Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witam ;] . Ja bym wolala zdawac mature .! Tylko trzy dni a potem jeszcze ustne I wolne .!. Ja tez chce :placz: . Quote
Junka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Witam ;] . Ja bym wolala zdawac mature .! Tylko trzy dni a potem jeszcze ustne I wolne .!. Ja tez chce :placz: . Oj nie wiem chociaz to też dobre, ze zaraz będzie totalna laba przez 3 miechy chyba że ktos tak jak ja od razu idzie do pracy Doginka napisał(a):A miała być tylko Cola:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A była i cola :evil_lol: ewka i haker napisał(a):hej jak tam wyspana:evil_lol: Wyspana wyspana nawet w domu posprzątałam Martinee napisał(a):witankoooo kochani Witamy :) Quote
Junka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Niuchamy Pokazujemy tyłeczek I na koniec roślinka Quote
eria Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 witamy się! foteczki fajniaste:loveu: a Junka to tylko tą zgrabną doopkę wypina:eviltong::loveu: Quote
Junka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Cześć wam z wieczorka. Wypina wypina chyba myśli,że kogoś na nią poderwie :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 HEjka Ale ci fajnie, ja dopiero za 4lata, bede maila taka labe jak ty Teraz mzoesz sobie czesto na dogo wchodzic :) Quote
Junka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Izabela124. napisał(a):HEjka Ale ci fajnie, ja dopiero za 4lata, bede maila taka labe jak ty Teraz mzoesz sobie czesto na dogo wchodzic :) Czy ja wiem czy często narazie tak. ale i tak jak matury się skończa to bede szukała jakiejś pracy więc tez niewiadomo czy będe miała taką labe :roll: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 cała masa pięknych fot...a jej uszka rozbrajają mnie do dziś:p Quote
Junka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 gassira napisał(a):cała masa pięknych fot...a jej uszka rozbrajają mnie do dziś:p Witamy i dziękujemy za uznanie :) Ja to w tych jej uszyskach zakochana jestem bo są niepowtarzalne :loveu::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4230152.jpg Jezorek :loveu: . Te jej uszy sa takie wielkie :loveu: . Quote
Junka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4230152.jpg Jezorek :loveu: . Te jej uszy sa takie wielkie :loveu: . no są są i to jest jej cały urok :) Quote
Helga&Ares Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4230150.jpg :cool3: ale ślicznie tu wyszła Quote
M&T Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Heeej! :D Jejku jaka twoja Junka jest prześliczna!!!! :crazyeye: Nie mogę się doczekać, aż poznamy sie na zlocie :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Junka napisał(a): Ja to w tych jej uszyskach zakochana jestem bo są niepowtarzalne :loveu::evil_lol: tak jak ja w hakera tez mu takstoja jak junce:loveu::loveu: Quote
Junka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 ewka i haker napisał(a):tak jak ja w hakera tez mu takstoja jak junce:loveu::loveu: Nom Hakerkowi tez tak słodko stoja uszyska :) Quote
Izabela124. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Hejka A rozgladasz sie juz za jakas praca? Quote
Junka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka A rozgladasz sie juz za jakas praca? Nie narazie mam w głowie maturke (zaraz zmykam sie pouczyć troszke bo się całą niedziele obijałam):oops: A mam nadzieje, że mnie ktoś przyjmie na 2,5 miesiąca do pracki nawet do jakiegoś sklepu, nie pogardze oby troche grosza na wakacje i na zawody w najbliższej przyszłości. Bo rodzice obiecali za treningi płacic ale zawody są drogie i stwierdzili, że mam sama na nie zarobić :roll: No cóż trzeba zakasać rękawy i wziąść się do roboty ;) dobrej nocki wszystkim życzę :) Quote
Junka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Hej wszystkim ;) Ja poprostu z tymi kleszczami nie wytrzymam :angryy: Dzisiaj budzę sie na ścianie kleszcz chociaż przed snem sprawdziłam Junke od pazurków po czubek uszu :angryy: A to już trzeci na mojej ścianie. Przed chwilą drapie się po głowie i se wydrapałam kleszcza na szczęście jeszcze sie nie zagnieździł :angryy: Teraz tylko mnie ciarki przechodzą i znowu bedzie wieczorne oglądanko przez mame czy nic nie mam :mad: Fuj jestem tylko ciekawa czy to Juna przynosi do domu czy to z drzew na mnie spadają :shake: Quote
Martinee Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 oj wspołczuje u nas naszczęśćie kleszczy niee maaa :) ale wiesz co robiłam kiedys zakupy na obywatel pies i zamawiałam szampon nie mieli tego co chciałam i dostałam inny myslałam ,że jakis beznadziejny a jest naprawde dobry wykapałam psiaki i wogole sie nie drapią ,zadnych owdów nic :) a one większośc czasu spędzają na dworze Quote
Junka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Martinee napisał(a):oj wspołczuje u nas naszczęśćie kleszczy niee maaa :) ale wiesz co robiłam kiedys zakupy na obywatel pies i zamawiałam szampon nie mieli tego co chciałam i dostałam inny myslałam ,że jakis beznadziejny a jest naprawde dobry wykapałam psiaki i wogole sie nie drapią ,zadnych owdów nic :) a one większośc czasu spędzają na dworze Ja Junie zakrapiałam krople i jest dobrze bo nic sie jej nie czepia bardziej martwie się o siebie i chyba sobie tak myślę, że się zaszczepie przeciw kleszczą bo często w lato z rodzicami nad rzeke wyjeżdza,y a jak już się mnie tak czepiają to co będzie później :shake: Quote
Martinee Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nooo ale jesteś pewna ,że krople pomoga ?? Quote
Recommended Posts