Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witam chciałabym wam przedstawić moją sucz Junkę :) Jest to sznaucer miniaturowy :) Urodziła się 16.III.2006 roku. Jest naprawdę bardzo sympatyczna, chociaż strasznie dziamgotliwa(zapewne jak każdy sznaucer) :diabloti: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Mój patyczek... Tanczymy z patykami.. Pod sosenką. Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Zapatrzona Bawmy się... Rzuć jeszcze raz :) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ładny tyłeczek?? Wywalamy jęzor :) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No i teraz mieszanka. Na początek z wakacjiw kajaku :) strasznie nie chciała do niego wejść, a później nie chciała wyjść :) Z piłeczką. I pies, który uczy się latac wykorzystujac do tego swoje uszyska :diabloti: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Chyba jestem pierwszym gościem w waszej galerii :) Junka jest śliczna. Widziałam was jak przyszliście na trening agility bo ja jestem w grupie początkującej i mam treningi przed wami :) Pozdrawiam Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 wiemy wiemy :) kojarzymy. Jak w ta niedziele będzie trening to przyjade wczesniej, żeby was troszkę pofocić. Dziekujemy za zaglądnięcie :lol: Quote
Olusia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/PB020693.jpg Ale ślicznotka :loveu: Świetne ma te uszka :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 O, super , że Was na dogo z Juną przywiało ! Jest boska tylko ta jej częstotliwość szczeku... :evil_lol: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No a czego spodziewasz się po sznaucerze??? To jej cecha rozpoznawcza :diabloti: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Niestety jak decydowalismy się na psa nie w glowie byl nam rodowód. a teraz tego bardzo żałuję:/ Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No pewnie, że nie. Liczy się psiak a nie papierek :) No ale nastepnego psa planuje kupić już z rodowodem :) Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A jaką rasę wybrałaś/bierzesz pod uwagę? Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Teraz owczarka australijskiego :loveu: Chyba się w nich zakochalam :) Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):Teraz owczarka australijskiego :loveu: Chyba się w nich zakochalam :) Też mi się podobają ale ja chyba jednak wolę bordera :) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 O kolejna, ktora mi tu z borderami :angryy: Elka to myślalam, że na trenigu oczy wydrapie bo ona tez za borderami a ja za aussie! I mamy konflikt :evil_lol: U nas w cavano jest podział: shetlandy, aussie i bordery i każdy trzyma swoją stronę i nie ustępuje. Jak bys nas czasem posluchała...... :diabloti: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Junka napisał(a):O kolejna, ktora mi tu z borderami :angryy: Elka to myślalam, że na trenigu oczy wydrapie bo ona tez za borderami a ja za aussie! I mamy konflikt :evil_lol: U nas w cavano jest podział: shetlandy, aussie i bordery i każdy trzyma swoją stronę i nie ustępuje. Jak bys nas czasem posluchała...... :diabloti: Hahahaha:evil_lol::evil_lol: Bordery są the best:diabloti: Quote
Junka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 :mad: Ale i tak będe zdolna kupić drugiego psa jak się wyprowadze od rodziców bo sie na drugiego nie zgadzają i to jeszcze takich rozmiarów:angryy: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Junka napisał(a)::mad: Ale i tak będe zdolna kupić drugiego psa jak się wyprowadze od rodziców bo sie na drugiego nie zgadzają i to jeszcze takich rozmiarów:angryy: Pfff moi ledwo się na jednego zgodzili:shake: Quote
Recommended Posts