ariss Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak to z Totkiem:crazyeye:chyba ze Skipim:diabloti: ja już nic nie wiem:roll: a pamiętasz jak Totek najpierw się Dirki obawiał,a teraz tak fajnie razem wyglądają:loveu: Quote
weszka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote]Jak to z Totkiem:crazyeye:chyba ze Skipim:diabloti: a pamiętasz jak Totek najpierw się Dirki obawiał,a teraz tak fajnie razem wyglądają:loveu: [/quote] Ups pewnie że ze Skipim. Już mi się mieszają te zwierzaki :diabloti: Zaraz poprawiam! Tak bardzo był waleczny, a teraz :loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 padłam ze śmiechu już przy czytaniu opisów zabawy :evil_lol: ale teraz te filmiki tylko dołożyły :diabloti: rewelacja!! ale Dirki ma łatwiej bo ma na pysku ochronki na oczy i mordkę :eviltong: kciuki mocno trzymam za jutro, żeby wszystko dobrze się skończyło :cool3: Quote
eria Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 faktycznie,wszystkie szare,można się pomylić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Totek i Dirki rozbrajają :loveu: Quote
M@d Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :megagrin: Jakbym mojego Sznupa widział, on tez lubi swoją wielką łapą zaczepiać innych :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No jak tam poszło??? Dirki ma żywego pluszaka do zabawy :p Przynajmniej jej nie nudno jak pańcia w pracy. :lol: Quote
weszka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Skipieusz został w domku o jakim każdy psiak marzy :loveu: Będzie tam miał jak w raju i swoją pańcię na wyłączność. Słodziak mój z kosteczką od nowej pańci :loveu: [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/8321/dsc1356om7.jpg[/IMG] No i jesteśmy znów w składzie 1 człowiek + 1 suka + 1 kocurek :cool1: Jak to moja mama dziś powiedziała "ciekawe na jak długo :razz:" Quote
AngelsDream Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kciuków i tak nie puszczam - na pewno się przydadzą jeszcze. :D Quote
AMIGA Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ojeeeeej to Dirulcowi i Totkowi smutno :-( Czy tylko im???:roll: Quote
weszka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Smutno ale w głębi serducha sobie myślę że Skipi będzie miał super, a i my damy sobie radę :loveu: No i kto wie co przyniesie przyszłość :razz: Quote
Od-Nowa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jak dobrze to czytać!Oby był w nowym domu szczęśliwy jak u Ciebie :lol: może nowy domek pomyśli o drugim,żeby Skipkowi się nie nudziło :diabloti: dzielna, mądra Wesz nie buczy? :cool3::calus: będzie dobrze Quote
puzzle Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Widzialam filmiki:loveu:, kurcze to jest moja Hebe w wersji maxi:loveu:, ja chyab przestane tu przychodzic, bo juz sobie snuje historyjki przed snem jakby to bylo....:diabloti: Super, ze Skipus ma nowy domek, miejmy nadzieje, ze nowa pancia bedzie sie odzywac i zobaczymy go jeszce w Twojej galerii:razz::loveu: Quote
ariss Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 super:multi::multi::multi:na takie wieści to ja zawsze czekam:loveu: Quote
eria Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 super wieści :multi::multi::multi: p.s. pani ma ładny dywan :loveu: Quote
weszka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jak miło że tak kibicujecie Skipiemu :loveu: Rozmawiałam przed chwilą z p. Romą - wszystko super, noc przespana i bez niespodzianek. Teraz Skipiś został sam bo pańcia poszła do pracy. Będa się odzywać wieczorkiem. [B]eria [/B]pani ma bardzo sympatyczne i przytulne mieszkanko :) No i Skipi też tam kolorystycznie pasuje :cool3: A ja zgłosiłam Dirula do Katowic. Pierwsza wystawa w championach :razz: No to teraz muszę się za nią zabrać bo wygląda jak niedźwiedź. Chyba ręce stracę zanim ją wyskubię :shake: Quote
eria Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 może w tym roku uda się wspólny spacer ??? :lol: Quote
puzzle Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [B]weszka[/B], a moge liczyc, ze zawitacie kiedys w rejony Kujaw?:razz: Quote
weszka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [B]eria[/B] mam nadzieję chociaż na dobra pogodę tradycyjnie nie liczę :razz: [B]Od-Nowa, puzzle [/B]ten rok planujemy delikatnie wystawowo bo mamy plany na rozmnażanie. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :roll: Quote
AnkaG Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='weszka'] ....ten rok planujemy delikatnie wystawowo bo mamy plany na rozmnażanie ...[/quote] Czy tylko Dirki czy ty też :razz: No skoro WYmacie plany ... Super że Skipi ma domek :loveu: Quote
AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='AnkaG']Czy tylko Dirki czy ty też :razz: No skoro WYmacie plany ... Super że Skipi ma domek :loveu:[/quote] To ma niby tak wyglądac, że sprawa została przedyskutowana z Dirki no i obie są jednomyślne co do tych planów :evil_lol: Quote
puzzle Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [B]weszko[/B] umowmy sie, ze nie ma mowy zebym od Ciebie kupila szczenie:diabloti:. Quote
Doginka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='puzzle'][B]weszko[/B] umowmy sie, ze nie ma mowy zebym od Ciebie kupila szczenie:diabloti:.[/quote] :evil_lol: Może nie tyle od Weszki, co weszkowego szczenięcia ludzkiego:diabloti::evil_lol: Super, że Skipuś ma DS:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts