Kazoo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tak, bardzo piękne, ale... czy to są "świeże" zdjęcia i Brajl znowu miał krwotok? :(
tomcug Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Kazoo']Tak, bardzo piękne, ale... czy to są "świeże" zdjęcia i Brajl znowu miał krwotok? :([/quote] Też się nad tym zastanawiam...
Wiedźma Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Doda_']Jutro bede u p.edytki o 14;30 :cool3: wyprowadzic psow na spacery :cool3: Moj tata to bez przerwy sie pyta czy p.edytka poprosila mi o pomoc w wyprowadzeniu psiakow na spacerki :cool3:[/quote] Doda, ale tato zgodził się na tę pomoc, prawda?
Doda_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Wiedźma']Doda, ale tato zgodził się na tę pomoc, prawda?[/quote] Oczywiscie, bardzo chetnie jezdzi do p.edytki pomoc w wyprowadzeniu psow na spacery :) Dlatego tak ciagle pyta, bo chce pojechac i pomóc :cool3:
Wiedźma Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Szkoda, że nie ma więcej takich "tatów"... :) I Dodów... :) Może się sklonujecie?
Doda_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Wiedźma']Szkoda, że nie ma więcej takich "tatów"... :) I Dodów... :) Może się sklonujecie?[/quote] Ojj..hehehe... :loveu:
Mysia222 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 prawie nie popłakałam czytając ten wiersz list czy cokolwiek to jest :( eh świetne, pięknie napisane :loveu: :( Brajl jak zwykle piękny, ale jego posłanko mi sie nie uśmiecha :( Eh wracaj do zdrowia, niech wszystko się dobrze skończy. Mam nadzieję Edytko że nigdy się nie załamiesz, przy takich cudownych psach.. Każde ich spojrzenie w twoją stronę powinno dać ci sił. Jesteśmy razem z tobą duchem.
wapiszon Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Edytko, zdjęcia Brajla są stare? Teraz nie krwawi? A jutro idziesz do lekarza?
BajkaB Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='wapiszon']Edytko, zdjęcia Brajla są stare? Teraz nie krwawi? A jutro idziesz do lekarza?[/quote] ŁO Maatkooo!:crazyeye:Małgośka nawet tu mnie dopadła:crazyeye:A ja mysłałam,ze będę mogła wszystko zwalić na padnięty serwer Owczarka..:evil_lol: Małgosiu,to fotki z ,,ostatniego razu,,.Oby ich nie było..Nigdy nie pokazywałam fotek,bo przeciez jak Brajl choruje to najważniejsze jest ratowanie go i wycieranie krwi,a nie pstrykanie fotek..Ostatnio zrobiłam kilka,ale to już w zasadzie był końcówka i można powiedzieć śladowa ilość krwi.Kiedy krwotok się zaczyna,to jest po prostu rzeźnia.:-( A co do lekarza,to ekhm...opowiem jak..Owczarka naprawią?:razz:
Peter Beny Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie i nie :diabloti: Jutro lekarz i koniec :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Monia70 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Łzy napłyneły mi do oczu:-(Piekny wiersz ~! Edytko, tak abrdzo bym chciała, żeby wasze wszystkie kłopoty, szczególnie zdrowotne skończyły się raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!Żeby jedynym problemem, było zabranie na raz wszystkich psów na spacer.
wapiszon Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Peter Beny']Nie i nie :diabloti: Jutro lekarz i koniec :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote] Pamiętasz Edytko, co obiecał Peter? A On dotrzymuje słowa!!! A zresztą, Peterowi się nie odmawia:lol:, bo...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:
Poker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bajko,pomyśl chociaż o psach! Jak nie będziesz miała zdrówka to kto się nimi zajmie? no kto ?
Poker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czy Brajl miał robioną tomografię głowy też? A czy ciśnienie było badane po odstawieniu Enarenalu na kilka dni czy w trakcie podawania? Nie daje mi to spokoju .
Doda_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Racja.. P.edytko prosze isc do lekarza..niech pani zrobi to dla swoich ukochanych psiakow ;) Dzisiaj bylam u p.edytki. Jeszcze raz powtarzam ze to sa wspaniale psy. Widze ze z lapka Bartka troche lepiej jest?? A co do brajla, to silny z niego koń ;D
styska Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 łzy mi sie leja jak z kranu, piekny wiersz, ale najpiekniejsze w tym wszystkim jest Serce Edytki i Włodka, Pani Edytko niech sie Pani wybierze do lekarza, zdrowie najwazniejsze, a tu zdrowia jest duzo potrzeba by te psiaki go takze mialy, trzymam kciuki :kciuki: i przesylam duzo pozytywnej energii
BajkaB Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Poker']Czy Brajl miał robioną tomografię głowy też? A czy ciśnienie było badane po odstawieniu Enarenalu na kilka dni czy w trakcie podawania? Nie daje mi to spokoju .[/quote] Tomografii głowy nie było chyba,ale pewna nie jestem.Ciśnienie mierzono po odstawieniu leków,ale dzień przed badaniem.Zeskanuję wszystko i wkleje,to będziesz mogła najlepiej ocenić,bo ja moge coś przekłamać niechcący.
BajkaB Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Melduję wykonanie zadania:w przychodni byłam,wypełniłam ankiete i tym samym ma lekarza rodzinnego.Jakiego jeszcze nie wiem,bo pierwsza wizyta jutro o 15,30.Powiem tylko,ze przychodnia jak na razie spodobała mi się,bo jest kilku lekarzy,zapisy na konkretną godzinę,co wyklucza oczekiwanie godzinami pod gabinetem lekarskim.Jest też laboratorium,fizykoterapia i specjaliści.Wprawdzie wizyty u specjalistów są płatne,ale za to niewygórowane ceny:30zł.Jest to co najbardziej mnie interesuje:neurolog i diabetolog oraz reumatolog. Nie wiem jak to będzie dalej bo w życiu nie przyszłam z przychodni taka zmęczona i obolała jak dzisiaj,a dopiero sie zapisałam..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley18.gif[/IMG]Wyobrażam sobie jaka po wizycie przyjdę..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley11.gif[/IMG] Powiem Wam tyle:KGB,CIA,MOSAD ,a nawet James Bond odpadają w przedbiegach przy Was.Kurcze,gdzie się nie ruszyłam to przypomnienie o lekarzu..[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley3.gif[/IMG] Dziękuję Kochani za troskę,bo gdyby nie silna mobilizacja to pewnie bym nie poszłą.Teraz to już na pewno sie zabiorę za leczenie. Dziękuję[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley27.gif[/IMG]
foxi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 i to mnie się podoba:loveu:dzielna dziewczynka zrobiła już pierwszy krok;)
Kasia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Od razu przepraszam za offa :oops: ale bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Greven i Jej zwierzyniec... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760[/URL] Będziemy wdzięczni za oddane głosy. Liczymy na Was.:loveu:
maggiejan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='BajkaB']Teraz to już na pewno sie zabiorę za leczenie. [/quote] Edytko, to mądre postanowienie. Trzeba dbać o ciało, bo mamy tylko jedno, a wystarczyć nam musi do końca życia...:evil_lol:
Mysia222 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 To super pierwszy krok najważniejszy w kierunku leczenia, a jak wiemy na zdrowiu się nie oszczędza i się o nie dba :) Trzymam kciuki za odpędzenie chorubska :cool3: Pozdrawiam
Kazoo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [QUOTE]Teraz to już na pewno sie zabiorę za leczenie.[/QUOTE] :multi: :bigcool::Cool!::klacz::bluepaw::loveu:
Lidan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No wreszcie :multi: Widzę, że zbiorowa presja i zmasowany atak :mad:na wszystkich frontach przyniósł już mały sukces :cool2: Bardzo się cieszę i życze powodzenia i siły w zmaganiach z lekarzami :bigcool:
Recommended Posts