madziamn Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 na watek zajrzałam ale super te dwa sepidełka:evil_lol: jak bym swoją widziała tyle że ona jeszcze łapkami trąca i nosem:eviltong: Quote
puzzle Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jak patrze na cudze sepidla to sa slodkie, ale jak widze swoje to sie we mnie gotuje:diabloti:, ja im nie daje, ode mnie nie wyciagaja, ale przyjdzie ktos nowy to w rzadeczku:angryy::evil_lol: Quote
weszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ja też jestem ostatnia w kolejce do sępienia bo nie daję :diabloti: Tu rozchodziło się paszczom o winogrona i jabłko :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='puzzle']Jak patrze na cudze sepidla to sa slodkie, ale jak widze swoje to sie we mnie gotuje:diabloti:, ja im nie daje, ode mnie nie wyciagaja, ale przyjdzie ktos nowy to w rzadeczku:angryy::evil_lol:[/quote] hahaha mam to samo :evil_lol: i jeszcze kot wchodzący do buzi żeby sprawdzić co tam dobrego mam :mad: Quote
Justa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [URL="http://img8.imageshack.us/img8/9852/dsc0262v.jpg"]http://img8.imageshack.us/img8/9852/dsc0262v.jpg[/URL] Mały jest rewelacyjny.. :loveu: Ah te dzieci obracające się wśród psiarzy - skazane na psiarstwo :p Quote
Justa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kota uwiązała :-o :evil_lol: Do czego to doszło.. :eviltong: Quote
Justa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='weszka']hehehe jeszcze mu budę postawię :diabloti: Niestety mam kupioną siatkę ale jak znam mojego szwagra to przed zimą mi jej nie zamontuje, a ja nie dam rady sama. Mam obawy czy Totek nie zwieje wiec wolę uważać i mam inne metody przejściowe :cool1:[/QUOTE] Hmm.. ja myślałam, że koty wracają na kolację do domu :diabloti: Jakby się Totek przyłożył, to by z tych szelek wyszedł, wiadomo jak głowa przejdzie to i reszta ciała da radę ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ale fajnie :loveu: chociaż tak sobie chłopak świata poogląda - ja się już nie mogę doczekać kiedy Fifka będzie mogła po dworze ganiać Quote
weszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Odzyskałam przeklętą neostradę :multi: i znów jestem w domu on-line :multi: [B]malawaszko[/B] ode mnie właśnie tylko kot sępi. Wszystko sprawdza i wszędzie włazi bo jakoś nie skumał że nie dostanie. Zresztą jak mu nie dam to i tak se talerz obliże jak skończę więc od razu musze chować do zmywarki - dba o czystość kuchni :razz: [B]Justa [/B]ano nie ma chłopaczyna wyboru :loveu: Nie pokazywałam jeszcze balkonowego Totka. Został ubrany w szeleczki i przywiązany na długiej smyczce. Trochę się pogrzał do słońca ale było straszno jak coś się działo na ulicy i zwiewał do środka. taki z niego ważniak przez szybę, a na żywo już cykorzy :cool3: Najlepszy był widok jak leżał razem z Dirki ale zanim przyniosłam aparat to Dirki wstała. [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2852/dsc0216g.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='Justa']Kota uwiązała :-o :evil_lol: Do czego to doszło.. :eviltong:[/quote] hehehe jeszcze mu budę postawię :diabloti: Niestety mam kupioną siatkę ale jak znam mojego szwagra to przed zimą mi jej nie zamontuje, a ja nie dam rady sama. Mam obawy czy Totek nie zwieje wiec wolę uważać i mam inne metody przejściowe :cool1: [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3696/dsc0215kiu.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='Justa']Hmm.. ja myślałam, że koty wracają na kolację do domu :diabloti: [/quote] Jak mają jak, a tu chyba by miał one way ticket :shake: łatwo wyjść, gorzej wskoczyć. Quote
