AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ... Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 masz jakieś zdjęcia konkurencji? zaraz zrobimy głosowanie na wątku :eviltong: coś mi się zdaje,że zostaną przegłosowane :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='AnkaG']Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ...[/quote] hahahaha to musiał być widok :roflt: a co sędzia na to? :evil_lol: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 hahahhaha podnosisz mnie na duchu Nóweczko :) Pewność mam tylko co do jednej - to Mulinka którą ma bina66 Pozostałe dwie to moje przypuszczenia ;) sądząc po danych właścicielki. Quote
eria Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [URL]http://img300.imageshack.us/img300/6461/csc0607dv0.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:cuuuuuuudoooo !!!! Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jakie tam na duchu. jakie podnoszenie. zwykłe demokratyczne głosowanie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To była ogólna masakra. Wystawiałam trzy suki. Wszystkie dostały doskonałą ale żadna nie miała medalu. Hala podziała na nie okropnie. Ten pogłos ... A Keysi tak jak i Dirulec nie lubiła wystaw. :diabloti: Do tego wariowała na ringówce ... Tragedia. Sędzia skomentował, że psa należy przygotować do wystawy. :diabloti: A ona tak w domu to normalnie się zachowywała. Dawała sie ustawiać i normalnie chodziła na smyczy. Ale Keysi od małego miała charrrakterek. Ona urodziła się u nas. Była szóstka szczeniaków. Dawałam jeść z jednej miski by jako dorosłe nie broniły miski (tak mi radzono). A ona jak była końcówka jedzonka to przeganiała resztę i sama wpierniczała. :evil_lol: A miała kilka tygodni. Teraz też żadna do niej w domu nie szurnie. A ona wcale nie rzuca się z zębami. Nuka gryzła się z Estą i Kają a do Keysi nawet nie próbuje. To chyba przywódca stada. Ale przy tym jako jedyna jak wlezie pod kołdrę i następna się pcha to ona się przesuwa robiąc miejsce. Sorki weszka za offka.;) Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 psy madre wiedza co myslec o wystawach:razz: Quote
weszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Anka nie ma za co przepraszać bo takie off-y zawsze mile widziane :) Dzisiaj tfu tfu żeby nie zapeszyć luźniejszy dzień w pracy! Quote
weszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dopiero teraz zauważyłam że mi się VIP pojawiło obok ogników :diabloti: Znów jakieś dogo-zmiany :-o Quote
AnkaG Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Weszłam na twój profil i ... jestem prawie równiutko o 10 lat starsza od ciebie :cool3: Urodziny mam 13 grudnia. :lol: Quote
weszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ha! Strzelce górą :multi: Trochę się poobijałam a teraz wracam do zajęć pracowniczych. Jakoś dzisiaj luźniej i się rozleniwiłam i mi się nie chce pracować. Poza tym dzisiaj 2 lata mijają od śmierci Forsy :placz: i jakoś mam taki wspominkowy nastrój. Quote
eria Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 własnie teraz weszłam w profil użytkownika :crazyeye::crazyeye: ale zmiany na dogo !!!! i to chyba nawet pozytywne? żeby nie chwalic dnia przed zachodem...;) POPIERAM ! STRZELCE GÓRĄ:evil_lol: ! mam urodzinki dzien przed Weszką:cool3: Quote
weszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 No proszę jakoś Strzelce gustują w sznaucerach :) Quote
Od-Nowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a czy tu może każdy zaglądać? bo jak to ViP salon to może przyjdzie czas na wejściówki :evil_lol: Quote
ariss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kilka dni mnie nie było,a tu takie smutne wieści:-( zobaczymy się w sobote...wkońcu będę mocno trzymać kciuki zza ringu;) Quote
Od-Nowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to zdjęcia rób kochana dziewczynom!! :lol: Quote
ariss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Od-Nowa']to zdjęcia rób kochana dziewczynom!! :lol:[/quote] Obowiązkowo:diabloti:z ero nie mam prawie wcale:roll::evil_lol:to tu poszaleje:razz: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='ariss'] zobaczymy się w sobote...wkońcu będę mocno trzymać kciuki zza ringu;)[/quote] a gdzie a gdzie? Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']a gdzie a gdzie?[/quote] klub w NDM ;) a moje tam lubia wystawy, szczegolnie Nafula, haha ale ona to taki typ, ze wszystko lubi, a juz najbardziej to kocha weterynarza :lol: Quote
weszka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Od-Nowa']a czy tu może każdy zaglądać? bo jak to ViP salon to może przyjdzie czas na wejściówki :evil_lol:[/quote] Goopek :diabloti: wejście free dla mile widzianych :razz: [quote name='ariss']kilka dni mnie nie było,a tu takie smutne wieści:-( zobaczymy się w sobote...wkońcu będę mocno trzymać kciuki zza ringu;)[/quote] Niestety życie bywa przykre :shake: A na spotkanie się cieszę :multi: [quote name='Ka-Vanga'] a moje tam lubia wystawy, szczegolnie Nafula, haha ale ona to taki typ, ze wszystko lubi, a juz najbardziej to kocha weterynarza :lol:[/quote] Forsa taka była - zachwycona wszystkim. Dirki jest dzikus :roll: taki niereformowalny typ choć może jest w tym i moja wina bo mało ją socjalizuję - nie mam czasu ani jakoś chęci już bo sporo pracy mnie kosztował ten matołecek :loveu: Ale naszych wetów też bardzo lubi i w gabinecie i okolicy czuje się wspaniale :lol: Zobaczymy co w NDM wykombinuje. Zapraszamy na godz. 10 na ring 5 :cool1: Quote
ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 U mnie Gasske ciężko nakręcić i do tego jak stwierdzi,że jest dzień zapierucha ringowego to koniec,ale jest cudowna,wszystkie spacery,podróże i wycieczki zawsze są niezapomniane,jest karna, pilnuje się,jak pora na restauracje to grzecznie kładzie się spać i nie słychać jej aż do zapłacenia rachunku.ale za to jak stwierdzi,że powinnam się z nią pobawić to żyć mi nie da zamiast biegać z psami to siada przede mną i szczeka...mówiąc:rusz się stara babo,przecież we dwie bawimy się najlepiej!!!!:loveu:Kochane moje:loveu: Przez Was się nie wyśpie;) Quote
weszka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 No i to jest najważniejsze. Wystawy są od czasu do czasu a codzienność jest codziennie ;) hahah no nie pośpisz, ja też zresztą o czym tak marzę cały tydzień. Teraz za to mówię dobranoc bo jutro pobudka z pianiem kogutów jak zwykle. Praca, a później wyruszam w waszą stronę! Quote
eria Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :diabloti::diabloti: [QUOTE] i nie słychać jej [B]aż do zapłacenia rachunku[/B][/QUOTE] a potem słychac tylko głęboki warkot i widać krew kelnera ??:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts