Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']
A od wczoraj mam postrzał w szyję :placz: Boooli i nie bardzo mogę się ruszać, a tu tyle obowiązków :shake: i jeszcze Dirulca trzeba uszykować na wystawę ehhh :shake:[/quote]
Oj, współczuję Ci szczerze - wiem co przeżywasz:crazyeye::razz: - mi pomagał tylko ketonal forte:-(
a za wystawę trzymam kciukasy, żebyście przywiozły to:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_5.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG]
[quote name='weszka']Jakaś zła passa. Jeszcze mi padło większośc małych ślimaków :( Jakkolwiek głupio i śmiesznie to nie zabrzmi ale chyba utopiły się w miąższu pomidora albo im zaszkodził albo jeszcze coś innego :([/quote]
To były ślimaczki w sosie pomidorowym?:crazyeye: - Mniam[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_216.gif[/IMG]:diabloti:
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_10.gif[/IMG]

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginko dziękuję za łączenie się w bólu ze mną :) no i za kciukasy
Ale za ślimaczki... no wiesz ;)

Piękne słońce za oknem a tu pracować trzeba... nie chce mi się!!!!

Posted

Właśnie kolega podesłał mi kawał :D:diabloti:

Ślimaczek chodził po poręczy balkonu. Przyszedł facet i strzepnął go. Za rok facet usłyszał pukanie do drzwi. Otwiera, a tam ślimaczek. Śimaczek mówi:
- a to przed chwilą to co to miało ***** być?!

Posted

Dirulec dzisiaj nałobuzował :mad: Postanowił zakończyć okres wielkanocny i rozszarpał na strzępy świąteczną dekorację - bardzo ładny wózek drewniany w którym siedział zajączek, były jajeczka, kokardki, piórka itp cudowności. Były... :angryy::mad:
Na dodatek jak wróciłam do domu to wręczyłam w drzwiach uradowanej moim powrotem suce nową pluszową piłkę, a dopiero później zobaczyłam co narobiła w pokoju. Dostała nagrodę za demolkę :mad:
Piłka tez już zresztą na nową nie wygląda :evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Dirulec dzisiaj nałobuzował :mad: Postanowił zakończyć okres wielkanocny i rozszarpał na strzępy świąteczną dekorację - bardzo ładny wózek drewniany w którym siedział zajączek, były jajeczka, kokardki, piórka itp cudowności. Były... :angryy::mad:
Na dodatek jak wróciłam do domu to wręczyłam w drzwiach uradowanej moim powrotem suce nową pluszową piłkę, a dopiero później zobaczyłam co narobiła w pokoju. Dostała nagrodę za demolkę :mad:
Piłka tez już zresztą na nową nie wygląda :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]czytałem dzisiaj o średniakach w MP, wszytko się zgadza:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]czytałem dzisiaj o średniakach w MP, wszytko się zgadza:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
Tyle że Dirulec olbrzymka jest :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Tyle że Dirulec olbrzymka jest :diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]oj tam :oops::oops:

ale średniaki też masz:diabloti:

o nas już zapomniałaś :(
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='weszka']Monita - jechałam ostrzem 1,5 mm :)[/quote]

Z włosem czy pod włos ?? Ja mam krótsze i trochę się obawiam ciachać :p

[quote name='weszka']Dirulec dzisiaj nałobuzował :mad: Postanowił zakończyć okres wielkanocny i rozszarpał na strzępy świąteczną dekorację - bardzo ładny wózek drewniany w którym siedział zajączek, były jajeczka, kokardki, piórka itp cudowności. Były... :angryy::mad:
Piłka tez już zresztą na nową nie wygląda :evil_lol:[/quote]

( Nie ) dobre psisko ;)

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]czytałem dzisiaj o średniakach w MP, wszytko się zgadza:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

Ja też i się nie chwalę :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]oj tam :oops::oops:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]ale średniaki też masz:diabloti:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]o nas już zapomniałaś :([/COLOR][/B]
[/quote]

Nie mam :evil_lol::D Miałam daaawno temu, przed Bunią. Teraz same olbrzymiaste :eviltong:
Nooo zaniedbałam Was to prawda ale już nadrobiłam :lol:

Posted

[quote name='weszka']Nie mam :evil_lol::D Miałam daaawno temu, przed Bunią. Teraz same olbrzymiaste :eviltong:
Nooo zaniedbałam Was to prawda ale już nadrobiłam :lol:[/quote]

a ja zawsze myślałem, że to średniaki :oops::oops::oops: może dlatego, że olbrzymy to ja widziałem same czarne...

Posted

błahahahha...też czytałam dziś ten artykuł,ale do mojego średniaka pasuje tylko jeden podpunkt:cool3:i to ten najłagodniejszy:eviltong:

ja mam olbrzymka w troche mniejszym ciałku,a Ty widać masz średniaka w troszke większym:evil_lol:

Posted

A ja dzisiaj chciałam kupić gazetę ale coś mi się pochrzaniło i zamiast MP wzięłam do ręki Przyjaciel Pies i jeszcze wmawiałam Pani że tam jest artykuł o sznaucerach ;) a jakoś go tam nie było ;)

Posted

[quote name='weszka']:D:diabloti:...Ślimaczek chodził po poręczy balkonu. Przyszedł facet i strzepnął go. Za rok facet usłyszał pukanie do drzwi. Otwiera, a tam ślimaczek. Śimaczek mówi:
- a to przed chwilą to co to miało ***** być?![/quote]
hehehehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - mogę to sprzedać dalej?:cool3:

Posted

[quote name='weszka']Pewnie Doginko że możesz :)

Dirulec wyszykowany do wystawy. Teraz wszystko w rękach opatrzności ;)[/quote]
aaaa już się nie moge doczekać jutra !! :multi: