Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorientowałam się, że mam malo zdjęć z psiulkiem :)

Dzisiaj jak poszlam się z junką powygłupiać i porzucać jej freezby na spacerze jakaś babka podeszła i mowi:
-Pani odbiło!!
a ja na to :
-nie dlaczego??
-rzuca pani takim wielkim talerzem w takiego małego psa!!??
Myslałam, że padne :evil_lol:

Posted

Psa chcesz zabić niedobra :evil_lol: Talerzem! :evil_lol:
Ja mam w domu obecnie Victorowe frisbee , bo Magda mi po jakimś treningu dała na przechowanie, sama nie miała jak przetransportować. No i Bzik troszkę pomęczył ale dla niego to jest za duże do rzucania, chcę mu kupić mniejsze, takie jak Ela rzuca Hepce.

Jak próbne matury Ci poszły?

Posted

A mojemu psu straszne i jak słysze ,że ktoś strzela przed sylawestrem to mam ochote morde obić.Wiesz ,że przez twoje zachcianie się komuś mógł uciec pies?Albo jakiś inny panicznie szukał schronienia w domu.Albo jakiś bezdomny psiak w ucieczce wpadł pod samochód?
Rozumiem w samego sylwestra można to jakoś znieść ,ale nie w normalny dzień.
Szkoda ,ze nawet na dgm są takie .... szkoda słów;/

Posted

Hmm u mnie w mojej miejscowości raczej bezpańskich psów nie ma, a jak sa to mała ilość!! A w ładnym promieniu od mojego domu jet tylko rotwailler i 2 kundle ktore wogole nie boją się halasu ani fajerwerków więc proszę na mnie nie najeżdzać!!! :angryy::mad:

Posted

Nie przesadzam.Tylko jak widze durne bachory z petardami to mi się ciśnienie podnosi.
A Czarek ma wielką ochote wpierdzielić im ,bo dobrze wie ,że są powodem jego lęku.
Całe szczęście nie wpada w panike tylko rewiruje wokół mnie i drze jape.
A huk niesie się na naprawde duże odległości i myślę ,że wystarczy jeśli w sylwestra tą godzinkę sobie można puszczać fajerwerki.A w inne dni jest to zupełnie nie potrzebne.
Moze za bardzo się uniosłem ,ale szlag mnie trafia ,że na dgm też są ludzie którzy puszczają petardy w inne dni niż sylwester

Posted

Olekg, to w okresie świąteczno-noworocznym chodź na spacery gdzieś gdzie jest cicho i spokojnie.
To tak jakbym powiedziała, że dzieci nie mają prawa bawić się na osiedlu bo wkurzają mojego psa :roll: Nonsens.

Psa da sie przecież oduczyć takich reakcji.

Posted

No dobra teraz coś na ochłodę :) bylam dzisiaj pomęczyc troszkę psa na dworzu i porzucalam mu domniemany talerz, który jak się dowiedziałam mial zabic mego psa :evil_lol: Było bardzo śmiechowo a to dlatego, że ten maly dupek czeka aż dysk spadnie i dopiero chwyta go zębami :lol: No ale jestesmy na etapie kiedy ja jej rzucam w pysk i wtedy go złapie! może kiedys się przelamie i wyskoczy po niego :cool3: Kto wie może będzie mistrzem w tej dziedzinie :diabloti:

Posted

Darcie japy to u niej podstawa :evil_lol:

Walczy z talerzem ale spokojnie zlapie go jak turla się po ziemi i rzucam jej w pysk!! A dysk mamy od Eli od Buby :cool3: