Mudik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Będę trzymać wirtualnie bo trudno strzyc i trzxymac kciuki.;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bobis i ja juz szykujemy lapki i palce:loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asiu będzie dobrze!!! :loveu: Ja życzę powodzenia na wszystkich egzaminach bo jutro wyjeżdżam. I trzymam kciuki! No i potem powodzenia z Junką na zawodach w W-wie! Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Junka napisał(a):Nie dziękuje ;) P.S. Ale mam stracha :placz: Quote
Junka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewka i haker napisał(a):BEDE TRZYMAC Z HAKEREM:lol::lol::multi::multi:;) Mudik napisał(a):Będę trzymać wirtualnie bo trudno strzyc i trzxymac kciuki.;) Izabela124. napisał(a):Bobis i ja juz szykujemy lapki i palce:loveu::loveu: Helga&Ares napisał(a):my też mocniutko trzymamy:loveu: Bzikowa napisał(a):Asiu będzie dobrze!!! :loveu: Ja życzę powodzenia na wszystkich egzaminach bo jutro wyjeżdżam. I trzymam kciuki! No i potem powodzenia z Junką na zawodach w W-wie! Miłej zabawy ;) Doginka napisał(a): Nie dziękować wszystkim :lol: No to się szykuje i wyruszam na podbój świata :diabloti: Quote
Junka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dziękujhe wam za trzymanie kciuków napewno pomogło :lol: Tekst był o blogach wiec prosty. Na wypracowaniu była Lalka :multi: Troche tekst zamotany no i nie było odniesienia do utworu a ja się odniosłam :oops: Ale co tam i tak się ciesze :multi::loveu: Quote
ewka i haker Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czyli dobrze poszlo?? to super:multi::multi: Quote
ewka i haker Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Junka napisał(a):Poszło, poszło :multi: no to super a jutro co?? Quote
Junka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewka i haker napisał(a):no to super a jutro co?? Angielski pisemny :roll: Quote
Junka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Grr sprawdzałam odpowiedzi i niektóre mam źle albo nie do końca dobrze za co lecą pkt. :angryy: Quote
Izabela124. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to fajnie, ze dobrze ci poszlo, jutro pojdzie jeszcze lepiej Quote
Magot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Gratki za dzisiaj i powodzenia jutro!! :kciuki: :multi: Quote
Junka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Hej. Sorki zapomniałam napisać :) poszło jakoś :diabloti: Listening był do dupy, niezrozumiały i wogóle :/ Teksty też były niezbyt ciekawe no a pisanko może być. W liście do włascicieli hotelu napisałam,ze zostawiłam torbe z suknią ślubna i muszą mi ją szybko odesłać bo za dwa tygodnie mam ślub :evil_lol: Dobra cofam swoje słowa poszła mi fatalnie :/ Właśnie sprawdziłam klucz z listeningu nie trafiłam chyba na ani jedną dobrą odp. Z readingu szkoda gadać. Ratuja mnie tylko listy. Może 30% będe miała :/ Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zobaczysz bedzie dobrze, ja jestem dobrej mysli Quote
Junka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 No to ja mam toszkę foteczek przed i po koszeniu trawki na podwórku :) Skradamy się Ha ha nie znajdziesz mnie :eviltong: Quote
Junka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Niuchamy jak zwykle A tu jeszcze nie skoszona trawka Trochę kwiatuszków Quote
Recommended Posts