Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Jak to z Totkiem:crazyeye:chyba ze Skipim:diabloti:

ja już nic nie wiem:roll:

a pamiętasz jak Totek najpierw się Dirki obawiał,a teraz tak fajnie razem wyglądają:loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote]Jak to z Totkiem:crazyeye:chyba ze Skipim:diabloti:
a pamiętasz jak Totek najpierw się Dirki obawiał,a teraz tak fajnie razem wyglądają:loveu:
[/quote]

Ups pewnie że ze Skipim. Już mi się mieszają te zwierzaki :diabloti: Zaraz poprawiam!
Tak bardzo był waleczny, a teraz :loveu:

Posted

padłam ze śmiechu już przy czytaniu opisów zabawy :evil_lol: ale teraz te filmiki tylko dołożyły :diabloti: rewelacja!!
ale Dirki ma łatwiej bo ma na pysku ochronki na oczy i mordkę :eviltong:

kciuki mocno trzymam za jutro, żeby wszystko dobrze się skończyło :cool3:

Posted

Skipieusz został w domku o jakim każdy psiak marzy :loveu: Będzie tam miał jak w raju i swoją pańcię na wyłączność.

Słodziak mój z kosteczką od nowej pańci :loveu:
[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/8321/dsc1356om7.jpg[/IMG]

No i jesteśmy znów w składzie 1 człowiek + 1 suka + 1 kocurek :cool1: Jak to moja mama dziś powiedziała "ciekawe na jak długo :razz:"

Posted

jak dobrze to czytać!Oby był w nowym domu szczęśliwy jak u Ciebie :lol:
może nowy domek pomyśli o drugim,żeby Skipkowi się nie nudziło :diabloti:
dzielna, mądra Wesz nie buczy? :cool3::calus:

będzie dobrze

Posted

Widzialam filmiki:loveu:, kurcze to jest moja Hebe w wersji maxi:loveu:, ja chyab przestane tu przychodzic, bo juz sobie snuje historyjki przed snem jakby to bylo....:diabloti:

Super, ze Skipus ma nowy domek, miejmy nadzieje, ze nowa pancia bedzie sie odzywac i zobaczymy go jeszce w Twojej galerii:razz::loveu:

Posted

Jak miło że tak kibicujecie Skipiemu :loveu:
Rozmawiałam przed chwilą z p. Romą - wszystko super, noc przespana i bez niespodzianek. Teraz Skipiś został sam bo pańcia poszła do pracy. Będa się odzywać wieczorkiem.
[B]eria [/B]pani ma bardzo sympatyczne i przytulne mieszkanko :) No i Skipi też tam kolorystycznie pasuje :cool3:

A ja zgłosiłam Dirula do Katowic. Pierwsza wystawa w championach :razz: No to teraz muszę się za nią zabrać bo wygląda jak niedźwiedź. Chyba ręce stracę zanim ją wyskubię :shake:

Posted

[B]eria[/B] mam nadzieję chociaż na dobra pogodę tradycyjnie nie liczę :razz:

[B]Od-Nowa, puzzle [/B]ten rok planujemy delikatnie wystawowo bo mamy plany na rozmnażanie. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :roll:

Posted

[quote name='weszka'] ....ten rok planujemy delikatnie wystawowo bo mamy plany na rozmnażanie ...[/quote]
Czy tylko Dirki czy ty też :razz: No skoro WYmacie plany ...

Super że Skipi ma domek :loveu:

Posted

[quote name='AnkaG']Czy tylko Dirki czy ty też :razz: No skoro WYmacie plany ...

Super że Skipi ma domek :loveu:[/quote]

To ma niby tak wyglądac, że sprawa została przedyskutowana z Dirki no i obie są jednomyślne co do tych planów :evil_lol:

Posted

[quote name='puzzle'][B]weszko[/B] umowmy sie, ze nie ma mowy zebym od Ciebie kupila szczenie:diabloti:.[/quote]
:evil_lol: Może nie tyle od Weszki, co weszkowego szczenięcia ludzkiego:diabloti::evil_lol:

Super, że Skipuś ma DS:multi::multi::multi: