Bzikowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 haha wyobraziłam sobie takie krówsko w mordem w oczach i parą bijącą z nozdrzy nacierająca na Was :evil_lol: I Ciebie spierdzielającą z Junką pod pachą za drzewo :evil_lol: Dziękuję, poprawiłaś mi humor :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Junka']Hehe przypomniało mi się co mi się dzisiaj przytrafiło i tak mysle, że wam to opowiem :diabloti: Wracam sobie z Junką ze spaceru no i jak to na wsi (nie taka wieś, niedługo będziemy miec prawa miejskie) no ale wracając do tematu mam taką sąsiadke z prawie naprzeciwka stara już i ona ma sobie krówke :evil_lol: no i wracała z ta swoją krówką z pola i jak ta mućka z rogami nie zaczeła galopować na mnie i na June myślalam, ze mnie staranuje :crazyeye: ależ sie przestraszyłam :angryy: Ja June pod pachy i w nogi za drzewo :diabloti: Ale na szczeście mućka dostała po głowie i się uspokoiła, aja nawet przepraszam nie usłyszałam. :shake: Ale teraz siedze i sie z tego śmieje :evil_lol: hi hi :evil_lol: . Wybobrazam sobie ze Ty idziesz z Junka a tu nagle Mucka na was biegnie .. I ty szybko bierzesz Junke i na drzewo tak normalnie w biegasz a ta krowa za wami :evil_lol: . I musieliscie szybko zejsc ... I tak gonila was po calej wiosce :evil_lol: a w koncu zobaczyla to pani tej Mucki i szybko przybiegla ( wez se wyboraz staruszke biegnaca do Mucki:evil_lol:) I wziela ja za rogi a ta Mucka ja na grzbiet :evil_lol: . Ale ta pani dala jej przez glowe i sie uspokoila i zaprowadzila ja .. I ty juz moglas isc z Junka :evil_lol: .!. hi hi . :evil_lol: Poprawilam sobie humorek :evil_lol: . Quote
Doginka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Bzikowa']haha wyobraziłam sobie takie krówsko w mordem w oczach i parą bijącą z nozdrzy nacierająca na Was :evil_lol: I Ciebie spierdzielającą z Junką pod pachą za drzewo :evil_lol: Dziękuję, poprawiłaś mi humor :eviltong: Ty się tak nie śmiej, ja Junkę rozumiem, bo miałam podobne przeżycie jak miałam 6 lat:crazyeye: To było straszne, zaatakowało mnie krówsko, a ja się bawiłam na takiej piaskowej górce i jak zaczęłam uciekać, to zgubiłam bucik - a miałam nowe, śliczne, czerwone buciki:placz:Dopiero co mama mi je kupiła:placz: Udało mi się uciec w tym jednym bucie, nawet lania w domu nie było:evil_lol::diabloti:, ale krów boję się do dzisiaj Quote
Junka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Widze, że się wam spodobała moja historia :evil_lol: Hehe jak was teraz czytam to mi się aż buźka cieszy :lol: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hejka Buhaha ale historia hihi mnie to tak gesi albo koguty na wsi ganiaja, ale ich sie nie boje hihi Quote
Mudik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Mnie teraz tez drób "nie rusza",ale jak byłam mała to mnie indor pogonił tak,że przewróciłam się i na żwirowej drodze rozwaliłam sobie kolano ,żwir w ranie został i została mi blizna:cool1::cool1::cool1: Quote
Junka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Mudik napisał(a):Mnie teraz tez drób "nie rusza",ale jak byłam mała to mnie indor pogonił tak,że przewróciłam się i na żwirowej drodze rozwaliłam sobie kolano ,żwir w ranie został i została mi blizna:cool1::cool1::cool1: Fajne te nasz przezycia z dzieciństwa. To ja też opowiem jak nam sie na wspominki zebrało :evil_lol: Jak jeździłam do babci to lubiłyśmy z siostrą dokuczać gęsią. No i kiedys tak dokuczałysmy kijkiem, a że ja byłam mała i dość wolna nie zdążyłam uciec i uszczypneła mnie w tyłek, pamiętam do dziś jak mnie tyłek bolal i mi sie zrobił siniak na pół pośladka :angryy: od tamtej pory już nie dręczyłam zwierząt ( pomijając w 4 klasie łapanie jaszczurek i wyrywanie ogonów) :oops: No ale wiecie co nie moge spać, chyba zaczyna mnie stres przedmaturalny łapać. I wymiotować mi się chce :placz: Quote
