Tekla64 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ojjj cudniaste dzicka cudniaste i wspaniale!!!! zdjecia miodzio i widac ze mialas fajowy dzien co tyz wazne i ciesze sie ze wam sie fjnie it owarzysko wsio udalo Quote
eria Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 foty są fenomenalne !!!!!!!! jestem zachwycona ! Quote
weszka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='wilczy zew']Jakie cudniaste!! Mogłabym patrzeć i patrzeć. Marzyciel zaczyna mieć klatę czy to sierść tak go poszerza? Jak na swój wiek to ma całkiem niezły zaczątek klaty. Sierści nie ma na tyle żeby można coś nią dorobić ;) [quote name='Doginka']Z marzyciela robi się superaśne psisko:loveu: Bajkowa też fajna, ale jak mam wybór, to wolę facetów;-):lol: Będzie z niego pociecha jeśli tylko nie zbrzydnie ;) Aż mnie skręca, że nie mogę go mieć dla siebie :( Wiem wiem, że wolisz facecików ;) [quote name='jambi']zdjęcia cudne wszystkie, to mi się podoba baaardzo! (choć zaraz pewnie ktoś powie że wybieram foty losowy, te co mnie sie podobują :megagrin:) http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/14-5.jpg i niesamowicie podoba mi sie Twoja fota z Małym: https://lh6.googleusercontent.com/-ZROSrS-I9-4/TooXBHk7mWI/AAAAAAAAIdw/FG63A1h7Kqw/22.JPG śliczna! :loveu: Bardzo mi miło :) [quote name='Tekla64']ojjj cudniaste dzicka cudniaste i wspaniale!!!! zdjecia miodzio i widac ze mialas fajowy dzien co tyz wazne i ciesze sie ze wam sie fjnie it owarzysko wsio udalo Tak, dzień udany i pod względem wyników i towarzysko choć męczący. Jak wróciłam do domu to padłam tak jak i psiarnia. [quote name='Saththa']Cudność ;) A jakie kolory;) [quote name='eria']foty są fenomenalne !!!!!!!! jestem zachwycona ! Ewa towar ma najlepszy :) Quote
Doginka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mojej Dominice bardzo spodobał się kolor Twoich włosów i dziś kupiłam jej farbę, będe po niedzieli zmieniać Misi kolorek:lol:;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Chyba jeszcze nikt tu nie pisał że maluchy są cudne ;) Quote
Doginka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Chyba jeszcze nikt tu nie pisał że maluchy są cudne ;)[/QUOTE] Wszyscy to piszą:lol: Quote
anetta Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ŁAaaaaa :loveu: Duże dzieciaki już!! Szybko się zmieniają, troszkę poczytałam. Podobał mi się "drugi plan" :evil_lol::evil_lol: hahahah genialny był ten pan w namiocie :evil_lol: Przygotowanie na wejście na ring :megagrin: Dzieciaczki są piękne. Moim idolem jest Marzyciel :loveu::loveu: Jest fantastyczny!! Quote
weszka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Doginka']Mojej Dominice bardzo spodobał się kolor Twoich włosów i dziś kupiłam jej farbę, będe po niedzieli zmieniać Misi kolorek:lol:;-)[/QUOTE] O proszę ;) [quote name='Rudzia-Bianca']Chyba jeszcze nikt tu nie pisał że maluchy są cudne ;)[/QUOTE] [quote name='Doginka']Wszyscy to piszą:lol:[/QUOTE] Wczoraj rzeczywiście nikt tego nie napisał ;) Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Marzyciel był pistacjowy? Mylą mi się ;) Quote
weszka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Tak, pistacjowy :) anetta miło że wpadłaś :) i dołączyłaś do fanklubu Marzyciela ;) Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 To on był najfajniejszy od początku. Ludzie nie wiedzą co tracą ;) Quote
weszka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Na początku to on był najmniejszy i ciapowaty. Ale nie wiedzą co tracą to prawda. Za to ja wiem i na samą myśl :(... Dostałam fotki Cienia czyli teraz OLO :) Ma się świetnie, zaliczył już wycieczkę w Beskidy gdzie zdobył pierwszy tysięcznik. Jest bardzo posłuszny i mądy ale i rozrabia jak przystało na szczeniora. jak na Cienia przystało :) górski odpoczywający schodzący na spacerek i słodziak śpiący Quote
Fides79 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ooo jak ma Olo fajnie:p http://img404.imageshack.us/img404/9923/20110922100205.jpg tu wygląda jakby szedł na ścięcie a nie na spacer :lol: Quote
Rumi. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ryczę przez Ciebie weszka... bo oglądnęłam filmik Twój na Fb o Forsie :( Quote
weszka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='greatmadwomen']ryczę przez Ciebie weszka... bo oglądnęłam filmik Twój na Fb o Forsie :([/QUOTE] Ja też ryczę za każdym razem, choć minęło już 5 lat :( 5 lat temu o 21.30 pożegnałam Forsę, to był jeden z najgorszych dni w moim życiu. Dzień po którym nic już nie było takie same... Quote
Rumi. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='weszka']Ja też ryczę za każdym razem, choć minęło już 5 lat :( 5 lat temu o 21.30 pożegnałam Forsę, to był jeden z najgorszych dni w moim życiu. Dzień po którym nic już nie było takie same...[/QUOTE] :calus: jak ja wracam myślami do moich poprzednich psiaków to od razu mam łzy w oczach, dziś po oglądnięciu filmiku zastanawiałam się jak to będzie gdy przyjdzie czas na moja ukochaną sunię i tego nie pojmuję, nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć. Choć Forsy nie był to jeszcze czas... Taka młoda sunia. Ale widocznie tak miało być. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nie mam na szczęście FB . Weszko:glaszcze: Quote
weszka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Rudziu dziękuję. Wyciskasz łez to staroć ale gdybyś jednak zdecydowała się poryczeć to proszę... [video=youtube;nzcRPo8i7So]http://www.youtube.com/watch?v=nzcRPo8i7So[/video] Quote
eria Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (*) Oglądałam , i poryczałam się jak większość oglądających pewnie... Quote
Culineo Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 nigdy nie płacze, ale rozkleiłam się jak stare pudełko i nie wyobrażam sobie odejścia najlepszego przyjaciela :(:(:( Quote
Recommended Posts