Magot Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Junka napisał(a):Magda w kosmos te zyczonka :loveu: Dziekujemy :) Teżmi się spodobały;) Junka napisał(a):Joasia z Junką życzą wam szampanskiej zabawy sylwestrowej :evil_lol: Dzięki:cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A nakręcałaś na dysk? Chce go bardzo bardzo?Mój psuk jak widzi dysk to głupawka.Może rollery pójdą jej łatwiej? Albo szmaciane dyski żeby się poszarpać? A do rzucania to mniejszą wersję standart competition - jakoś tak takie normalne dyski, legalne na zawodach tylko mniejsze formatowo (mogę kiedyś na trening z nimi wpaść to sobie pomacasz) mogą być dla Junki wygodniejsze. Quote
Junka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 hm fajnie by było jakbyś przyniosla :) Ja niezbyt wiem ciągle słysze o tych rolerach i za chiny nie wiem o co chodzi!!! :) Quote
Bzikowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wera Nutkowa na obozie rzucała Bzikowi rollerki właśnie tymi małymi competitionami (to akurat były Hepki dyski;)) i fajowo za nimi ganiał i łapał:loveu: są strasznie strasznie fajne, myślę, że Junka się do nich przekona. Ale w necie nie mogę tych małych znaleźć do zamówienia, skąd je masz? Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witamy W Nowym Roczku !!!! Buziaczki!!!!! Quote
Junka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A witamy i my :) Bezikowa ja myśle, że takie jak ma Hepka mozna kupić na allegro.pl bo kiedys na nie patrzyłam :) Quote
Junka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ale aniu chyba cię nie zrozumiałam wiem że elka dla hepki ma gumowy dysk. chodzi ci pewnie o plastikowe male tak?? Quote
Junka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 http://frisbee.net.pl/index.php?str=sklep na tej stronie sa te male dyski :) Quote
Bzikowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tak, o małe competitiony konkretnie. Znalazłam w necie małe Hyperflite'a i pewnie je zamówię wkrótce. Wlaśnie z tej strony co podałaś, patrzę, że jest ostatnia sztuka! Quote
Junka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Anka a jak bys gdzies zamawiala zamow i dla mnie to sie rozliczymy taniej za przesylke będzie :) Quote
Bzikowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Za późno, zamówiłam już wczoraj wieczorem. A i tak była jedna ostatnia sztuka ;) Quote
Junka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Jak bedziesz miała to przynieś na trening :) Quote
Bzikowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jutro wyślą priorytetem to w przyszłym tygodniu dojdzie. ;) Quote
Junka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Witamy i dziękujemy za odwiedzinki w naszej galeri i zapraszamy częściej :) Quote
Cerber Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam, ale masz przewspaniałą, uszatą psią miłość :loveu: fajnie wygląda, naprawdę... i widzę, że też skaczecie na agility ;] brawo... Czytałam kilka stron wstecz czy lepsze pbordery czy aussie :P ja osobiście mam belga :P i w naszym klubie one dominują :P mamy 2 terviki i 2 gronki, w tym jeden tervik i jeden gronek mają po pół roku ;] Pozdrawiam z moim zwierzyńcem :] Quote
Magot Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej, kiedy będą jakieś nowe fotki?:razz::loveu: Quote
Junka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 witamy :) dzięki za mile słowka :) Fotek narazie nie będzie bo nie mam czasu wybrac sie z nia na taki dluzszy spacer z aparatem ;/ wszystko przez ta powalon.a szkolę :angryy: Quote
olifka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Bzikowa']Maturzystka, maturzystka :turn-l:[/quote] A ty się tak nie ciesz :evil_lol::evil_lol: Bo tobie też został już tylko rok życia:evil_lol: Quote
Junka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 wlaśnie tylko rok :P wiesz jak to jest malo czasu?? :evil_lol: ja teraz sie stresuje bo cos mi się wydaje, że ta mamtura to będzie jedna wielka klapa :angryy: Quote
natija Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 wpadlam sie przywitac tyl;ko bo czasu brak... Quote
Recommended Posts