ANETTTA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja mam 25 ale nie mam popoludniu auta aby tak daleko jechac moge dopiero w sobote dopoludnia pomoc......
Peter Beny Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pomoc już dziś dotarła ;) Ale to nie koniec :shake:
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='mela2']Czy ktoś z osób mieszkających blisko Edyty nie może pomóc i chociaż teraz ,w tym ciężkim okresie wyprowadzic jej psy ? Tylu było chętnych. Edyta i Włodek wzieli na siebie bardzo ciężkie obowiazki ,ku radości psów ,które do nich trafiły ,ale też radości nas wszystkich. Z uwagi na to ,że od Edyty dzieli mnie ok.300 km. sama nie mogę tego zrobić,ale proszę ,postarajcie się chociaż na godzinę ich odciażyc.[/quote] wyprowadzac psow ? na spacery - tak? jesli edyta jest z sosnowca, moglabym to zrobic. mieszkam w sosnowcu
ANETTTA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 doda jestes wielka ......edytka i jej psiory mieszkaja w sosnowcu ..tylko ja nie wim gdzie
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nie ma sprawy, pomoge jej. potrzebuje tylko adresu i bede mogla wyprowadzac jej psy na spacery - w dni robocze wieczorem, a w weekendy 3x moge
albiemu Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 na pm wysłałam Ci Dodo numer do Edytki - proszę skontaktuj się z nią - przypuszczam nie zagląda na forum - jest zbyt chora :(
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='albiemu']na pm wysłałam Ci Dodo numer do Edytki - proszę skontaktuj się z nią - przypuszczam nie zagląda na forum - jest zbyt chora :([/quote] wyslalam do niej smsa, dostalam tez jej nr gg, i wyslalam, poczekam na odpowiedz:cool3:
mela2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Byłoby cudownie.Ważne,zeby Edyta chociaż na godzine nie musiała myślec o swoich jakże kochanych psach.
elapieczus1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witaj Edytko dopiero dziś odnalazłam wątek aniołana dogomanii zdrówka wam wszystkim życzę:)
BajkaB Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Borys kuśtyka,Bartek sika,Brajl znowu krwawi,a Włodek ma nawrót choroby zwiazanej z błędnikiem,objawy choroby Meniera:zawroty głowy,nudności,szum w uszach itd..Tym samym wyłącza go to z jakichkolwiek czynności póki co.. No to by był miły początek dnia...:placz::shake::flaming::wallbash:
SZPiLKA23 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Za duzo juz tego ......... wystarczy!!!!!!!
Kazoo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pamiętajcie wszyscy, aby wysyłać codziennie o godzinie 22. pozytywną energię dla całej rodzinki. Możecie sobie wyobrazić np. wszystkie psiaki zadowolone i biegające po łące podczas relaksującego spaceru z Edytką i Włodkiem :). Mam nadzieję, nie, WIERZĘ, że i tym razem przyniesie to efekty i wszystko wróci na dobrą drogę :thumbs:.
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pomózcie, on nie ma czasu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105071[/URL]
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sytuacja katastrofalna.... Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym? Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę? Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko? Na jakie konto wysłać pieniądze?
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='maggiejan']Sytuacja katastrofalna.... Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym? Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę? Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko? Na jakie konto wysłać pieniądze?[/quote] Ja moglabym pomagac przyjezdzac i wyprowadzac tych psow na spacery, p.edytka powiedziala ze moze bede potrzebna jutro lub w sobote.. :shake: czy dzis p.edytka potrzebuje tej pomocy??
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O matko.... coraz gorzej :( :( :( Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(. [COLOR=Red][B]Trzeba Wam koniecznie pomóc!!![/B][/COLOR] Musicie porządnie odpocząć! Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc. [B] Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc???[/B]
Doda_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='maciaszek']O matko.... coraz gorzej :( :( :( Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(. [COLOR=red][B]Trzeba Wam koniecznie pomóc!!![/B][/COLOR] Musicie porządnie odpocząć! Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc. [B]Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc???[/B][/quote] Ja jestem z sosnowca, i obiecalam ze bede pomagac.. czekam tylko na sms, p.edyta ma mi pisac gdyby potrzebowala pomocy.. moge wyprowadzac psow na spacery, ale zabrac do siebie na jakis czas niestety nie..:shake:
Rybka_39 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja moge po poludniu lub w wekeendy podjechac i wyprowadzic psy;), mozemy jechac z Dodą, ale prosze o adres:razz: na pw
Rybka_39 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 PS od razu prosze o nr autobusów którymi mozna na miejsce dojechac:eviltong:.
maciaszek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzięki wielkie, że się tu pojawiacie :). Napisałam jeszcze do 3 osób. Im więcej osób z Sosnowca, tym lepiej!
maggiejan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='maciaszek']Dzięki wielkie, że się tu pojawiacie :). Napisałam jeszcze do 3 osób. Im więcej osób z Sosnowca, tym lepiej![/quote] Dobra robota!
Recommended Posts