Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
dobra może jak mi się bedzie chciało to cos wrzucę :) ale nic nie obiecuje bo nie wiem gdzie mam filmiki i czy wogole jakieś mam

Jak ci się bedzie chciało....:mad:

Posted

Widzę, że zapodałaś Bzika z miną zbitego psa :eviltong:
Ale generalnie to super zdjęcia robisz, mam nadzieję, że na seminarium będziesz pstrykać ile wlezie :lol:

Posted

Junka napisał(a):
tak a powiedz mi że aussie sa latwe albo moja Juna :) Choziaz duzego problemu z nia nie mam :)

Ty chyba chcesz z moją suką pomieszkać z tydzień wtedy będziesz błagać o Junkę lub jakiegoś owczarka:diabloti: Żart oczywiscie nie oddam mojego mrocznego zwierza, mimo że czasem mam ochotę rwać włosy w głowy.
Ja też nie lubię australijczyków, jak już bym miała mieć coś podobnego brałabym bordera bo są ładniejsze i lepsze gabarytami dla mnie.
A marzy mi się pit/ast/jrt :cool3: ale mama nie marzy razem ze mną

Posted

A ja odkryłam, ze jednak jakieś owczarki mi się podobają :cool1: Otóż bearded collie i PONy ;) i generalnie te wszystkie bardziej owłosieńce jak briardy , bobtail itp :) Łii, nie jestem antyowczarkowa (to chyba potępiana cecha u agilitowców co? :P)

A w ogóle to super jest zdjęcie Trojeczki :loveu:

Posted

Dzieki dzieki :cool3: No przyjade Aniu na seminarium tylko nie wiem kiedy ale pewnie w sobotę tylko bo mam kupe nauki :-( Poprostu w szkole to się na nas uwzieli.
No i oczywiście mam problem bo nie wiem czy zabrać ze sobą w sobotę Junkę czy nie. Ale pewnie nie bo bede musiała ja pilnować i fotki szlak trafi!
Władczyni chętnie tego potwora małego bym wziela do siebie:diabloti: Moja sucz nauczylaby się po suficie chodzić. Jakiego bym miala inteligentnego psa:cool1: