Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To straszne jak odchodzi taki młody człowiek. W ogóle straszne jak sie traci kogoś bliskiego, ale jakoś odejście człowieka, który miał całe zycie przed sobą boli po wielokroć:-(:shake::-(

Posted

Weszko, jak przygotowania do wystawy??
Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra?
Jakie będą oceny sędziego???
pozdrawiam, trzymaj się!!!!

Posted

[quote name='bina66']Weszko, jak przygotowania do wystawy??
Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra?
Jakie będą oceny sędziego???
pozdrawiam, trzymaj się!!!!

W niedzielę zrobiłam poprawki na bóstwo a dzisiaj na popołudniowym spacerze Dirulec sam się postanowił poprawić w gównie :angryy::diabloti: I tak się oto przygotowujemy :evil_lol: Ciekawe że zawsze przed wystawą to robi :roll:
Ja się domyślam kim są pozostałe 2 konkurentki. Widzę że szykuje się ciekawa konkurencja :razz:

[quote name='madziamn']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023
Weszko widziałas to??

Nie, mam zaległości kilkudniowe na dogo :shake:

[quote name='Doginka']Puk puk:comp26:, jesteś?:hand:

Jestem jestem ale ledwo żyję. Moja praca i życie mnie wykańcza :shake:

Posted

mam nadzieję że olbrzymiastych fot z wystawy będzie pod dostatkiem :razz:
Loś też dzisiaj się ufajdał, cosik mial sraczke i oczywiście w wysokich trawach se stanął tak że caaaaała doopka................ wrrrrr wiec nie tylko Ty masz g****niane życie hihihi :)

Posted

Tiaaa szalała z Botanem (młodym akitą) i nagle ciach zniknęła i wróciła jak łajza ostatnia z gównem na karku :angryy:

Co do zdjęć to nie wiem czy ja jakiekolwiek zrobię. Jadę sama więc mogę nie mieć jak okiełznać Nikosia i Dirki ;) Licz raczej na ciotki co jadą bez psów tylko kibicować :)

Posted

Trzymajcie, trzymajcie bo będę miała tremę! Szykuje się konkurencja a Dirulec głuptasek nie lubi wystaw i wszystko zależy od humoru waćpanny ;) jak będzie nie w sosie to się nie pokaże i będzie po sprawie. Sama uroda może nie wystarczyć hihi

Posted

AnkaG napisał(a):
Tak mi się przypomniało jak Keysi była na wystawie w Poznaniu i stojąc na stoliku zadarła łep i wyła ...

hahahaha to musiał być widok :roflt: a co sędzia na to? :evil_lol:

Posted

hahahhaha podnosisz mnie na duchu Nóweczko :)
Pewność mam tylko co do jednej - to Mulinka którą ma bina66
Pozostałe dwie to moje przypuszczenia ;) sądząc po danych właścicielki.