Bzikowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hoho jaka sesyja :razz: Bzikowi też wystrzały nie straszne :evil_lol: Quote
Junka Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Zorientowałam się, że mam malo zdjęć z psiulkiem :) Dzisiaj jak poszlam się z junką powygłupiać i porzucać jej freezby na spacerze jakaś babka podeszła i mowi: -Pani odbiło!! a ja na to : -nie dlaczego?? -rzuca pani takim wielkim talerzem w takiego małego psa!!?? Myslałam, że padne :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Psa chcesz zabić niedobra :evil_lol: Talerzem! :evil_lol: Ja mam w domu obecnie Victorowe frisbee , bo Magda mi po jakimś treningu dała na przechowanie, sama nie miała jak przetransportować. No i Bzik troszkę pomęczył ale dla niego to jest za duże do rzucania, chcę mu kupić mniejsze, takie jak Ela rzuca Hepce. Jak próbne matury Ci poszły? Quote
olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A mojemu psu straszne i jak słysze ,że ktoś strzela przed sylawestrem to mam ochote morde obić.Wiesz ,że przez twoje zachcianie się komuś mógł uciec pies?Albo jakiś inny panicznie szukał schronienia w domu.Albo jakiś bezdomny psiak w ucieczce wpadł pod samochód? Rozumiem w samego sylwestra można to jakoś znieść ,ale nie w normalny dzień. Szkoda ,ze nawet na dgm są takie .... szkoda słów;/ Quote
Bzikowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Olekg, chyba przesadzasz :roll:Przecież z pewnością nie robili tego gdzieś gdzie są psy! Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadlam tylko zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni... Quote
Junka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Hmm u mnie w mojej miejscowości raczej bezpańskich psów nie ma, a jak sa to mała ilość!! A w ładnym promieniu od mojego domu jet tylko rotwailler i 2 kundle ktore wogole nie boją się halasu ani fajerwerków więc proszę na mnie nie najeżdzać!!! :angryy::mad: Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nie przesadzam.Tylko jak widze durne bachory z petardami to mi się ciśnienie podnosi. A Czarek ma wielką ochote wpierdzielić im ,bo dobrze wie ,że są powodem jego lęku. Całe szczęście nie wpada w panike tylko rewiruje wokół mnie i drze jape. A huk niesie się na naprawde duże odległości i myślę ,że wystarczy jeśli w sylwestra tą godzinkę sobie można puszczać fajerwerki.A w inne dni jest to zupełnie nie potrzebne. Moze za bardzo się uniosłem ,ale szlag mnie trafia ,że na dgm też są ludzie którzy puszczają petardy w inne dni niż sylwester Quote
Junka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Jak twój pies tak się boi to zamykaj go w domu!! A ja nie puszczam petard tylko strzelam fajerwerkami:cool1: Quote
Bzikowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Olekg, to w okresie świąteczno-noworocznym chodź na spacery gdzieś gdzie jest cicho i spokojnie. To tak jakbym powiedziała, że dzieci nie mają prawa bawić się na osiedlu bo wkurzają mojego psa :roll: Nonsens. Psa da sie przecież oduczyć takich reakcji. Quote
Junka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Bzikowa zgadzam się z tobą :) U mnie już taka tradycja, że strzelamy w święta bo wtedy moi rodzice brali ślub i juz tak zostalo! Quote
Junka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 No dobra teraz coś na ochłodę :) bylam dzisiaj pomęczyc troszkę psa na dworzu i porzucalam mu domniemany talerz, który jak się dowiedziałam mial zabic mego psa :evil_lol: Było bardzo śmiechowo a to dlatego, że ten maly dupek czeka aż dysk spadnie i dopiero chwyta go zębami :lol: No ale jestesmy na etapie kiedy ja jej rzucam w pysk i wtedy go złapie! może kiedys się przelamie i wyskoczy po niego :cool3: Kto wie może będzie mistrzem w tej dziedzinie :diabloti: Quote
Junka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 A tutaj dre jape :diabloti: THE END :lol: Quote
Magot Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/PC290684.jpg co za wyskok:cool3: Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Lotne fotki super! No i darcie japy - skąd my to znamy ;) Quote
Bzikowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tyyy rzeczywiście duży ten talerz :eviltong::evil_lol: Ale Juna walczy, nie poddaje sie, jak widać :cool3: Quote
Junka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Darcie japy to u niej podstawa :evil_lol: Walczy z talerzem ale spokojnie zlapie go jak turla się po ziemi i rzucam jej w pysk!! A dysk mamy od Eli od Buby :cool3: Quote
Magot Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Życzenia od nas : http://www.paperboy.nl/?PID1=M3%24F7...%21Y0%20%20%0A Quote
Junka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Magda w kosmos te zyczonka :loveu: Dziekujemy :) Quote
Junka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Joasia z Junką życzą wam szampanskiej zabawy sylwestrowej :evil_lol: Quote
Recommended Posts