Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Junka napisał(a):
Magda w kosmos te zyczonka :loveu: Dziekujemy :)

Teżmi się spodobały;)

Junka napisał(a):
Joasia z Junką życzą wam szampanskiej zabawy sylwestrowej :evil_lol:

Dzięki:cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nakręcałaś na dysk? Chce go bardzo bardzo?Mój psuk jak widzi dysk to głupawka.Może rollery pójdą jej łatwiej? Albo szmaciane dyski żeby się poszarpać?
A do rzucania to mniejszą wersję standart competition - jakoś tak takie normalne dyski, legalne na zawodach tylko mniejsze formatowo (mogę kiedyś na trening z nimi wpaść to sobie pomacasz) mogą być dla Junki wygodniejsze.

Posted

Wera Nutkowa na obozie rzucała Bzikowi rollerki właśnie tymi małymi competitionami (to akurat były Hepki dyski;)) i fajowo za nimi ganiał i łapał:loveu: są strasznie strasznie fajne, myślę, że Junka się do nich przekona.
Ale w necie nie mogę tych małych znaleźć do zamówienia, skąd je masz?

Posted

Tak, o małe competitiony konkretnie.
Znalazłam w necie małe Hyperflite'a i pewnie je zamówię wkrótce.
Wlaśnie z tej strony co podałaś, patrzę, że jest ostatnia sztuka!

Posted

Witam, ale masz przewspaniałą, uszatą psią miłość :loveu: fajnie wygląda, naprawdę... i widzę, że też skaczecie na agility ;] brawo...
Czytałam kilka stron wstecz czy lepsze pbordery czy aussie :P ja osobiście mam belga :P i w naszym klubie one dominują :P mamy 2 terviki i 2 gronki, w tym jeden tervik i jeden gronek mają po pół roku ;]

Pozdrawiam z moim zwierzyńcem :]

Posted

witamy :) dzięki za mile słowka :)

Fotek narazie nie będzie bo nie mam czasu wybrac sie z nia na taki dluzszy spacer z aparatem ;/ wszystko przez ta powalon.a szkolę :angryy:

Posted

[quote name='Bzikowa']Maturzystka, maturzystka :turn-l:[/quote]
A ty się tak nie ciesz :evil_lol::evil_lol: Bo tobie też został już tylko rok życia:evil_lol:

Posted

wlaśnie tylko rok :P wiesz jak to jest malo czasu?? :evil_lol: ja teraz sie stresuje bo cos mi się wydaje, że ta mamtura to będzie jedna wielka klapa :angryy: