Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

greatmadwomen napisał(a):
jaka troskliwa ciocia Vesper :loveu: choć przez chwilę wydawało mi ię iż przygniotła jakiegoś szczyla w pierwszym filmiku.
Ale małe już urosły :loveu:

Ciocia jest ostrożna i uważa na maluchy, w przeciwieństwie do lekko przyciężkiej mamusi ;) Poza tym są już na tyle duże i sprawne że się potrafią same wykaraskać nawet jak je któraś z lekka przytrzaśnie.
Ano urosły, każdy waży ponad 1 kg :) No i zaczynają im się pokazywać oczka!!!

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):

Eee chyba nie spróbować, raczej zabrać się za kolejną porcję wylizywania maluchów ;)

Hehehe, tez tak sobie pomyślałam. Poszły do mleczarni, a ona bidna bez roboty została.

Maluchy rozróżniają je po zapachu? Rozpoznają, która mleczna czy czasem próbują ciotkę ssać?

Posted

zerduszko napisał(a):
Hehehe, tez tak sobie pomyślałam. Poszły do mleczarni, a ona bidna bez roboty została.

Maluchy rozróżniają je po zapachu? Rozpoznają, która mleczna czy czasem próbują ciotkę ssać?

Pewnie rozróżniają ale jak leżą z Vesper to wybierają się do jej cycków i wyglądają na rozczarowane że pusto ;)

Kilka fotek jeszcze :)

tu właśnie dowód na próbę mleczności Vesperki ;)

pękają oczka!

opiekunka ;)

Posted

ehhh ja jestem przed "choroba kobieca" i się wziełam wzruszyłam...
Niesamowite trakie rozczulające jak Vesperka te dzieciaczki wylizuje... I one tez urocze i wogule ahhhh :iloveyou: słów mi brak ahhhh :)

Mogłahym całymi dniami siedziec i patrzeć w ten kojec ahhhh

Posted

Zawsze lubiłam Vesperkę, ale teraz ją uwielbiam. Cudowna jest, przekochana, ale nie dziwię się, bo maluchy każdego rozczulą, więc i ona oszalała na ich punkcie.

Posted

no to masz piekny etap maluchow teraz beda zwiedzac swiat a Vesperka bedzie szalala coby w kupie je trzymac hihihi
caleszczescie ze tyn kojec taki duzy i miesci obie panie plus maluchy!
cudne filmiki
za chwile Totek sie wlaczy w zycie rodzinne hihihi

Posted

Maluchy mają ślepia na wierzchu, dobrze im idzie chodzenie... to ostatnie cudne dni bezobsługowych dzieci hihi Jak się towarzystwo rozpełznie, rozedrze i rozbryka to się będzie działo.
wilczy zew - tak, uszy też już czynne ;)

A dziś się wystawiałyśmy na naszej krakowskiej wystawie :) Super dzień, poza akcją z ulewą na początku wystawy. Miałam pełne ręce roboty i 3 psy do wystawienia - jak ja to kocham!

Hajko Nerita ASTON MARTIN - przyjemność wystawiać takiego psa

była też Furla, która zajęła II miejsce i res. CACIB. Na pierwszej lokacie i CACIB była HONDA od marako - brawo! Tutaj razem przed wejściem do ringu

Posted

kontrola Furliszonowego uzębienia

i stoimy

i podsumowanie oceny

VESPER wybiegała - CWC, CACIB i BOB :):):) Mój słodki mały przecinaczek ostatnio wymiata hihi

Posted

Widziałam Cię dzisiaj, lecz widziałam jaka jesteś zalatana, więc nie przeszkadzałam, poza tym ja siedziałam na miniakach ciągle :D
Gratuluję Vesperce!

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Widziałam Cię dzisiaj, lecz widziałam jaka jesteś zalatana, więc nie przeszkadzałam, poza tym ja siedziałam na miniakach ciągle :D
Gratuluję Vesperce!

Troszkę miałam roboty, a dodatkową dorobiła poranna ulewa jak akurat szliśmy z psami. Trzeba je było suszyć, od nowa fryzować itd. Ale całe szczęście później już była super pogoda. Trzeba było podejść już po ocenie ;)
Gratulacje przekazuję :)

ahedok napisał(a):
ale udany dzień :)
gratulacje dla Vesper, Furli i Hondy! ;)

kiedy będą pierwsze ustawiane zdjęcia maluchów?

Dziękuję za moją część gratulacji ;)
Ustawiane mówisz hahaha pewnie nie wcześniej jak za 2-3 tyg jak staną porządnie na łapach ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Nooo to gratuluję ;)

Co prawda nie wiem co to CACIB i CWC ale gratuluję ;)

A Dirki sama z maluchami bez nadzoru została?:)

Dzięki :)
CWC - Certyfikat na Wystawowego Championa, już nam niepotrzebny bo mamy Championa ;)
CACIB - skrót od francuskiego Certyfikat na Międzynarodowego Championa Piękności, ten nam się przydać może choć już z Polski Vesper nie potrzebuje bo ma, teraz "tylko" z zagranicy

Tak, na chwilę rodzinka została sama ze sobą :)

ahedok napisał(a):
czytam coś że mają się rozbiegać, to myślałam, że niedługo już będą stać :D

Zbyt dosłownie to potraktowałaś ;) No niedługo, 2-3 tyg. to niedługo ;)

Justa napisał(a):
Gratki sukcesów dla Vesper :loveu:

Proszę powiedz że obfociłaś Gassirkowe dzieci :mdleje:

Dziękuję!
Nie obfociłam nic a nic :( ale Doginka fociła ;)