olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ładujesz np. na www.tinypic.com i tam wybierasz linka ;) Quote
Junka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 dobra może jak mi się bedzie chciało to cos wrzucę :) ale nic nie obiecuje bo nie wiem gdzie mam filmiki i czy wogole jakieś mam Quote
ariss Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Junka jest świetna i te jej uszka-Rewelacja:loveu: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Junka napisał(a):dobra może jak mi się bedzie chciało to cos wrzucę :) ale nic nie obiecuje bo nie wiem gdzie mam filmiki i czy wogole jakieś mam Jak ci się bedzie chciało....:mad: Quote
Junka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No co myslisz, że to tak łatwo wszystko zgrywac przy takim gruchocie?? :angryy: Quote
natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witam super fotki,piekne uchole ma takie wielkie:loveu:slodziutka:loveu:pozdrawiamy i napewno bedziemy odwiedzac Was:) Quote
Junka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 witamy i dziękujemy, że zawitałaś do nas na forum :) Quote
Junka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Jeszcze mozna kwiatki znaleźć :) Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 witam piekny jest,a ta mordka taka slodziutka :loveu: aport super:):) Quote
Junka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Widzę, że zapodałaś Bzika z miną zbitego psa :eviltong: Ale generalnie to super zdjęcia robisz, mam nadzieję, że na seminarium będziesz pstrykać ile wlezie :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Bernenka to Salma nie Samba:cool3: Dziękujemy za zdjęcie białego wrednego pieseczka :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Junka napisał(a):tak a powiedz mi że aussie sa latwe albo moja Juna :) Choziaz duzego problemu z nia nie mam :) Ty chyba chcesz z moją suką pomieszkać z tydzień wtedy będziesz błagać o Junkę lub jakiegoś owczarka:diabloti: Żart oczywiscie nie oddam mojego mrocznego zwierza, mimo że czasem mam ochotę rwać włosy w głowy. Ja też nie lubię australijczyków, jak już bym miała mieć coś podobnego brałabym bordera bo są ładniejsze i lepsze gabarytami dla mnie. A marzy mi się pit/ast/jrt :cool3: ale mama nie marzy razem ze mną Quote
Bzikowa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A ja odkryłam, ze jednak jakieś owczarki mi się podobają :cool1: Otóż bearded collie i PONy ;) i generalnie te wszystkie bardziej owłosieńce jak briardy , bobtail itp :) Łii, nie jestem antyowczarkowa (to chyba potępiana cecha u agilitowców co? :P) A w ogóle to super jest zdjęcie Trojeczki :loveu: Quote
Junka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Dzieki dzieki :cool3: No przyjade Aniu na seminarium tylko nie wiem kiedy ale pewnie w sobotę tylko bo mam kupe nauki :-( Poprostu w szkole to się na nas uwzieli. No i oczywiście mam problem bo nie wiem czy zabrać ze sobą w sobotę Junkę czy nie. Ale pewnie nie bo bede musiała ja pilnować i fotki szlak trafi! Władczyni chętnie tego potwora małego bym wziela do siebie:diabloti: Moja sucz nauczylaby się po suficie chodzić. Jakiego bym miala inteligentnego psa:cool1: Quote
Pimpek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Juna śliczniutka !:loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/PB110057.jpg Ten psiak też, boski !:loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P6170133.jpg Podoba mi sie jej umaszczenie :p Quote
Junka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Witamy w naszej galeryji :) :multi: Quote
Junka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 kurcze jak9oś tu nikt nie zagląda trochę mi smutno :placz: Quote
olifka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Początki galerii zawsze są trudne :) A potem jak się rozkręcisz to nie ma końca:evil_lol: A no i my zaglądamy :) Quote
Recommended Posts