Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka'] A jeśli chodzi o szczegóły to Vesper otrzymała ocenę - doskonała, I, złoto, Zw. Mł., Najl. Junior w Rasie i Zw. Rasy :multi::loveu::multi:
[/B][/QUOTE]

ejże... ja dopiero doczytałam! gratulacje! dziewczyna wymiata! :)

Posted

Dziękuję za miłe słowa pod adresem Vesper - śmiesznoty mojej słodkiej :loveu:

[quote name='Hanna R.']Olga , ona jest cudna . CUDNA.

Mam Ci przekazać pozdrowienia od Wojtka B. :buzi:[/QUOTE]

Miło czytać :) No taka śmichota z niej póki co, psi dzieciak jeszcze, chudziak, patyczak, szczudlaczek :lol: Ale jest najsłodszym sznaucerem jakiego znam i kiedykolwiek miałam jeśli chodzi o nastawienie do świata i radość psią :loveu:

Dziękuję za pozdrowienia i proszę również przekazać :p

Dzisiaj odczułam 13-tego - w drodze do pracy zepsuł mi się samochód tak że musiałam wzywać lawetę :angryy: Wszystko zajęło parę godzin zanim przyjechał, pojechałam do serwisu, później przejazd środkami komunikacji miejskiej, jeszcze praca, różne sprawy do pozałatwiania :shake: Fatalnie. Jutro nie będziemy miały jak dojechać na trening, mam jeszcze swojego lekarza, szczepienie Vesper i w ogóle doopa zbita. Może jakimś cudem na jutro wieczór już naprawią tylko boję się rachunku :shake::placz: I tak dobrze że nie zepsuł się drań wczoraj gdzieś na trasie na wystawę. No i tak co chwilę coś się dzieje i raczej nic dobrego :stormy-sad::huh:

Posted

A bo ja wiem czy do wiosny? Jesień i zima ładne i lubię, a mnie to nie kwestia pory roku niestety. No ale żyć trzeba. Byle było zdrowie to resztę jakoś da się mniej lub bardziej ogarnąć.

Posted

[quote name='malawaszka']oj ja tez mam nieciekawy czas, ale jakoś trzeba sie trzymac i :hmmmm: byle do wiosny co? damy radę! bo co innego zrobić :calus:[/QUOTE]
Ja tam czaekam jak na zbawienie, ale jak ma być taka jak w tym roku, to niech spada. Mam dość deszczu :angryy:

Posted

Zima nie może być fajna, bo jest zimno :eviltong: Ale poważnie, to mi tak brakuje słońca, nawet w lato tylko z dwa tygodnie było słonecznie, a tak to DESZZZZCZ :-( Depresja zimowa mi nie minęła :biggrina:

Posted

ja to chyba jakiś odmieniec jestem, bo 13, a szczególnie piątek jest dla mnie zawsze szczęśliwy. Bardziej boję się czarnego kota przechodzacego przez ulićę:roflt:

Ale Tobie weszeczko współczuję, tyle do załatwienia, a tu samochodu brak:roll:

Oby szybko Ci go naprawili:thumbs:

Posted

Ja też nie mam uprzedzeń do 13-tego ;) tyle że tak akurat się trafiło. Autka nadal nie mam :( Szlag mnie trafia :angryy::mad: Codziennie coś serwis opowiada, a sprawa się nie posuwa naprzód. Może dziś, może jutro i tak codziennie :angryy:

Za to mam info dla miłośników olbrzymów czarno-srebrnych, do których i ja się zaliczam :loveu: Dziś wypatrzyłam takiego na facebooku i wstawiam dla was specjalnie :)

[url]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs311.ash2/59103_1499974913653_1662583883_1180074_8374941_n.jpg[/url]

A jakby ktoś chciał to jest teraz miot pieprzaków w Estonii i urodziły się tam również cz-s :loveu:

Posted

Oj tak! Pasowałby mi taki. Jak już je uznają to sobie takiego na 100% sprawię :) W przyszłym roku na specjalistycznej wystawie sznaucerów ma być osobny ring dla nich i zaczynają starania o ich uznanie przez ISPU i FCI.

Posted

[B]ariss[/B] to se razem kupimy po jednym jak już je uznają :evil_lol: Albo ja kupię pierwsza a Ty weźmiesz sobie ode mnie szczeniora :eviltong:

Aaaa mam samochodzik mój słodki śliczny użyteczny :multi::multi::multi: