Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie gratulacje :multi::lol:.
Podczas wystawy troszke przyjrzlam sie Twoim dziewczynom i stwierdzam, ze .... wymiataja :lol:;).
Pozdrawiam :hand: .

Posted

kaho bardzo mi miło to czytać. No szkoda tylko, że jakoś nie złożyło się pogadać na żywo. Mogłaś do nas podejść jak już miałam znak rozpoznawczy w postaci suk ;)

Póki co kilka spacerowych dzisiejszych fotek.

ja i sfora

najbrudniejszy i najbardziej świński sznaucer świata :D, po 2 minutach spaceru już była cała usyfiona i taka też prezentuje się na zdjęciach

zarośnięta, brudna i szczęśliwa :)

doopencje

Posted

No jak sie ciesze i serdecznie sciskam gratulacyjnie!!!! brawo wszystkie dziwczyny!!!
zdjecia spacerowe super
ja nie uwazam ze moje sie uswiniaja codziennie, one ino sie maskuja!!!!
brudny chyba jednak inaczej wyglada?
pikne masz to stadko i piknie razem wygladacie

smutne rocznice ..... kto ich nie ma.... ale tak jest i przychodzi inny psic i bol jest latwiejszy ...

Posted

Dziękujemy za gratulacje i miłe słowa pod adresem sforki :loveu: (i moim też czasem przy okazji hihi). No że też się tak wszystkim ta Furla podoba :eviltong::diabloti: - to taka prosta psia uroda, taka psia wersja blondyny z dużym biustem co to się wszystkim podoba :evil_lol:

Mam 2 fotki z klubówki zrobione przez marako:loveu:

Vesperka się pokazuje do oceny :p
L]

i zwycięski Dirulek :loveu: z panem sędzią

Posted

Olga, wielkie GRATULKI:klacz:
Przepraszam jeszcze raz, że nie pogadałyśmy - u siebie już Ci wyjaśniłam, ale dodam, że ja Cię poprostu nie poznałam:oops:, a później już było po ptokach:roflt:
Widziałam Wasz występ z pozycji naszego ringu:lol: Obgadywałyśmy Twoje suczki z Panią B.S;-) Ja chwaliłam Dirki, a Pani B potwierdziła, że ładna sucz;-) Nie mam Waszych fot, bo stałam z Gordonem i czekałam na wejście na ring:roll: Ale super się prezentowały twoje dziepsinki:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Olga, wielkie GRATULKI:klacz:
Przepraszam jeszcze raz, że nie pogadałyśmy - u siebie już Ci wyjaśniłam, ale dodam, że ja Cię poprostu nie poznałam:oops:, a później już było po ptokach:roflt:
Widziałam Wasz występ z pozycji naszego ringu:lol: Obgadywałyśmy Twoje suczki z Panią B.S;-) Ja chwaliłam Dirki, a Pani B potwierdziła, że ładna sucz;-) Nie mam Waszych fot, bo stałam z Gordonem i czekałam na wejście na ring:roll: Ale super się prezentowały twoje dziepsinki:loveu:

Dzięki :loveu: Ale no wiesz nie poznać mnie :crazyeye::-o??!!! To musiałaś być zakręcona jak słoik z dżemem :eviltong::evil_lol: A jak mi dałaś Lotosa do tulenia to wiedziałaś komu :razz::diabloti::eviltong:

[quote name='eria']http://img225.imageshack.us/img225/3169/dsc5225.jpg
super jest to zdjęcie! Wszystkie pary oczu skierowane na dumnie stojącą Vesper :)

Rzeczywiście fajne ujęcie :p

A dziś kolejna smutna rocznica. 2 lata bez Buni :-(

Posted

Tak, tęsknię, wspominam ale... Z tęsknotą za Bunią jest inaczej niż z tęsknotą za Forsą. Bunia odeszła ze starości, w ładnym jak na olbrzyma wieku 14 lat. Była ze mną bardzo długo, tyle razem przeżyłyśmy, nauczyłyśmy, była mamą 2 miotów. Mnóstwo wspomnień, radości, złości też bo Bunia potrafiła że tak powiem wybrać jaja czasem hihi. Oczywiście chciałoby się żeby była dłużej, bo nigdy nie jest dobry moment na takie pożegnania ale... łatwiej to ogarnąć niż jak odchodzi nagle, w ciągu paru godzin zdrowy i młody 3-letni pies :(

Posted

weszka napisał(a):
Dzięki :loveu: Ale no wiesz nie poznać mnie :crazyeye::-o??!!! To musiałaś być zakręcona jak słoik z dżemem :eviltong::evil_lol: A jak mi dałaś Lotosa do tulenia to wiedziałaś komu :razz::diabloti::eviltong:
...

:crazyeye: Ja dałam Tobie Lotosa do tulenia:crazyeye: Chyba naprawdę byłam zakręcona jak słoik, ale z musztardą lub chrzanem, bo Cię nie poznałam, a nawet więcej, nie pamiętam komu dawałam Lotosa:oops: :roflt::mdleje: