Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa ONE są bossssskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:

Hakerowa, jak mogłaś pochwalić się szczeniętami Gassiry, zanim Ewcia to zrobiła. Bardzo nieładnie uprzedzać takie nowiny:mad:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczyny!:)

jak już zostało powiedziane to się przyznaję oficjalnie;) dziś na świecie pojawiło się 8 kochanych kluseczek:loveu:

4 suczki i 4 chłopaków, jutro postaram się porobić troszkę foteczek:razz:, a dziś tak na szybko

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/cats.jpg[/IMG]

Posted

Słyszałam w telefonie jak się urodził 7 szczylek:loveu:, a wiedziałam o porodzie już przy 4, bo intuicja kazała mi dzwonić, a tak w ogóle to już w nocy nie spałam, razem z Ewcią:roflt:
Ale to 7 popiskiwało:lol:
Niech zdrowo rosną słodziaki:loveu: i dla mamy mizianko odprężające za uszkami;-)

Posted

[quote name='Unbelievable']no no, gratki! oby zdrowo wyrosły [/QUOTE]

[quote name='malawaszka']jeny GRATULUJĘ!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo okruszki

i zdrówko Gass [/QUOTE]

właśnie, zdrowie najważniejsze, trzymajcie cały czas kciuki żeby Kluseczki ładnie przybierały na wadzę.

[quote name='Justa']I moja biała sunia się załapała na fotkę

Gratki raz jeszcze - ale Ty już wszystko wiesz Ewuń [/QUOTE]

Twoja biała została dziś mianowana na różową:loveu:, bo myliła się z jasno niebieską;) ona urodziła się jako 7:razz:

[quote name='Doginka']Słyszałam w telefonie jak się urodził 7 szczylek:loveu:, a wiedziałam o porodzie już przy 4, bo intuicja kazała mi dzwonić, a tak w ogóle to już w nocy nie spałam, razem z Ewcią:roflt:
Ale to 7 popiskiwało
Niech zdrowo rosną słodziaki:loveu: i dla mamy mizianko odprężające za uszkami[/QUOTE]

Kochana Ty ze mną gadałaś przy 8 byczku:razz: i to on taki koncert dawał:diabloti:sam jedyny:evil_lol: reszta już spała najedzona:razz:

[quote name='Korenia']Widziałam u Doginki, że tu trza przyjść pogratulować! ;)
Gratuluję świeżo upieczonej mamusi! Niech fasolki zdrowo rosną! :) :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Kashdog']Wielkie gratulacje
Teraz czekamy na mase zdjęć kluchów ![/QUOTE]

[quote name='Magda25']Ogromne Gratulacje !!! Maleństwa prześliczne. Niech zdrowo rosną.[/QUOTE]

[quote name='niunka04']ale super!!! małe sznaucerowe kluski no słodkie są;) Gratulacje dla mamusi[/QUOTE]

:loveu:dzięki dziewczyny:loveu:

[quote name='NightQueen']GRATULUJE :multi::multi::multi:
dzielna mamusia :loveu: a dzieciaki boskie :loveu:

podziel się radością i daj więcej zdjęć ;)[/QUOTE]

nie mam więcej, ale dziś porobię:razz: warunki tu mam średnie bo dość ciemno, ale coś tam może wyjdzie.

[quote name='Doginka']No i jak minęła pierwsza nocka z dzidziusiami?:hmmmm::loveu:
Ewa jak myślisz, czy zostawisz sobie któreś maleństwo?:hmmmm::lol:[/QUOTE]

[quote name='eria']Ogromne gratulacje!!!!
Niech rosną zdrowo! :)[/QUOTE]

Sylwia, bardzo bym chciała zostawić dziewczynkę, ale na razie są małymi brzydkimi kaczątkami, zobaczymy jak będą się rozwijać

Eria, dziękuję:loveu:.

Posted

[quote name='Doginka']To ósmego będę nazywała KRZYKACZ - też na "K":diabloti:[/QUOTE]

8 ma kolorek niebieski;)

a teraz Wam przedstawiam 3 maluszki:)

najmniejsza, ale szalenie słodka różowa dziewczynka:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/1.jpg[/IMG]

błękitna jest chyba najgrzeczniejsza, taka Gasskowa:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/3.jpg[/IMG]

i największą żółtą wszędobylską łobuzice:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/4.jpg[/IMG]

żółta już sama wychodzi z posłanka szczeniaczkowego, co jest awykonalne:crazyeye:

Posted

jakie one śliczne :loveu::loveu::loveu: już ubóstwiam żółtą :loveu:
wypadało by im imiona nadać, bo tak kolorami to nie ładnie brzmi :mad:

i petstages widzę że jest :diabloti:

opowiadaj jak mamusia się czuje? jak przebiegł poród, bez problemów? odcinałaś pępowinę? opowiadaj wszystko

Posted

[quote name='malawaszka']oooo mamo te uszka :loveu: nie mogę tu zaglądać :mdleje:[/QUOTE]

zaglądaj:loveu:

[quote name='NightQueen']jakie one śliczne :loveu::loveu::loveu: już ubóstwiam żółtą :loveu:
wypadało by im imiona nadać, bo tak kolorami to nie ładnie brzmi :mad:

i petstages widzę że jest :diabloti:

opowiadaj jak mamusia się czuje? jak przebiegł poród, bez problemów? odcinałaś pępowinę? opowiadaj wszystko[/QUOTE]

imiona będą później, bo to nie takie łatwe:evil_lol: poza tym niektórzy właściciele możliwe, że będą mieli przywilej i sami sobie imionka wybiorą- to jest zawsze wielka frajda:loveu:

Poród przebiegał sprawnie w godzine było 5 szczeniaków, po 30 minutach 6 - ideał, wszystko bez problemów! Ponieważ USG pokazało 5 a wet nic więcej nie wyczuł myśleliśmy, że to koniec:razz: posiedział jeszcze jakiś czas i zabrał się do domku, jak tylko odjechał wyskoczyła różowa dziewczynka, czego Justa jest właściwie świadkiem:lol:pępowiny obcinaliśmy sami, to jest wszystko bardzo proste:lol: ale schudłam chyba z 10 kg ze stresu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Później dłuuuuuuuuuga przerwa, TZ poszedł z Gass na dwór i nagle się drze, że ona rodzi:crazyeye: olimpiadę bym wygrała tak szybko biegłam, ale uffffffff...okazało się, że to łożysko:lol: a około 19 dzwoni do mnie doginka, która wywołała swoimi zachwytami poród i wypadł ostatni maluszek:loveu: Gass jest dobrą mamą, radzi sobie świetnie

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/11.jpg[/IMG]

Posted

Ja nie wiem co bym zrobiła jakby mi suczka się szczeniła, chyba bym ją do weta. podrzuciła na czas porodu :evil_lol: bo sama byłabym w takim szoku że bym nic nie potrafiła zrobić.

Ale niespodzianka, myślisz że koniec a tu jeszcze dwa wyskakują :evil_lol: najważniejsze że już po wszystkim i robaczki są na świecie :sweetCyb:
Dzielna Gass :klacz::loveu:

a tatuś już się dowiedział że potomstwo jest na świecie?

Posted

[quote name='ariss']olimpiadę bym wygrała tak szybko biegłam, ale uffffffff...okazało się, że to łożysko:lol: [/QUOTE]

i uśmiałam się i oczy mi się spociły bo wypbrażam sobie te emocje :mdleje: aaaaaaa :scared: