Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnIeLa']Może być trudno. Pisałam do wydawnictwa Galaktyka. Dostałam odpowiedź że nakład wyczerpany i nie zamierzają wznawiać tej pozycji.:shake:[/QUOTE]

A czy przypadkiem nie planują wznowienia/ dodruku " Jak rozmawiać z psem" S. Corena?

Posted

Jeżeli by kogoś satysfakcjonowało.. Mam możliwość skserowania całej książki Corena 'jak rozmawiać z psem' za grosze praktycznie albo i może za darmo sie uda bo po znajomości (znajoma kseruje w pracy, dobry druk bez plam, niewyraźnych liter, uciętych zdań).
Gdyby ktoś byłby taką wersją zainteresowany proszę o PW

EDIT:
Też mam jeżeli komuś zależy bardzo i jest zdesperowany, wersja kserowana: 'pies który kochał zbyt mocno' dodmana, 'tajemnce psiego umysłu' corena.

Posted

Moi drodzy, jeśli chodzi o książkę "Obedience" Inki Sjosten to szukałam jej przez 6 miesiący. W księgarniach brak, w internetowych także brak. Nakład został wyczerpany. Trafiłam na stronę tej ksiągarni w której znalazłyście książkę (iliada.pl). Prace remontowe na serwerze tam trwają już bardzo długo, około 5 miesięcy (od kiedy tam trafiłam) więc nie sądzę żeby ta strona miała aktualne dane. Mi udało się znaleźć "obedience" w jednym i chyba jedynym już sklepie. Był to skep internetowy lecznicy sklep.mvet.pl. Z tego co widziałam to też juz jej tam nie ma.

Posted

[quote name='Pinesk@']Jeżeli by kogoś satysfakcjonowało.. Mam możliwość skserowania całej książki Corena 'jak rozmawiać z psem' za grosze praktycznie albo i może za darmo sie uda bo po znajomości (znajoma kseruje w pracy, dobry druk bez plam, niewyraźnych liter, uciętych zdań).
Gdyby ktoś byłby taką wersją zainteresowany proszę o PW

EDIT:
Też mam jeżeli komuś zależy bardzo i jest zdesperowany, wersja kserowana: 'pies który kochał zbyt mocno' dodmana, 'tajemnce psiego umysłu' corena.[/QUOTE]

Jak byś mogła "tajemnice psiego umysłu" to ja jestem chętna!

Posted

[quote name='greatmadwomen']Jak byś mogła "tajemnice psiego umysłu" to ja jestem chętna![/QUOTE]

Jasne :) Nie wiem tylko czy zdążę przed świętami ale po świetach proszę się dobijać do mnie i przypomniec się ewentualnie. ;)

Posted

[quote name='Pinesk@']Jasne :) Nie wiem tylko czy zdążę przed świętami ale po świetach proszę się dobijać do mnie i przypomniec się ewentualnie. ;)[/QUOTE]

Ok to daj znać jak byś przed świętami zdążyła, a jak nie to się napewno będę dobijać :)

Posted

Może ktoś chciałby za bezcen kupić sobie coś do poczytania?
U mnie w pracy mamy na sprzedaż książki w cenie 3,00 za szt.
Wkleję link z listą dostępnych tytułów:
[url]http://w230.wrzuta.pl/plik/6PzAySiqNls/ksiazki_na_sprzedaz-1[/url]
Mogę wysłać :)

Posted

Do wszystkich którzy chcieli wersje kserowane:

są dwie opcje:

1) zwrot za papier+ wysyłkę, czyli tu wyjdzie za papier mniej niż 10zł na pewno (cała ryza kosztuje ok 12-15zł wiec starczy, dokładnie podam jak sprawdzę), wysyłka moze nawet przed sylwestrem ale: kartki luźne, niepospinane
2) zwrot za ksero czyli +/- 20zł za książkę + wysyłka z tym ze kartki są ładnie pospinane i z okładką (sztywna folia), ale tu wysyłka w nowym roku dopiero

[B]proszę o PW[/B] z informacją kto jest chetny i na która opcję które książki :)

PS. zeby nie było sobie opłat nei pobieram, mogę wysłac też rachunek jeżeli ktoś chce ;)