Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

haha wyobraziłam sobie takie krówsko w mordem w oczach i parą bijącą z nozdrzy nacierająca na Was :evil_lol: I Ciebie spierdzielającą z Junką pod pachą za drzewo :evil_lol: Dziękuję, poprawiłaś mi humor :eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']Hehe przypomniało mi się co mi się dzisiaj przytrafiło i tak mysle, że wam to opowiem :diabloti: Wracam sobie z Junką ze spaceru no i jak to na wsi (nie taka wieś, niedługo będziemy miec prawa miejskie) no ale wracając do tematu mam taką sąsiadke z prawie naprzeciwka stara już i ona ma sobie krówke :evil_lol: no i wracała z ta swoją krówką z pola i jak ta mućka z rogami nie zaczeła galopować na mnie i na June myślalam, ze mnie staranuje :crazyeye: ależ sie przestraszyłam :angryy: Ja June pod pachy i w nogi za drzewo :diabloti: Ale na szczeście mućka dostała po głowie i się uspokoiła, aja nawet przepraszam nie usłyszałam. :shake: Ale teraz siedze i sie z tego śmieje :evil_lol:
hi hi :evil_lol: .
Wybobrazam sobie ze Ty idziesz z Junka a tu nagle Mucka na was biegnie .. I ty szybko bierzesz Junke i na drzewo tak normalnie w biegasz a ta krowa za wami :evil_lol: . I musieliscie szybko zejsc ... I tak gonila was po calej wiosce :evil_lol: a w koncu zobaczyla to pani tej Mucki i szybko przybiegla ( wez se wyboraz staruszke biegnaca do Mucki:evil_lol:) I wziela ja za rogi a ta Mucka ja na grzbiet :evil_lol: . Ale ta pani dala jej przez glowe i sie uspokoila i zaprowadzila ja .. I ty juz moglas isc z Junka :evil_lol: .!.
hi hi . :evil_lol:
Poprawilam sobie humorek :evil_lol: .

Posted

[quote name='Bzikowa']haha wyobraziłam sobie takie krówsko w mordem w oczach i parą bijącą z nozdrzy nacierająca na Was :evil_lol: I Ciebie spierdzielającą z Junką pod pachą za drzewo :evil_lol: Dziękuję, poprawiłaś mi humor :eviltong:
Ty się tak nie śmiej, ja Junkę rozumiem, bo miałam podobne przeżycie jak miałam 6 lat:crazyeye: To było straszne, zaatakowało mnie krówsko, a ja się bawiłam na takiej piaskowej górce i jak zaczęłam uciekać, to zgubiłam bucik - a miałam nowe, śliczne, czerwone buciki:placz:Dopiero co mama mi je kupiła:placz: Udało mi się uciec w tym jednym bucie, nawet lania w domu nie było:evil_lol::diabloti:, ale krów boję się do dzisiaj

Posted

Mnie teraz tez drób "nie rusza",ale jak byłam mała to mnie indor pogonił tak,że przewróciłam się i na żwirowej drodze rozwaliłam sobie kolano ,żwir w ranie został i została mi blizna:cool1::cool1::cool1:

Posted

Mudik napisał(a):
Mnie teraz tez drób "nie rusza",ale jak byłam mała to mnie indor pogonił tak,że przewróciłam się i na żwirowej drodze rozwaliłam sobie kolano ,żwir w ranie został i została mi blizna:cool1::cool1::cool1:

Fajne te nasz przezycia z dzieciństwa. To ja też opowiem jak nam sie na wspominki zebrało :evil_lol: Jak jeździłam do babci to lubiłyśmy z siostrą dokuczać gęsią. No i kiedys tak dokuczałysmy kijkiem, a że ja byłam mała i dość wolna nie zdążyłam uciec i uszczypneła mnie w tyłek, pamiętam do dziś jak mnie tyłek bolal i mi sie zrobił siniak na pół pośladka :angryy: od tamtej pory już nie dręczyłam zwierząt ( pomijając w 4 klasie łapanie jaszczurek i wyrywanie ogonów) :oops:

No ale wiecie co nie moge spać, chyba zaczyna mnie stres przedmaturalny łapać. I wymiotować mi się chce :placz:

Posted

Junka napisał(a):
w 4 klasie łapanie jaszczurek i wyrywanie ogonów :oops:

sadystka :diabloti: :evil_lol: :eviltong:

Junka napisał(a):
No ale wiecie co nie moge spać, chyba zaczyna mnie stres przedmaturalny łapać. I wymiotować mi się chce :placz:

nie denerwuj sie tak, bedzie dobrze, dasz rade, a my mocno trzymamy kciuki!!!!!!!!

Posted

ewka i haker napisał(a):
ale historia z krowa:evil_lol::evil_lol:
bedzie dobrze w jakie dni piszesz

5-polski 6- angielski 8-ustny polski 12-biologia 14- mata 16- ustny ang :placz:

Posted

najgorsza matura z polskiego ustna :shake: jak dooobrze że ja to mam już daleko za sobą:loveu:
Będę trzymać kciuki z całych sił z przerwami na zmywanie naczyń :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
najgorsza matura z polskiego ustna :shake: jak dooobrze że ja to mam już daleko za sobą:loveu:
Będę trzymać kciuki z całych sił z przerwami na zmywanie naczyń :evil_lol:

Trzymajcie trzymajcie :) No już pół prezentacji umiem teraz trza sie drugie pół (to większe nauczyć) :razz:

Posted

Ja zaczynam miec lekka depreche własnie sprawdzilam sobie biorytm i horoskop na najbliższy czas i co się okazalo?? Mój poziom intelektualny w dniu matur będzie się równał -100 :placz: To się nazywa miec pecha :angryy:

Ale dosyć tych narzekań. Teraz coś weselszego.
Wypuścilam Junkę na dworek do ogrodu bo mi się nie chciało bo brzydka pogoda :roll: A ona mi wraca cała utytłana jak nigdy :crazyeye: Tak sie zastanawiałam co ona tam robiła, bo zawsze jak jest brzydka pogoda to robi co ma zrobić i czatuje pod drzwiami az ją wpuszcze, a dzisiaj taka niespodzianka. Chyba chciała mi narobic dodatkowej roboty :mad: Albo kochane psiko od nauki mnie oderwać :loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hej
Ja tez bede trzymala kciuki, bedzie dobrze ;)

Mam nadzieje, że będzie dobrze i w miare łatwo ;)

A więc kochani Dogomaniacy trzymajcie mocno kciuki i łapki jutro od godziny 9.00 przez 180 minut

Będe wam wszystkim bardzo wdzięczna :lol: No a teraz idę się kąpać i szykować i spakować i wogóle... Ale mam stresa :roll::placz: