Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ...[/quote]

hahahaha to musiał być widok :roflt: a co sędzia na to? :evil_lol:

Posted

hahahhaha podnosisz mnie na duchu Nóweczko :)
Pewność mam tylko co do jednej - to Mulinka którą ma bina66
Pozostałe dwie to moje przypuszczenia ;) sądząc po danych właścicielki.

Posted

To była ogólna masakra. Wystawiałam trzy suki. Wszystkie dostały doskonałą ale żadna nie miała medalu. Hala podziała na nie okropnie. Ten pogłos ...

A Keysi tak jak i Dirulec nie lubiła wystaw. :diabloti: Do tego wariowała na ringówce ...
Tragedia. Sędzia skomentował, że psa należy przygotować do wystawy. :diabloti:
A ona tak w domu to normalnie się zachowywała. Dawała sie ustawiać i normalnie chodziła na smyczy.
Ale Keysi od małego miała charrrakterek.
Ona urodziła się u nas. Była szóstka szczeniaków. Dawałam jeść z jednej miski by jako dorosłe nie broniły miski (tak mi radzono). A ona jak była końcówka jedzonka to przeganiała resztę i sama wpierniczała. :evil_lol: A miała kilka tygodni.
Teraz też żadna do niej w domu nie szurnie. A ona wcale nie rzuca się z zębami. Nuka gryzła się z Estą i Kają a do Keysi nawet nie próbuje.

To chyba przywódca stada.

Ale przy tym jako jedyna jak wlezie pod kołdrę i następna się pcha to ona się przesuwa robiąc miejsce.

Sorki weszka za offka.;)

Posted

Ha! Strzelce górą :multi:

Trochę się poobijałam a teraz wracam do zajęć pracowniczych. Jakoś dzisiaj luźniej i się rozleniwiłam i mi się nie chce pracować. Poza tym dzisiaj 2 lata mijają od śmierci Forsy :placz: i jakoś mam taki wspominkowy nastrój.

Posted

własnie teraz weszłam w profil użytkownika :crazyeye::crazyeye: ale zmiany na dogo !!!!
i to chyba nawet pozytywne? żeby nie chwalic dnia przed zachodem...;)

POPIERAM ! STRZELCE GÓRĄ:evil_lol: ! mam urodzinki dzien przed Weszką:cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa']to zdjęcia rób kochana dziewczynom!! :lol:[/quote]

Obowiązkowo:diabloti:z ero nie mam prawie wcale:roll::evil_lol:to tu poszaleje:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']a gdzie a gdzie?[/quote]

klub w NDM ;)

a moje tam lubia wystawy, szczegolnie Nafula, haha ale ona to taki typ, ze wszystko lubi, a juz najbardziej to kocha weterynarza :lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a czy tu może każdy zaglądać?
bo jak to ViP salon to może przyjdzie czas na wejściówki :evil_lol:[/quote]

Goopek :diabloti: wejście free dla mile widzianych :razz:

[quote name='ariss']kilka dni mnie nie było,a tu takie smutne wieści:-(

zobaczymy się w sobote...wkońcu będę mocno trzymać kciuki zza ringu;)[/quote]

Niestety życie bywa przykre :shake:
A na spotkanie się cieszę :multi:

[quote name='Ka-Vanga']
a moje tam lubia wystawy, szczegolnie Nafula, haha ale ona to taki typ, ze wszystko lubi, a juz najbardziej to kocha weterynarza :lol:[/quote]

Forsa taka była - zachwycona wszystkim. Dirki jest dzikus :roll: taki niereformowalny typ choć może jest w tym i moja wina bo mało ją socjalizuję - nie mam czasu ani jakoś chęci już bo sporo pracy mnie kosztował ten matołecek :loveu: Ale naszych wetów też bardzo lubi i w gabinecie i okolicy czuje się wspaniale :lol:
Zobaczymy co w NDM wykombinuje. Zapraszamy na godz. 10 na ring 5 :cool1:

Posted

U mnie Gasske ciężko nakręcić i do tego jak stwierdzi,że jest dzień zapierucha ringowego to koniec,ale jest cudowna,wszystkie spacery,podróże i wycieczki zawsze są niezapomniane,jest karna, pilnuje się,jak pora na restauracje to grzecznie kładzie się spać i nie słychać jej aż do zapłacenia rachunku.ale za to jak stwierdzi,że powinnam się z nią pobawić to żyć mi nie da zamiast biegać z psami to siada przede mną i szczeka...mówiąc:rusz się stara babo,przecież we dwie bawimy się najlepiej!!!!:loveu:Kochane moje:loveu:

Przez Was się nie wyśpie;)

Posted

No i to jest najważniejsze. Wystawy są od czasu do czasu a codzienność jest codziennie ;)
hahah no nie pośpisz, ja też zresztą o czym tak marzę cały tydzień. Teraz za to mówię dobranoc bo jutro pobudka z pianiem kogutów jak zwykle. Praca, a później wyruszam w waszą stronę!

Posted

:diabloti::diabloti:
[QUOTE] i nie słychać jej [B]aż do zapłacenia rachunku[/B][/QUOTE]
a potem słychac tylko głęboki warkot i widać krew kelnera ??:diabloti::diabloti: