Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiu w schronisku (w Zabrzu) jest od jakiegoś tygodnia..... :-( To niezwykle kochany i łagodny psiak, ale niestety bardzo stary. Zupełnie nie nadający się do schroniska, z tego co widze jest guchy, ledwo widzi (o ile w ogóle coś widzi) i ma problemy z chodzeniem (ja to u staruszków bywa). Jesli nie uda mi się znaleźć domku dla niego to sama będę za jego uśpieniem, ponieważ dla tego psa schronisko jest najokrutniejszym cierpieniem :placz: Boje się też, żeby inne psy nie wykorzystały jego słabości :shake: Każdy jego dzień w schronisku jest ryzkiem.....
Właściciel Misia został aresztowany (zaatakował kogoś siekierą :roll:) i w najblizszym czasie marne szanse, żeby wyszedł na wolność.
Błagam o pomoc dla Misia, bo to niewielki psiak o ogromnym sercu, ma prawio do spokojnej starości :-(

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Matko Boska, kolejne nieszczęście.
Psiak jest śliczny, może znalazłby DT u którejś z cioteczek oferujących to na Mapie Pomocy Dogo ? Mysiu, patrzyłaś ?

Posted

czasu jest naprawdę mało.... Jesli wcześniej nie umrze z tęskonoty to zostanie uśpiony.... Jak wielka jest tragedia takiego psiaka :-( Najgorsze co może być, bardzo stary, zupełnie nie radzący spobie psiak w schronisku :placz:

Posted

rany co za bida! piekny staruszek... a ile on właściwie ma lat ?

no tak w schronisku to on ma marne szanse ale dopóki nie znjadzie sie domek lub chociaż tymczas to może jakaś zbiórka pieniędzy i do hoteliku go dac...

Posted

[quote name='patch75']allegro mu w miedzyczasie moge zalozyc
ktos chyba nie umie czytac całego tematu:cool3::shake:

Misio będzie miał zaraz ogłoszenia na:
(tylko zmienie troche treśc, na bardziej dramatyczny)
psy.mgt.pl/new
pieskiswiat.fora.pl
psia kosc.mojeforum.net/
kynologia.com.pl
dogzone.pl
l30n.livenet.pl/aw/
pieskomania.forka.eu
psiaki.pl/forum
e-psy.pl
forum.psiaczek.pl
psyimy.pl/forum/
kochajmyzwierzaczki.fora.pl/
psiparadogs.fora.pl/
zwierzeta-forum.low.pl
dogs.pl/ogloszenia/
4lapy.forumowisko.net
pomocpsom.kynologia.er.pl/
agility.fora.pl/
krakvet.pl/forum/
zwierzaki.org/
adopcje.org/
4lapy.pl/ogloszenia/
ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta_638.html
animalia.pl/
autogielda.pl/zwierzeta_domowe.html
bono-polska.pl/index.php/a/3
dogs.pl/ogłoszenia
drobne.centrumofert.pl/
eoferty.com.pl/
etablica.com/
gielda.bai.pl/
gieldaogloszen.pl/
karusek.com.pl/ogloszenia.php
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
mojpupil.pl
novacash.pl
ogloszenia.24polska.pl/
ogloszenia.adverts.pl
ogloszenia.e-karmy.pl
ogloszenia.moje.pl
ogloszenia.yellowpages.pl/
ojej.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl/
polskastrefa.eu
psy.pl/adopcje/
zwierzeta.pilne.net/

Posted

kasia14 napisał(a):
rany co za bida! piekny staruszek... a ile on właściwie ma lat ?

no tak w schronisku to on ma marne szanse ale dopóki nie znjadzie sie domek lub chociaż tymczas to może jakaś zbiórka pieniędzy i do hoteliku go dac...

ile dokladnie ma lat napewno sie nie dowiemy :roll: Każdy z nas wie, ze wiek jest ciężko ocenić :roll: Napewno powyżej 10....
Troche boję się jesli chodzi o DT lub hotelik, zawsze są to koszta i to nie małe :-( Boję się, że jak kasa się skończy... to co potem... Ale musimy coś zrobić.... Tak szkoda staruszka :placz:

Pianka sliczny banerek, dzięki za tyle ogłoszeń :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Pianka sliczny banerek :loveu:

No Piance coraz lepiej idzie z bannerami:evil_lol:

Zgadzam się, ze hotel to za duży koszt, natomiast jesli DT by sie znalazło to jestem za;)

Posted

Pianka napisał(a):

Zgadzam się, ze hotel to za duży koszt, natomiast jesli DT by sie znalazło to jestem za;)

tylko gdzie tego DT szukać... Zaraz zmienie tytuł...... :roll:

Posted

[quote name='Pianka']ktos chyba nie umie czytac całego tematu:cool3::shake:

a ktos chyba mysli, ze ten watek to jedyny watek na dogomanii, gdzie non stop trzeba cale watki czytac i mozna cos przeoczyc:cool3::shake: oh! mea culpa-przepraszam za oferte pomocy...wlasciwie mam co robic i pooglaszam swoje psy, ktore tez maja swiezo zalozone watki;)

Posted

patch75 napisał(a):
[quote name='Pianka']ktos chyba nie umie czytac całego tematu:cool3::shake:

a ktos chyba mysli, ze ten watek to jedyny watek na dogomanii, gdzie non stop trzeba cale watki czytac i mozna cos przeoczyc:cool3::shake: oh! mea culpa-przepraszam za oferte pomocy...wlasciwie mam co robic i pooglaszam swoje psy, ktore tez maja swiezo zalozone watki;)

hey dziewczyny spokojnie ;) Każda pomoc potrzebna... Pianka była troche szybsza jesli chodzi o Allegro, ale Ty patch75 nie zostawiaj nas ;)

Posted

[quote name='Mysia_']
Misiu w schronisku (w Zabrzu) jest od jakiegoś tygodnia..... :-( To niezwykle kochany i łagodny psiak, ale niestety bardzo stary.
Zupełnie nie nadający się do schroniska, z tego co widze jest guchy, ledwo widzi (o ile w ogóle coś widzi) i ma problemy z chodzeniem (ja to u staruszków bywa).
Jesli nie uda mi się znaleźć domku dla niego to sama będę za jego uśpieniem, ponieważ dla tego psa schronisko jest najokrutniejszym cierpieniem :placz: Boje się też, żeby inne psy nie wykorzystały jego słabości :shake: Każdy jego dzień w schronisku jest ryzkiem.....
Właściciel Misia został aresztowany (zaatakował kogoś siekierą :roll:) i w najblizszym czasie marne szanse, żeby wyszedł na wolność.
Błagam o pomoc dla Misia, bo to niewielki psiak o ogromnym sercu, ma prawio do spokojnej starości :-(

przesrane:placz::placz::shake::placz:! chociaż dbał o tego Misia: bo nie jest zagłodzony ani łysy-widac, że to bardzo łagodny i bardzo wystraszony pies-masz rację inne psy mogą go zagryźc......takie są eliminowane-to instynkt po prostu:-(-

:Help_2::Help_2:DT dla Misia!!!!:modla::modla: