Edi100 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mogę jedynie dorzycać co miesiac na jego utrzymanie:( DT pilny!!! Quote
marola Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wczoraj do DT pojechała cjora Abi z Bydgoszczy. Miała propozycje z Lublina, ale odtatecznie jest na tymczasie w Koninie. Więc Lublin ma chyba jeszcze wolne miejsce. Poztaram się napisać do tej dogomaniaczki i może coś się uda. Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 marola napisał(a): Wczoraj do DT pojechała cjora Abi z Bydgoszczy. Miała propozycje z Lublina, ale odtatecznie jest na tymczasie w Koninie. Więc Lublin ma chyba jeszcze wolne miejsce. Poztaram się napisać do tej dogomaniaczki i może coś się uda. to jakaś szansa jest:-( P.S. Marola zmień sobie podpis bo Murzynek ma już dom Quote
Sabina02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja wklejam linka i fotke Misia do innych watkow zeby sciagnac tutaj wiecej cioteczek i wujkow z dogo. Moze ktos akurat da mu DT... PS. Sliczne banerki Pianka :loveu:... Czy mozna prosic o mniejsza wersje? Quote
Sabina02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pianka! Ale żeś dala tych ogloszen!!! Jestes Boska!!! :loveu: PS. Zrobilam Misiowi jeszcze jedno Allegro, bo zrobilam go z wyroznieniem i pogrubieniem dla lepszej widocznosci.... Allegro Quote
Mysia_ Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Sabina02']Pianka! Ale żeś dala tych ogloszen!!! Jestes Boska!!! :loveu: PS. Zrobilam Misiowi jeszcze jedno Allegro, bo zrobilam go z wyroznieniem i pogrubieniem dla lepszej widocznosci.... Allegro Za Allegro z wyróżnieniem bardzo dziękujemy :buzi: Pianka jak dasz radę zrobic mniejszy banerek to bardzo proszę, póki co zamieniłabym któryś z tych co mam - te psiaki tak pilnie nie potrzebują domu jak Misiu :-( Quote
marola Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 oktawia6 napisał(a):to jakaś szansa jest:-( P.S. Marola zmień sobie podpis bo Murzynek ma już dom Oktawia wiem, że Murzynek (też staruszek) ma domek, zaraz wstawię tam tego biedaczka. Napisałam w nocy priva do dogo z Lublina, ale narazie brak odpowiedzi. Czy stan pieska wskazuje na to, że jedo dni niestety są policzone? :-( Quote
patch75 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Każda pomoc potrzebna... Pianka była troche szybsza jesli chodzi o Allegro, ale Ty patch75 nie zostawiaj nas ;)[/quote] tu nie chodzi o to kto szybszy,to nie wspolzawodnictwo; mam nadzieje, ze z DT sie uda; sluchajcie, jesli allegro jest zdublowane, to moga wam usunac, chyba, ze nie zauwaza...:diabloti: ja tez kiedys przez przypadek zalozylam drugie, ale na szczescie nie zauwazyli:) Quote
Pianka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Sabina02'] PS. Sliczne banerki Pianka :loveu:... Czy mozna prosic o mniejsza wersje? [quote name='"Mysia_"']Pianka jak dasz radę zrobic mniejszy banerek to bardzo proszę, póki co zamieniłabym któryś z tych co mam - te psiaki tak pilnie nie potrzebują domu jak Misiu :-( Prosze: [quote name='Sabina02']Pianka! Ale żeś dala tych ogloszen!!! Jestes Boska!!! :loveu: PS. Zrobilam Misiowi jeszcze jedno Allegro, bo zrobilam go z wyroznieniem i pogrubieniem dla lepszej widocznosci.... Allegro No niestety dwa te same allegro nie moga być. Jedno zostanie usunięte, więc ja usuwam swoje, bo twoje na wyróznieniu wiec lepsze. Jak następnym razem ktoś będzie chciał dac na wyróznieniu to mówcie, nie będe ja wystawiać, bo i tak zostanie to usunięte, a niepotrzebnie kasa na to pójdzie. Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Duży jest ten Misio? Gdzie dokładnie przebywa? Wciąż w schronie? Quote
ARKA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :shake: To i pies przy okazji dostal wyrok.:-( Czy Misia opiekun zrzekl sie psa na rzecz schroniska? Czy wiadomo jak dlugo bedzie ten opiekun w więzieniu? Quote
