Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak ma na okładce nowofunlandy:lol: cały tyluł z wydawnictwem to:
[B][FONT=Arial][COLOR=#000080]Anna Nalazek, Rozród psów i odchów szczeniąt, Hana Press, Kościan[/COLOR][/FONT][/B]
Jak by Ci się udało to będę bardzo zobowiązana:lol: Jeżeli znasz jakieś inne warte polecenia książki z rozrodu to jestem otwarta:lol: narazie dopiero rozpoczynam edukacje w tym temacie a wiadomo że im więcej wiedzy tym lepiej;)
Planuje jeszcze kupić:
*Rozród psów: Praca zbiorowa pod red. Andrzeja Dubiela
* Hodowla psów Kazimierz Ściesielski
oraz
*Kynologia Jerzy Momkiewicz, Jolanta Wajdzik
Jeśli chodzi o powyższe książki to są one dostępne bez większego problemu w sklepch internetowych więc nawet o nie nie pytam.

Słyszałam wiele bardzo pozytywnych opini na temat tej książki Anny Nezelak dlatego bardzo mi na niej zależy;) jednakże tak jak wspominałam jak znasz inne warte polecenia książki z rozrodu czekam na propozycje;)
Możemy pogadać o szcezgółach na gg mój numer to: 10048753
Z góry dzięki serdecznie pozdrawiam:lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='kwiatek82']Z wielką chęcią odkupię książkę "Szczenię doskonałe" !!![/quote]

jest juz dodruk wiec pewnie pojawi sie w sklepach ( no tylko kwestia ceny :razz:)

pozdrawia

Posted

Różne książki do sprzedania na psy i kotki:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113242[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10399051#post10399051[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113351[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Poluje na książke ,,Marley i ja" jeśli ktoś ma chętnie odkupie lub zamienie albo cos muszem jom miec. :loveu:Wzruszajaca ale czasami trzeba se poplakac :oops::-(Ma ktos?:cool3:

Posted

Jest w księgarniach ale zależlo mi żeby może od kogoś odkupić a nie z księgarni ale jeżeli nikt nie ma bede musiala isc do ksiegarni chociaz tu w Rzeszowie marne zaopatrzenie i drogo:angryy:!

Posted

[quote name='Moniek193']Poluje na książke ,,Marley i ja" jeśli ktoś ma chętnie odkupie lub zamienie albo cos muszem jom miec. :loveu:Wzruszajaca ale czasami trzeba se poplakac :oops::-(Ma ktos?:cool3:[/quote]
[B][I]właśnie też chcę Marleya :cool3:[/I][/B]

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]A ja bym chciała odkupić "Click for joy"[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] Melissy C. Alexander[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2] , jeśli ktoś ma takową.
Jest tylko na na mampsa.pl ale kosztuje 80 pln... :lol: A podobno b[/SIZE][/FONT]ardzo dobra.

Posted

[quote name='Nera-']Jestes z Rzeszowa ;)?[/quote]
Nom jestem z rzeszowa i widze że ty tez :loveu::loveu:A to dobrze wiedzieć.:multi: /Nom wiec jak ktos bedzie mial tego Marleya stoje 1 w kolejce:oops::cool3:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Bzikowa sprawdź na empiku - ja tam będę zamawiać jak nikt nie będzie miał do odsprzedania.[/quote]

Wow, jest (i to nawet tańsza o ponad 10 zł), nie wiedziałam, że mają tam takie książki. Nigdy nie zamawiałam od nich. Wiesz może czy da się zamówić przez net i odebrać w którymś Empiku ?