madziamn Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 jak jest na długiej smyczy to i tak musisz uwazac zeby nie wyskoczył kotki w tym temacie są zdolne:p Quote
weszka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 [B][SIZE=3]AGITACJA: zagłosujcie na missieek :loveu: [/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/[/SIZE][/B][/URL] Quote
eria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no no no ale masz (spad)ochroniarza :evil_lol: widzę że Totek Ci samochodu pilnuje :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 w czerwieni mu "do wąsów". fajnie wygląda w szeleczkach :cool3: zdjęcia pieprz*o*nego dueciku zaliczone :diabloti: bardzo mi się podobają!! Quote
weszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [B]eria[/B] to nie mój samochodzik :eviltong: prawie taki jak mój ale prawie robi różnice. Ale masz dobre oko :razz: [B]Od-Nówko [/B]cieszę się że nacieszyłaś oczęta :lol: A ja właśnie pobawiłam się w ogrodniczkę i posadziłam na balkonie kwiatki :) Oczywiście w asyście Dirki i Totka, który o mały włos by zwiał do sąsiadów. Złapałam pana ciekawskiego za dupcię w ostatniej chwili bo już w połowie był na balkonie obok :-o Sąsiedzi by się zdziwili :evil_lol: Quote
ariss Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Totkowi bardzo dobrze jest w czerwieni:loveu::loveu::loveu: balkon to jest cudowna sprawa!!!Jakie kwiatki posadziłaś??? Quote
madziamn Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 hahaha też miałam kiedyś kotka wedrowniczka który w odwiedziny do sąsiadów chodził, pierwszy raz się sasiedzi zdziwili ale potem już wiedzieli że to tylko sąsiad na obchód przyszedł:evil_lol: Quote
Doginka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Aris, przecież widzisz, że jednego kwiotka posadziła - takiego w czerwonych szeleczkach:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [QUOTE][B]eria[/B] to nie mój samochodzik :eviltong: prawie taki jak mój ale prawie robi różnice. Ale masz dobre oko :razz:[/QUOTE] czyli ze Totek cudzego auta pilnuje ????? :evil_lol::evil_lol: patrz a byłam pewna że Twoje bo w takim kolorze niewiele clio widziałam:lol: Quote
weszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [B]ariss[/B] ja mam mały balkonik i go nie używam właściwie bo nie mam po co ale lubię mieć kwiatki - no i Dirki z Totkiem tam lubią siedzieć :) Posadziłam dwie skrzynki czerwonych pelargonii i są połączone z takimi białymi drobnymi kwiatuszkami i fioletowymi - nie pamiętam nazw - to już [B]Od-Nówka[/B] by pewnie wiedziała :razz: Zrobię fotkę to zobaczycie. Poza tym mam wielką bazylię i jeszcze dosadzę rukolę i może inne zioła. A jak coś jeszcze fajnego zobaczę to posadzę w skrzynkach stojących na ziemi. Lubię mieć roślinki na balkonie choć nie mam jakoś do nich ręki :shake: Ale w tym roku postanowiłam o nie dobrze dbać więc może się uchowają ;) [B]eria[/B] Totek uczynny kotek :loveu: a to Clio to starszy model od mojego :razz: ale kolor rzeczywiscie taki sam. [B]Doginko[/B] Totek teraz może leżeć w tych czerwonych szelkach w czerwonych kwiotkach :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 balkon na uprawę zieleninny wymarzony :lol: trzymam kciuki za powodzenie upraw :lol: i za Totka by się powstrzymał od ich szabrowania :diabloti: Quote
weszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [B]Nówko[/B] mam nadzieję że tegoroczne uprawy się udadzą. A bardziej od Totkowego szabrowania to się obawiam ucieczki :shake: nie mam tej siatki założonej i obawiam się że się nie zanosi. Muszę zrobić przynajmniej sama tyle żeby zabiezpieczyć dół - może górą się nie będzie wybierał :roll: ale będę miała obawy to chyba jednak niebieski będzie wiązany :diabloti: Quote
Recommended Posts