Tomografii głowy nie było chyba,ale pewna nie jestem.Ciśnienie mierzono po odstawieniu leków,ale dzień przed badaniem.Zeskanuję wszystko i wkleje,to będziesz mogła najlepiej ocenić,bo ja moge coś przekłamać niechcący.

Posted

Melduję wykonanie zadania:w przychodni byłam,wypełniłam ankiete i tym samym ma lekarza rodzinnego.Jakiego jeszcze nie wiem,bo pierwsza wizyta jutro o 15,30.Powiem tylko,ze przychodnia jak na razie spodobała mi się,bo jest kilku lekarzy,zapisy na konkretną godzinę,co wyklucza oczekiwanie godzinami pod gabinetem lekarskim.Jest też laboratorium,fizykoterapia i specjaliści.Wprawdzie wizyty u specjalistów są płatne,ale za to niewygórowane ceny:30zł.Jest to co najbardziej mnie interesuje:neurolog i diabetolog oraz reumatolog.
Nie wiem jak to będzie dalej bo w życiu nie przyszłam z przychodni taka zmęczona i obolała jak dzisiaj,a dopiero sie zapisałam..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley18.gif[/IMG]Wyobrażam sobie jaka po wizycie przyjdę..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley11.gif[/IMG]
Powiem Wam tyle:KGB,CIA,MOSAD ,a nawet James Bond odpadają w przedbiegach przy Was.Kurcze,gdzie się nie ruszyłam to przypomnienie o lekarzu..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley3.gif[/IMG]
Dziękuję Kochani za troskę,bo gdyby nie silna mobilizacja to pewnie bym nie poszłą.Teraz to już na pewno sie zabiorę za leczenie.

Dziękuję[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley27.gif[/IMG]

Posted

Od razu przepraszam za offa :oops: ale bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Greven i Jej zwierzyniec...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760[/URL]

Będziemy wdzięczni za oddane głosy.
Liczymy na Was.:loveu:

Posted

[quote name='BajkaB']Teraz to już na pewno sie zabiorę za leczenie.
[/quote]
Edytko, to mądre postanowienie. Trzeba dbać o ciało, bo mamy tylko jedno, a wystarczyć nam musi do końca życia...:evil_lol:

Posted

To super pierwszy krok najważniejszy w kierunku leczenia, a jak wiemy na zdrowiu się nie oszczędza i się o nie dba :)

Trzymam kciuki za odpędzenie chorubska :cool3:

Pozdrawiam

Posted

No wreszcie :multi: Widzę, że zbiorowa presja i zmasowany atak :mad:na wszystkich frontach przyniósł już mały sukces :cool2: Bardzo się cieszę i życze powodzenia i siły w zmaganiach z lekarzami :bigcool:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...