Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Junka napisał(a):
Witamy ): I zapraszamy częściej :)

No a my jutro ruszamy na zawody do bydgoszczy i nie wiem, czy jutro tu zajrze , ale pewnie tak. :) Trzymajcie za nas kciuki, żeby coś było. :)

Bedziemy trzymac mozno :kciuki:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to tak streszcze to co na watku z Bydgoszczy przeklejam bo padam i idę spać :)

No to teraz my się spowiadamy :smile: W jumpingu w oba dni 3 :multi::multi::multi: W agility w piątek za bardzo ją wybiłam po kóladce i ją źle pokierowałam i była odmowa. Dzisiaj w agility się zdetkowałysmy bo głupia pańcia źle sie toru nauczyła (zapomniałam o jednej przeszkodzie) i jak już byłyśmy przy tej nieszczesnej przeszkodzie spanikowałam i źle jej pppokazałam. Ogolnie ciesze sie z mojej Juny bo prowadziła sie bardzo pięknie i byla tez dość szybciutka :smile: Cieszymy się z nagrodódek baaaaardzo :smile: Dziekujemy organizatorom i wogóle wszystkim tam obecnym za miłą atmosferke. Musze powiedzieć, że się jeszcze tak dobrze nie bawiłam choć to sa nasze drugie zawody w tyym roku i 3 w karierze :smile:

Tylko sie troche spieklam na twarzy wczoraj przez to zdradliwe słońce zza chmur :angryy:

Posted

witam sie ...
dawno mnie nie bylo bo bylam na wyjezdzie przez dlugi weekend ...
teraz jestem i bede wpadac ...
aaa i zapraszam do siebie niedlugo pojawia sie nowe foteczki nietoperza :)

mizianko dla suni :)

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) cieszę sie bardzo z tych zawodów i dwóch medalików. Junka najbardziej oczywiście się cieszy z zabaweczek i ciasteczek :) A tym gumowym dyskiem jest zachwycona :loveu:

Posted

Witanko
Czytałam, ze się nudzisz w domu, to mam świetny pomysł przyjeżdzaj do mnie:multi::razz: Chociaż na kilka godzin:razz: A druga propozycja to możesz iśc do schroniska pomóc, pieski na pewno byłyby szczęśliwe za chwilę spaceru lub pieszczoty;)

No i oczywiście gratuluję:multi::multi::multi:

Posted

Foty z spacerku w Bydzi będe miała jutro bo dzisiaj poprostu padam :roll: A to dlatego,że czyściłam plac za podwórkiem i musiałam drzewa siekierą powycinać (mam dwa purchelki :placz:) No bo trzeba przygotować coś pod torek bo na podwórku mało miejsca ;) No i sobie rozpaliłam ognicho, były kiełbaski :multi: Ful wypas- Juna też dostała :lol:
No ale do rzeczy. Dzisiaj ćwiczyłyśmy z Junką frezzby bo mamy takie nowe gumowe z zawodów i nie uwierzycie ale Juna pierwszy raz złapała jak jej rzuciłam :multi::loveu: co prawda na niewielką odległość ale to duży wyczyn. Poprostu za tym gumowym to szaleje :) Może mi się coś w następnym tygodniu uda nagrać bo narazie jestem pozbawiona aparatu(mama zabrała do Włoch :cool1:) No to do jutra :)

Posted

O zawdoach- wiem. Poscielowo drzewiata Juneczke widzialam, no to teraz moge spokojnie isc spac@! Nie! Nie moge - musze Wam powiedziec, ze fotki fajne!

Posted

No dziękuje wszystkim za mile slowa o moich fotach. :) Niestety muszę was opuścić na weekend bo jade na rybki nad rzekę. Niestety fot z tamtad nie przywioze bo nie posiadam aktualnie aparatu :( Ale mogę dać z Bydgoszczy :)

Fortel nasz Cavanoski kolega :)