Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
Brzydota w literaturze i innych dziedzinach sztuki-przekora nowa estetyka czy moda?? Wskaż i omów na wybranych przykładach.

to trzymamy kciuki za jutro!!;)

filmik świetny, właśnie obejrzałam!

Posted

Helga&Ares napisał(a):
a na jaki temat prezentację przygotowałaś;)??

Brzydota w literaturze i innych dziedzinach sztuki-przekora nowa estetyka czy moda?? Wskaż i omów na wybranych przykładach.

Posted

Mudik napisał(a):
Ale ma Juna teraz super włos!:lol:Powodzenia!

Nie dziekuje (ale mam stresa) boje się, że sie zatne albo nie będe znala odpowiedzi na pytania. Jeszcze bardziej sie stresuje niz pierwszego dnia :placz:
ewka i haker napisał(a):
witamy z ranka

witamy serdecznie :)

Posted

Ha ha jestem mistrzunio :multi: 19/20 bez żadnego zająknięcia :D Tylko z tego wszystkiego jak mnie sie pani zapytała co to są gatunki literackie to nie umiałam odpowiedzieć. Ale jestem happy :loveu:

No i checemy się pochwalić, że właśnie przyszła nowiutka klatka dla Junki :) Narazie niepewnie do niej wchodzi ale ćwiczymy nad tym :)

Posted

[quote name='Junka']Ha ha jestem mistrzunio :multi: 19/20 bez żadnego zająknięcia :D Tylko z tego wszystkiego jak mnie sie pani zapytała co to są gatunki literackie to nie umiałam odpowiedzieć. Ale jestem happy :loveu:

Gratuluję

Posted

Róźniaste foty będą w niedziele bo jadę z Junką jutro na zawody do Wawy- zapraszam wszystkich serdecznie :lol: No i bieram aparat :)

Jak tylko zapłace za zawody bo coś inteligo nie chce działać :watpliwy::watpliwy::nonono2:

Junka pięknie wypachniona, wykąpana, żeby jutro była ładniutka no i żeby jakiś fotograf ją uwiecznił :grins::grins::thumbs:

Posted

[quote name='Junka']Ha ha jestem mistrzunio :multi: 19/20 bez żadnego zająknięcia :D Tylko z tego wszystkiego jak mnie sie pani zapytała co to są gatunki literackie to nie umiałam odpowiedzieć. Ale jestem happy :loveu:

No i checemy się pochwalić, że właśnie przyszła nowiutka klatka dla Junki :) Narazie niepewnie do niej wchodzi ale ćwiczymy nad tym :)
Gratulacje!!:laola:
[quote name='Junka']Róźniaste foty będą w niedziele bo jadę z Junką jutro na zawody do Wawy- zapraszam wszystkich serdecznie :lol: No i bieram aparat :)

Jak tylko zapłace za zawody bo coś inteligo nie chce działać :watpliwy::watpliwy::nonono2:

Junka pięknie wypachniona, wykąpana, żeby jutro była ładniutka no i żeby jakiś fotograf ją uwiecznił :grins::grins::thumbs:
Powodzenia! :kciuki: