Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mela2']Czy ktoś z osób mieszkających blisko Edyty nie może pomóc i chociaż teraz ,w tym ciężkim okresie wyprowadzic jej psy ? Tylu było chętnych. Edyta i Włodek wzieli na siebie bardzo ciężkie obowiazki ,ku radości psów ,które do nich trafiły ,ale też radości nas wszystkich. Z uwagi na to ,że od Edyty dzieli mnie ok.300 km. sama nie mogę tego zrobić,ale proszę ,postarajcie się chociaż na godzinę ich odciażyc.[/quote]

wyprowadzac psow ? na spacery - tak? jesli edyta jest z sosnowca, moglabym to zrobic. mieszkam w sosnowcu

Posted

nie ma sprawy, pomoge jej. potrzebuje tylko adresu i bede mogla wyprowadzac jej psy na spacery - w dni robocze wieczorem, a w weekendy 3x moge

Posted

[quote name='albiemu']na pm wysłałam Ci Dodo numer do Edytki - proszę skontaktuj się z nią - przypuszczam nie zagląda na forum - jest zbyt chora :([/quote]

wyslalam do niej smsa, dostalam tez jej nr gg, i wyslalam, poczekam na odpowiedz:cool3:

Posted

Borys kuśtyka,Bartek sika,Brajl znowu krwawi,a Włodek ma nawrót choroby zwiazanej z błędnikiem,objawy choroby Meniera:zawroty głowy,nudności,szum w uszach itd..Tym samym wyłącza go to z jakichkolwiek czynności póki co..
No to by był miły początek dnia...:placz::shake::flaming::wallbash:

Posted

Pamiętajcie wszyscy, aby wysyłać codziennie o godzinie 22. pozytywną energię dla całej rodzinki. Możecie sobie wyobrazić np. wszystkie psiaki zadowolone i biegające po łące podczas relaksującego spaceru z Edytką i Włodkiem :). Mam nadzieję, nie, WIERZĘ, że i tym razem przyniesie to efekty i wszystko wróci na dobrą drogę :thumbs:.

Posted

Sytuacja katastrofalna....
Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym?
Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę?
Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko?
Na jakie konto wysłać pieniądze?

Posted

[quote name='maggiejan']Sytuacja katastrofalna....
Czy nie ma szansy, aby na kilka dni podrzucić część psów znajomym?
Aby Edytka i Włodek odpoczęli trochę?
Czy potrzeba jeszcze tych płócien, Edytko?
Na jakie konto wysłać pieniądze?[/quote]

Ja moglabym pomagac przyjezdzac i wyprowadzac tych psow na spacery, p.edytka powiedziala ze moze bede potrzebna jutro lub w sobote.. :shake: czy dzis p.edytka potrzebuje tej pomocy??

Posted

O matko.... coraz gorzej :( :( :(
Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(.
[COLOR=Red][B]Trzeba Wam koniecznie pomóc!!![/B][/COLOR]
Musicie porządnie odpocząć!
Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc.
[B]
Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc???[/B]

Posted

[quote name='maciaszek']O matko.... coraz gorzej :( :( :(
Nawrót choroby Meniera na pewno ma związek z przemęczeniem :(.
[COLOR=red][B]Trzeba Wam koniecznie pomóc!!![/B][/COLOR]
Musicie porządnie odpocząć!
Wiem, mądruję się, a sama nic nie robię... Źle mi z tym, ale naprawdę teraz nie mogę pomóc.

[B]Dogomaniacy, kto z Was mieszka w Sosnowcu albo okolicach???? Kto może pomóc???[/B][/quote]

Ja jestem z sosnowca, i obiecalam ze bede pomagac.. czekam tylko na sms, p.edyta ma mi pisac gdyby potrzebowala pomocy.. moge wyprowadzac psow na spacery, ale zabrac do siebie na jakis czas niestety nie..:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...