Justa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Oglądam to już 3 raz.. Za każdym razem reakcja jest taka sama :( Quote
weszka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Proponuję nam wszystkim na poprawę nastroju - Vesperka obłożona pieskami-aleskami :loveu: Quote
Justa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Moje 3 ulubione srebrzaki :loveu: :loveu: :loveu: Choć musze stwierdzić że zdecydowanie bardziej pociesznie wyglądają na żywo :p Quote
Rumi. Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jeju tu widać jakie są duże! :o piękne całe trio :loveu: Quote
weszka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Justa']Moje 3 ulubione srebrzaki :loveu: :loveu: :loveu: Choć musze stwierdzić że zdecydowanie bardziej pociesznie wyglądają na żywo :p[/QUOTE] Musisz jeszcze poznać Dirki. Dirulek jest bardzo słodkim psem i też byście się polubiły :) [quote name='greatmadwomen']jeju tu widać jakie są duże! :o piękne całe trio :loveu:[/QUOTE] Powiem ci, że do mnie też dotarło patrząc na to zdjęcie jakie one są duże! Na co dzień je mam to nie widzę jak rosną, a jednak przy Dirki i Vesper są małe. Ale waga mi to uświadamia i to że mam je coraz bliżej ręki jak idziemy na spacer ;) No i wyrosły z wyprawkowych obróżek. Quote
Justa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='weszka']Musisz jeszcze poznać Dirki. Dirulek jest bardzo słodkim psem i też byście się polubiły :)[/QUOTE] Myślę, że w ciemno kocham wszystkie Twoje psy z Dirki włącznie :loveu: Ale mam nadzieję że będzie ku temu okazja, żeby się szybko jeszcze raz spotkać ! Choć patrząc na to w jak rozlazły sposób próbujemy spotkać się z Ewą a mamy do siebie tak blisko.. :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 aaa cudne :loveu: też bym chciała taki okładzik :lol: Quote
wilczy zew Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Cudna fotka,jaka dłuuga łapecka! Ciotka nadal ciepliwa a jak wujek Totek? Quote
weszka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Justa']Myślę, że w ciemno kocham wszystkie Twoje psy z Dirki włącznie :loveu: Ale mam nadzieję że będzie ku temu okazja, żeby się szybko jeszcze raz spotkać ! Choć patrząc na to w jak rozlazły sposób próbujemy spotkać się z Ewą a mamy do siebie tak blisko.. :diabloti:[/QUOTE] Też mam nadzieję, że będzie okazja. Czasem łatwiej umówić się z kimś z daleka niż z bliska ;) [quote name='malawaszka']aaa cudne :loveu: też bym chciała taki okładzik :lol:[/QUOTE] Ja czasem też się załapię. Na kanapie zalega ze mną Vesper, Totek i Bajkowa, a Marzyciel i Dirki pod stopami. Ciasnota i nie ma opcji żeby się ruszyć ;) Ale jakie to słodkie :) [quote name='wilczy zew']Cudna fotka,jaka dłuuga łapecka! Ciotka nadal ciepliwa a jak wujek Totek?[/QUOTE] Ooooj tak łapecki rossssną! Ciotka nadal cierpliwa, a Totek no cóż... Nie ma czasem lekkiego życia jak go dopadnie szczenięca miłość ;) Nie mają wyczucia i przeważnie muszę studzić ich zapędy bo Totek jest ciapa i tylko wrzeszczy ale ich nie pacnie. Wygląda po takich pieszczotach jak ostatnia łajza - mokry od lizania, sierść polepiona ;) No ale sam do nich lezie więc chyba nie jest mu aż tak źle ;) Quote
wilczy zew Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nie masz filmiku z tłamszenia wujka Totka? Quote
Fides79 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 http://img838.imageshack.us/img838/479/aleski.jpg śmiszne cudaki :p a Totek bidulek, dobrze że go czasem ratujesz:lol: Quote
Tekla64 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 wilczy chce filmik z tlamszenia coby cie do tozu zapodac za znecanie sie nad zwierzetam a zwlaszcza jednym i szkoleniu psow do walk !!!!!! nie daj sie!!!! szczyle cudne i rosnace hihihi ale glupio by bylo jakby w miejscu stanely oblozenie znam ale juz dawno nie przez szczyle hihihi moje durne kociska tez ta nierowna walke podejmuja co chwile a potem musze ratowac Quote