Ka-Vanga Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Junka napisał(a):w 4 klasie łapanie jaszczurek i wyrywanie ogonów :oops: sadystka :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Junka napisał(a):No ale wiecie co nie moge spać, chyba zaczyna mnie stres przedmaturalny łapać. I wymiotować mi się chce :placz: nie denerwuj sie tak, bedzie dobrze, dasz rade, a my mocno trzymamy kciuki!!!!!!!! Quote
ewka i haker Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ale historia z krowa:evil_lol::evil_lol: bedzie dobrze w jakie dni piszesz Quote
Junka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ewka i haker napisał(a):ale historia z krowa:evil_lol::evil_lol: bedzie dobrze w jakie dni piszesz 5-polski 6- angielski 8-ustny polski 12-biologia 14- mata 16- ustny ang :placz: Quote
Junka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jak ja nie cierpie przesówania się postów :angryy: Quote
eria Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 najgorsza matura z polskiego ustna :shake: jak dooobrze że ja to mam już daleko za sobą:loveu: Będę trzymać kciuki z całych sił z przerwami na zmywanie naczyń :evil_lol: Quote
Junka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 eria napisał(a):najgorsza matura z polskiego ustna :shake: jak dooobrze że ja to mam już daleko za sobą:loveu: Będę trzymać kciuki z całych sił z przerwami na zmywanie naczyń :evil_lol: Trzymajcie trzymajcie :) No już pół prezentacji umiem teraz trza sie drugie pół (to większe nauczyć) :razz: Quote
Junka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ja zaczynam miec lekka depreche własnie sprawdzilam sobie biorytm i horoskop na najbliższy czas i co się okazalo?? Mój poziom intelektualny w dniu matur będzie się równał -100 :placz: To się nazywa miec pecha :angryy: Ale dosyć tych narzekań. Teraz coś weselszego. Wypuścilam Junkę na dworek do ogrodu bo mi się nie chciało bo brzydka pogoda :roll: A ona mi wraca cała utytłana jak nigdy :crazyeye: Tak sie zastanawiałam co ona tam robiła, bo zawsze jak jest brzydka pogoda to robi co ma zrobić i czatuje pod drzwiami az ją wpuszcze, a dzisiaj taka niespodzianka. Chyba chciała mi narobic dodatkowej roboty :mad: Albo kochane psiko od nauki mnie oderwać :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hejka Ja tam w zadne horoskopy nie wierze A moze jakies foteczki Junki dasz? Quote
Junka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ewka i haker napisał(a):zyczymy powodzenia Nie dziękuje ;) P.S. Ale mam stracha :placz: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Junka napisał(a):Nie dziękuje ;) P.S. Ale mam stracha :placz: dasz rade kiedy piszesz Quote
Junka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ewka i haker napisał(a):dasz rade kiedy piszesz Jutro :nerwy::eek2: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Junka napisał(a):Jutro :nerwy::eek2: to trzymam kciuki:multi::lol: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hej Ja tez bede trzymala kciuki, bedzie dobrze ;) Quote
Junka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej Ja tez bede trzymala kciuki, bedzie dobrze ;) Mam nadzieje, że będzie dobrze i w miare łatwo ;) A więc kochani Dogomaniacy trzymajcie mocno kciuki i łapki jutro od godziny 9.00 przez 180 minut Będe wam wszystkim bardzo wdzięczna :lol: No a teraz idę się kąpać i szykować i spakować i wogóle... Ale mam stresa :roll::placz: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 BEDE TRZYMAC Z HAKEREM:lol::lol::multi::multi:;) Quote
Recommended Posts