eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 najgorsze że tak naprawdę nigdy nie jest się przygotowanym psychicznie na czyjeś odejście :-( Quote
Od-Nowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 bo i jak się przygotować. to ponad granicami wyobraźni... bardzo mi przykro, wiem jak to jest. a psice mam nadzieje dobrze? Bunia daje rade jesiennym zawieruchom? Quote
AMIGA Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To straszne jak odchodzi taki młody człowiek. W ogóle straszne jak sie traci kogoś bliskiego, ale jakoś odejście człowieka, który miał całe zycie przed sobą boli po wielokroć:-(:shake::-( Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 oj boli boli i to długo i strasznie. WSPOLCZUJE.:-( Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023 Weszko widziałas to?? Quote
bina66 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Weszko, jak przygotowania do wystawy?? Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra? Jakie będą oceny sędziego??? pozdrawiam, trzymaj się!!!! Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='bina66']Weszko, jak przygotowania do wystawy?? Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra? Jakie będą oceny sędziego??? pozdrawiam, trzymaj się!!!! W niedzielę zrobiłam poprawki na bóstwo a dzisiaj na popołudniowym spacerze Dirulec sam się postanowił poprawić w gównie :angryy::diabloti: I tak się oto przygotowujemy :evil_lol: Ciekawe że zawsze przed wystawą to robi :roll: Ja się domyślam kim są pozostałe 2 konkurentki. Widzę że szykuje się ciekawa konkurencja :razz: [quote name='madziamn']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023 Weszko widziałas to?? Nie, mam zaległości kilkudniowe na dogo :shake: [quote name='Doginka']Puk puk:comp26:, jesteś?:hand: Jestem jestem ale ledwo żyję. Moja praca i życie mnie wykańcza :shake: Quote
eria Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mam nadzieję że olbrzymiastych fot z wystawy będzie pod dostatkiem :razz: Loś też dzisiaj się ufajdał, cosik mial sraczke i oczywiście w wysokich trawach se stanął tak że caaaaała doopka................ wrrrrr wiec nie tylko Ty masz g****niane życie hihihi :) Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Odżywka na włosy przed wystawą ... :evil_lol::cool3: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Tiaaa szalała z Botanem (młodym akitą) i nagle ciach zniknęła i wróciła jak łajza ostatnia z gównem na karku :angryy: Co do zdjęć to nie wiem czy ja jakiekolwiek zrobię. Jadę sama więc mogę nie mieć jak okiełznać Nikosia i Dirki ;) Licz raczej na ciotki co jadą bez psów tylko kibicować :) Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hohoho jaka dama :crazyeye::loveu: nie pogadasz :eviltong: ale dobrze,że na zdjęciach a nie obok. jeżeli zapaszek nadal się unosi ze spaceru :diabloti: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dama została wyprana ale jednak delikatny smrodek jeszcze czuć ;) w sam raz do soboty wywietrzeje hehehe Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ładna główka :lol: U mnie ostatnio cała czwórka zrobiła konsumpcję ... wracałam z otwartymi oknami w samochodzie. :cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a może to właśnie metoda,żeby sędzia się za długo nie przyglądał i nie zastanawiał :diabloti: będziemy trzymać kciuki za Smrodka :loveu::cool3: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Trzymajcie, trzymajcie bo będę miała tremę! Szykuje się konkurencja a Dirulec głuptasek nie lubi wystaw i wszystko zależy od humoru waćpanny ;) jak będzie nie w sosie to się nie pokaże i będzie po sprawie. Sama uroda może nie wystarczyć hihi Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ... Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 masz jakieś zdjęcia konkurencji? zaraz zrobimy głosowanie na wątku :eviltong: coś mi się zdaje,że zostaną przegłosowane :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 AnkaG napisał(a):Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ... hahahaha to musiał być widok :roflt: a co sędzia na to? :evil_lol: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 hahahhaha podnosisz mnie na duchu Nóweczko :) Pewność mam tylko co do jednej - to Mulinka którą ma bina66 Pozostałe dwie to moje przypuszczenia ;) sądząc po danych właścicielki. Quote
Recommended Posts