martita Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Moge z reszta jeszcze sprawdzic w bibliotece uczelnianej, ta druga ks ma na okladce nowofunlandy??? Quote
agapirat Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tak ma na okładce nowofunlandy:lol: cały tyluł z wydawnictwem to: [B][FONT=Arial][COLOR=#000080]Anna Nalazek, Rozród psów i odchów szczeniąt, Hana Press, Kościan[/COLOR][/FONT][/B] Jak by Ci się udało to będę bardzo zobowiązana:lol: Jeżeli znasz jakieś inne warte polecenia książki z rozrodu to jestem otwarta:lol: narazie dopiero rozpoczynam edukacje w tym temacie a wiadomo że im więcej wiedzy tym lepiej;) Planuje jeszcze kupić: *Rozród psów: Praca zbiorowa pod red. Andrzeja Dubiela * Hodowla psów Kazimierz Ściesielski oraz *Kynologia Jerzy Momkiewicz, Jolanta Wajdzik Jeśli chodzi o powyższe książki to są one dostępne bez większego problemu w sklepch internetowych więc nawet o nie nie pytam. Słyszałam wiele bardzo pozytywnych opini na temat tej książki Anny Nezelak dlatego bardzo mi na niej zależy;) jednakże tak jak wspominałam jak znasz inne warte polecenia książki z rozrodu czekam na propozycje;) Możemy pogadać o szcezgółach na gg mój numer to: 10048753 Z góry dzięki serdecznie pozdrawiam:lol: Quote
lothia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Poradnik [pradnik nie taki drogi],rozród psów i kynologia są na allegro Quote
oktawia6 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 na marginesie...ciekawe co będzie rozmnażane: psy z uprawnieniami czy nie:cool1: Quote
kwiatek82 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Z wielką chęcią odkupię książkę "Szczenię doskonałe" !!! Quote
Coffee&Nera Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja odkupie Zycie na trzy psy jezeli ktos takowa posiada Quote
Cekinka13* Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Nera-']ja odkupie Zycie na trzy psy jezeli ktos takowa posiada[/quote] Też jestem chętna :p Quote
shangri_la Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='kwiatek82']Z wielką chęcią odkupię książkę "Szczenię doskonałe" !!![/quote] jest juz dodruk wiec pewnie pojawi sie w sklepach ( no tylko kwestia ceny :razz:) pozdrawia Quote
agaciaaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kupie książke Stanleya Corena "Inteligencja psów". Zależy mi, bo w księgarniach już niedostępna ;) Quote
Natussiaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Różne książki do sprzedania na psy i kotki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113242[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10399051#post10399051[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113351[/url] Quote
Moniek193 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Poluje na książke ,,Marley i ja" jeśli ktoś ma chętnie odkupie lub zamienie albo cos muszem jom miec. :loveu:Wzruszajaca ale czasami trzeba se poplakac :oops::-(Ma ktos?:cool3: Quote
Moniek193 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jest w księgarniach ale zależlo mi żeby może od kogoś odkupić a nie z księgarni ale jeżeli nikt nie ma bede musiala isc do ksiegarni chociaz tu w Rzeszowie marne zaopatrzenie i drogo:angryy:! Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Moniek193']Poluje na książke ,,Marley i ja" jeśli ktoś ma chętnie odkupie lub zamienie albo cos muszem jom miec. :loveu:Wzruszajaca ale czasami trzeba se poplakac :oops::-(Ma ktos?:cool3:[/quote] [B][I]właśnie też chcę Marleya :cool3:[/I][/B] Quote
WŁADCZYNI Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 chętnie odkupię "click to calm" Emma Parsons i "clicker training for obedience" Morgan Spector. Ma ktoś może? Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Verdana][SIZE=2]A ja bym chciała odkupić "Click for joy"[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] Melissy C. Alexander[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] , jeśli ktoś ma takową. Jest tylko na na mampsa.pl ale kosztuje 80 pln... :lol: A podobno b[/SIZE][/FONT]ardzo dobra. Quote
Moniek193 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Nera-']Jestes z Rzeszowa ;)?[/quote] Nom jestem z rzeszowa i widze że ty tez :loveu::loveu:A to dobrze wiedzieć.:multi: /Nom wiec jak ktos bedzie mial tego Marleya stoje 1 w kolejce:oops::cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bzikowa sprawdź na empiku - ja tam będę zamawiać jak nikt nie będzie miał do odsprzedania. Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Bzikowa sprawdź na empiku - ja tam będę zamawiać jak nikt nie będzie miał do odsprzedania.[/quote] Wow, jest (i to nawet tańsza o ponad 10 zł), nie wiedziałam, że mają tam takie książki. Nigdy nie zamawiałam od nich. Wiesz może czy da się zamówić przez net i odebrać w którymś Empiku ? Quote
WŁADCZYNI Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 da się, sama zawsze tak robię;) a właśnie liczę czy nie wyjdzie mi taniej ściągnąć sobie z usa niż kupować w empiku:cool3: Quote
Moniek193 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mam już książke ,,Marley i ja" więc dla mnie nie szukac;)W niedziele wyjeżdżam do babci (bez neta bez dogo:placz:) więc bede czytac:loveu:Marleya. Quote
Recommended Posts