Kanzaj Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Matko kochana, tu każdy dzień się liczy... Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jeśli nie znajdziecie nic bliżej, to przywieźcie go do mnie, pod Łódź. Nie mogę patrzeć, jak cierpią stare psy. Mam 24 letniego dziadka w dobrym stanie i myślę, że mogłyby się oba polubić. Mam 3 psy na DT i dwa własne, więc zapsiona jestem, ale jeśli nie będzie gdzie, to u mnie znajdzie się kącik. Quote
Pianka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czarodziejka napisał(a):Jeśli nie znajdziecie nic bliżej, to przywieźcie go do mnie, pod Łódź. Nie mogę patrzeć, jak cierpią stare psy. Mam 24 letniego dziadka w dobrym stanie i myślę, że mogłyby się oba polubić. Serio? Ale na DT czy na stałe?:eviltong: Czarodziejka jestes kochana:loveu: Mysi nie ma to ja zmienie tytuł, ze szukamy transportu do Łodzi:multi: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ARKA-jest do uśpienia i jego pan kibluje. kogo to obcodzi czy się zrzekł-dostał albo zaraz dostanie wyrok za morderstwo czy próbę zabójstwa-pies staruszek do uśpienia. Czarodziejka bierze Misiaczka-ale nie będziesz go trzymała na dworzu? mrozy są w nocy. Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pianko, jeśli trafi się dom, który zapewni mu miłość i opiekę, to na pewno będzie miał lepiej niż u mnie, ale jeśli ma skończyć w schronie, to chyba mój dom jest troszkę lepszym rozwiązaniem :-? 5 kumpli/kumpelek z różnych interwencji... Liczę jednak na wsparcie w utrzymaniu, bo już mi wpłaty na utrzymanie moich psiaków tymczasowych bardzo kuleją. Szukajcie jeszcze domku na wszelki wypadek, może jednak... Quote
Patikujek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Misiu ma 2 wątki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97001 Quote
Kala&Majka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No tak, niechcący zrobiłam kopię tego wątku :oops:. Banerek wrzuciłam do podpisu (nie jest za duży?). Są nowe wiadomości co do Misia? Quote
Patikujek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kala teraz podpis masz za uży sam banerek Misia ma maksymalne wymiary co do podpisu Mogę ci zmniejszyć banerek misia tak byś zmieściła pod nim jeszcze adres swojego fotobloga ale ten suwaczek musiałabyś usunąc(jeśli chcesz to daj znać) Quote
Edi100 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czarodziejka napisał(a):Pianko, jeśli trafi się dom, który zapewni mu miłość i opiekę, to na pewno będzie miał lepiej niż u mnie, ale jeśli ma skończyć w schronie, to chyba mój dom jest troszkę lepszym rozwiązaniem :-? 5 kumpli/kumpelek z różnych interwencji... Liczę jednak na wsparcie w utrzymaniu, bo już mi wpłaty na utrzymanie moich psiaków tymczasowych bardzo kuleją. Szukajcie jeszcze domku na wszelki wypadek, może jednak... Ja dorzucę do utrzymania co miesiąc, tylko prosze o pw z namiarami. Oby tylko zdążyc Go wyciągnąć! Quote
Kala&Majka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Wkleję tą mniejszą wersję :-). Misiu, hop, do góry ! :placz: Quote
ARKA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='oktawia6']ARKA-jest do uśpienia i jego pan kibluje. kogo to obcodzi czy się zrzekł-dostał albo zaraz dostanie wyrok za morderstwo czy próbę zabójstwa-pies staruszek do uśpienia. Chodzi mi o to aby za szybko tego nie zrobili-wiec pytam:shake::shake: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ARKA napisał(a): Chodzi mi o to aby za szybko tego nie zrobili-wiec pytam:shake::shake: ARKO nie zrobią tego jeśli jest osoba chętna by go adoptowac-wolontariuszki już powinny go "rezerwowac" bo....bo.... Quote
Recommended Posts