weszka Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='wilczy zew']Nie masz filmiku z tłamszenia wujka Totka? Nie ;) Nie zamierzam trafić na "czarne kwiatki" na dogo ;) [quote name='Fides79']http://img838.imageshack.us/img838/479/aleski.jpg śmiszne cudaki :p a Totek bidulek, dobrze że go czasem ratujesz:lol: Myślę, że mogł trafić gorzej hihi [quote name='Tekla64']wilczy chce filmik z tlamszenia coby cie do tozu zapodac za znecanie sie nad zwierzetam a zwlaszcza jednym i szkoleniu psow do walk !!!!!! nie daj sie!!!! szczyle cudne i rosnace hihihi ale glupio by bylo jakby w miejscu stanely oblozenie znam ale juz dawno nie przez szczyle hihihi moje durne kociska tez ta nierowna walke podejmuja co chwile a potem musze ratowac No właśnie to samo odpowiedziałam ;) Nie zamierzam sama się podkładać hehe To jak widać wiekszość kociego stanu wychowana z psami tak ma. Sama się podkłada a potem ratuuuj! Quote
wilczy zew Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Tekla z Weszką wszystko wyniuchały o filmie-nie udało się Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Gdyby ktoś chciał sobie na ścianie piękny psi portret powiesić to zapraszam [FONT="][FONT=Book Antiqua]KUP SOBIE ZENKA JAK ŻYWEGO :smile: KLIK [/FONT] [/FONT] Quote
Tekla64 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 hej hej wy tam jeszcze jestescie ??? wiem wiem ze szybko ciemno sie robi ale nie powiesz ze nie masz zdjeciow co to nas uciesza???/ Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Weszko, ale te twoje "maluchy" mają cuuuuudne głowy:loveu: Quote
marako Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja dziś przyłapałam się na tym, że do moich suczydeł, jak je zaganiałam do domu zwróciłam się per "pieski-Aleski". Tak mi zamotały w głowie te Twoje maluchy. Quote
weszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Tekla64']hej hej wy tam jeszcze jestescie ??? wiem wiem ze szybko ciemno sie robi ale nie powiesz ze nie masz zdjeciow co to nas uciesza???/[/QUOTE] Jesteśmy :) Ale fotków nie mamy :( Nie mam kiedy zrobić bo gonię jak w ukropie żeby wszystko ogarnąć. A tak jak napisałaś pora roku już nam nie sprzyja. [quote name='Doginka']Weszko, ale te twoje "maluchy" mają cuuuuudne głowy:loveu:[/QUOTE] Moje 18 kg maluszki :loveu: [quote name='marako']Ja dziś przyłapałam się na tym, że do moich suczydeł, jak je zaganiałam do domu zwróciłam się per "pieski-Aleski". Tak mi zamotały w głowie te Twoje maluchy.[/QUOTE] Hihi no to widzę, że powiedzonko Kijołki się przyjęło :) Z wieści od maluchów. Różyczka poza tym że ma się świetnie to zaczyna zajęcia w psiej szkole gdzie będzie miała posłuszeństwo i podstawy IPO. Była już na pierwszych zajęciach zapoznawczych :) Quote
Doginka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Oooo Różyczka będzie szkolona:klacz: przyszły właściciel powinien być zadowolony;-) Quote
Tekla64 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 no z tym IPO to deczko czasu jeszcze ma hihihi ale posluszenstwo jak najbardziej juz teraz , oj bedzie madre dziecie w rodzinie hihih Quote
weszka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka']Oooo Różyczka będzie szkolona:klacz: przyszły właściciel powinien być zadowolony;-)[/QUOTE] Jej właściciele już są z niej zadowoleni ;) Różydełko mieszka w Chorwacji ;) [quote name='Tekla64']no z tym IPO to deczko czasu jeszcze ma hihihi ale posluszenstwo jak najbardziej juz teraz , oj bedzie madre dziecie w rodzinie hihih[/QUOTE] No wiadomo to tylko taki wstępniak do IPO - szarpanie szmatki, trochę pracy węchowej. Posłuszeństwo przede wszystkim bo bez tego ani rusz. Przyniosłam filmik zamiast fot. Może być? [video=youtube;oKj4odnpHnM]http://www.youtube.com/watch?v=oKj4odnpHnM[/video] Quote
ariss Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 filmik nawet lepszy niź foteczki, maluchy uroczo się bawią:) i takie z nich śmieszne ciapciaki Quote
weszka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Najfajniej się zawsze bawią zanim odpalę kamerkę ;) Ale może uda mi się złapać jak dostają takiej korby i gonią wielkimi kołami jak szalone z wygiętymi ogonami :D Quote
Recommended Posts