Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Witam ;] .
Ja bym wolala zdawac mature .!
Tylko trzy dni a potem jeszcze ustne I wolne .!.
Ja tez chce :placz: .

Oj nie wiem chociaz to też dobre, ze zaraz będzie totalna laba przez 3 miechy chyba że ktos tak jak ja od razu idzie do pracy
Doginka napisał(a):
A miała być tylko Cola:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A była i cola :evil_lol:
ewka i haker napisał(a):
hej
jak tam wyspana:evil_lol:

Wyspana wyspana nawet w domu posprzątałam

Martinee napisał(a):
witankoooo kochani

Witamy :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
HEjka
Ale ci fajnie, ja dopiero za 4lata, bede maila taka labe jak ty
Teraz mzoesz sobie czesto na dogo wchodzic :)

Czy ja wiem czy często narazie tak. ale i tak jak matury się skończa to bede szukała jakiejś pracy więc tez niewiadomo czy będe miała taką labe :roll:

Posted

gassira napisał(a):
cała masa pięknych fot...a jej uszka rozbrajają mnie do dziś:p

Witamy i dziękujemy za uznanie :) Ja to w tych jej uszyskach zakochana jestem bo są niepowtarzalne :loveu::evil_lol:

Posted

Heeej! :D Jejku jaka twoja Junka jest prześliczna!!!! :crazyeye:
Nie mogę się doczekać, aż poznamy sie na zlocie :loveu::loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
A rozgladasz sie juz za jakas praca?

Nie narazie mam w głowie maturke (zaraz zmykam sie pouczyć troszke bo się całą niedziele obijałam):oops: A mam nadzieje, że mnie ktoś przyjmie na 2,5 miesiąca do pracki nawet do jakiegoś sklepu, nie pogardze oby troche grosza na wakacje i na zawody w najbliższej przyszłości. Bo rodzice obiecali za treningi płacic ale zawody są drogie i stwierdzili, że mam sama na nie zarobić :roll: No cóż trzeba zakasać rękawy i wziąść się do roboty ;)

dobrej nocki wszystkim życzę :)

Posted

Hej wszystkim ;) Ja poprostu z tymi kleszczami nie wytrzymam :angryy: Dzisiaj budzę sie na ścianie kleszcz chociaż przed snem sprawdziłam Junke od pazurków po czubek uszu :angryy: A to już trzeci na mojej ścianie. Przed chwilą drapie się po głowie i se wydrapałam kleszcza na szczęście jeszcze sie nie zagnieździł :angryy: Teraz tylko mnie ciarki przechodzą i znowu bedzie wieczorne oglądanko przez mame czy nic nie mam :mad: Fuj jestem tylko ciekawa czy to Juna przynosi do domu czy to z drzew na mnie spadają :shake:

Posted

oj wspołczuje u nas naszczęśćie kleszczy niee maaa :) ale wiesz co robiłam kiedys zakupy na obywatel pies i zamawiałam szampon nie mieli tego co chciałam i dostałam inny myslałam ,że jakis beznadziejny a jest naprawde dobry wykapałam psiaki i wogole sie nie drapią ,zadnych owdów nic :) a one większośc czasu spędzają na dworze

Posted

Martinee napisał(a):
oj wspołczuje u nas naszczęśćie kleszczy niee maaa :) ale wiesz co robiłam kiedys zakupy na obywatel pies i zamawiałam szampon nie mieli tego co chciałam i dostałam inny myslałam ,że jakis beznadziejny a jest naprawde dobry wykapałam psiaki i wogole sie nie drapią ,zadnych owdów nic :) a one większośc czasu spędzają na dworze

Ja Junie zakrapiałam krople i jest dobrze bo nic sie jej nie czepia bardziej martwie się o siebie i chyba sobie tak myślę, że się zaszczepie przeciw kleszczą bo często w lato z rodzicami nad rzeke wyjeżdza,y a jak już się mnie tak czepiają to co będzie później :shake: