Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Moje 3 ulubione srebrzaki :loveu: :loveu: :loveu:
Choć musze stwierdzić że zdecydowanie bardziej pociesznie wyglądają na żywo :p[/QUOTE]

Musisz jeszcze poznać Dirki. Dirulek jest bardzo słodkim psem i też byście się polubiły :)

[quote name='greatmadwomen']jeju tu widać jakie są duże! :o piękne całe trio :loveu:[/QUOTE]

Powiem ci, że do mnie też dotarło patrząc na to zdjęcie jakie one są duże! Na co dzień je mam to nie widzę jak rosną, a jednak przy Dirki i Vesper są małe. Ale waga mi to uświadamia i to że mam je coraz bliżej ręki jak idziemy na spacer ;) No i wyrosły z wyprawkowych obróżek.

Posted

[quote name='weszka']Musisz jeszcze poznać Dirki. Dirulek jest bardzo słodkim psem i też byście się polubiły :)[/QUOTE]

Myślę, że w ciemno kocham wszystkie Twoje psy z Dirki włącznie :loveu:
Ale mam nadzieję że będzie ku temu okazja, żeby się szybko jeszcze raz spotkać ! Choć patrząc na to w jak rozlazły sposób próbujemy spotkać się z Ewą a mamy do siebie tak blisko.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Myślę, że w ciemno kocham wszystkie Twoje psy z Dirki włącznie :loveu:
Ale mam nadzieję że będzie ku temu okazja, żeby się szybko jeszcze raz spotkać ! Choć patrząc na to w jak rozlazły sposób próbujemy spotkać się z Ewą a mamy do siebie tak blisko.. :diabloti:[/QUOTE]

Też mam nadzieję, że będzie okazja. Czasem łatwiej umówić się z kimś z daleka niż z bliska ;)

[quote name='malawaszka']aaa cudne :loveu: też bym chciała taki okładzik :lol:[/QUOTE]

Ja czasem też się załapię. Na kanapie zalega ze mną Vesper, Totek i Bajkowa, a Marzyciel i Dirki pod stopami. Ciasnota i nie ma opcji żeby się ruszyć ;) Ale jakie to słodkie :)

[quote name='wilczy zew']Cudna fotka,jaka dłuuga łapecka!
Ciotka nadal ciepliwa a jak wujek Totek?[/QUOTE]

Ooooj tak łapecki rossssną! Ciotka nadal cierpliwa, a Totek no cóż... Nie ma czasem lekkiego życia jak go dopadnie szczenięca miłość ;) Nie mają wyczucia i przeważnie muszę studzić ich zapędy bo Totek jest ciapa i tylko wrzeszczy ale ich nie pacnie. Wygląda po takich pieszczotach jak ostatnia łajza - mokry od lizania, sierść polepiona ;) No ale sam do nich lezie więc chyba nie jest mu aż tak źle ;)

Posted

wilczy chce filmik z tlamszenia coby cie do tozu zapodac za znecanie sie nad zwierzetam a zwlaszcza jednym i szkoleniu psow do walk !!!!!!

nie daj sie!!!!

szczyle cudne i rosnace hihihi ale glupio by bylo jakby w miejscu stanely

oblozenie znam ale juz dawno nie przez szczyle hihihi
moje durne kociska tez ta nierowna walke podejmuja co chwile a potem musze ratowac

Posted

[quote name='wilczy zew']Nie masz filmiku z tłamszenia wujka Totka?

Nie ;) Nie zamierzam trafić na "czarne kwiatki" na dogo ;)

[quote name='Fides79']http://img838.imageshack.us/img838/479/aleski.jpg śmiszne cudaki :p

a Totek bidulek, dobrze że go czasem ratujesz:lol:

Myślę, że mogł trafić gorzej hihi

[quote name='Tekla64']wilczy chce filmik z tlamszenia coby cie do tozu zapodac za znecanie sie nad zwierzetam a zwlaszcza jednym i szkoleniu psow do walk !!!!!!

nie daj sie!!!!

szczyle cudne i rosnace hihihi ale glupio by bylo jakby w miejscu stanely

oblozenie znam ale juz dawno nie przez szczyle hihihi
moje durne kociska tez ta nierowna walke podejmuja co chwile a potem musze ratowac

No właśnie to samo odpowiedziałam ;) Nie zamierzam sama się podkładać hehe
To jak widać wiekszość kociego stanu wychowana z psami tak ma. Sama się podkłada a potem ratuuuj!

Posted

Ja dziś przyłapałam się na tym, że do moich suczydeł, jak je zaganiałam do domu zwróciłam się per "pieski-Aleski".
Tak mi zamotały w głowie te Twoje maluchy.

Posted

[quote name='Tekla64']hej hej wy tam jeszcze jestescie ??? wiem wiem ze szybko ciemno sie robi ale nie powiesz ze nie masz zdjeciow co to nas uciesza???/[/QUOTE]

Jesteśmy :) Ale fotków nie mamy :( Nie mam kiedy zrobić bo gonię jak w ukropie żeby wszystko ogarnąć. A tak jak napisałaś pora roku już nam nie sprzyja.

[quote name='Doginka']Weszko, ale te twoje "maluchy" mają cuuuuudne głowy:loveu:[/QUOTE]

Moje 18 kg maluszki :loveu:

[quote name='marako']Ja dziś przyłapałam się na tym, że do moich suczydeł, jak je zaganiałam do domu zwróciłam się per "pieski-Aleski".
Tak mi zamotały w głowie te Twoje maluchy.[/QUOTE]

Hihi no to widzę, że powiedzonko Kijołki się przyjęło :)

Z wieści od maluchów. Różyczka poza tym że ma się świetnie to zaczyna zajęcia w psiej szkole gdzie będzie miała posłuszeństwo i podstawy IPO. Była już na pierwszych zajęciach zapoznawczych :)

Posted

[quote name='Doginka']Oooo Różyczka będzie szkolona:klacz: przyszły właściciel powinien być zadowolony;-)[/QUOTE]

Jej właściciele już są z niej zadowoleni ;) Różydełko mieszka w Chorwacji ;)

[quote name='Tekla64']no z tym IPO to deczko czasu jeszcze ma hihihi ale posluszenstwo jak najbardziej juz teraz , oj bedzie madre dziecie w rodzinie hihih[/QUOTE]

No wiadomo to tylko taki wstępniak do IPO - szarpanie szmatki, trochę pracy węchowej. Posłuszeństwo przede wszystkim bo bez tego ani rusz.

Przyniosłam filmik zamiast fot. Może być?

[video=youtube;oKj4odnpHnM]http://www.youtube.com/watch?v=oKj4odnpHnM[/video]

Posted

Najfajniej się zawsze bawią zanim odpalę kamerkę ;) Ale może uda mi się złapać jak dostają takiej korby i gonią wielkimi kołami jak szalone z wygiętymi ogonami :D