Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ewa ONE są bossssskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Hakerowa, jak mogłaś pochwalić się szczeniętami Gassiry, zanim Ewcia to zrobiła. Bardzo nieładnie uprzedzać takie nowiny:mad: Quote
ariss Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 dzięki dziewczyny!:) jak już zostało powiedziane to się przyznaję oficjalnie;) dziś na świecie pojawiło się 8 kochanych kluseczek:loveu: 4 suczki i 4 chłopaków, jutro postaram się porobić troszkę foteczek:razz:, a dziś tak na szybko [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/cats.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jeny GRATULUJĘ!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo okruszki :loveu: i zdrówko Gass :drinking: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 no no, gratki! oby zdrowo wyrosły :loveu: Quote
Justa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 I moja biała sunia się załapała na fotkę :loveu: Gratki raz jeszcze - ale Ty już wszystko wiesz Ewuń :loveu: Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Słyszałam w telefonie jak się urodził 7 szczylek:loveu:, a wiedziałam o porodzie już przy 4, bo intuicja kazała mi dzwonić, a tak w ogóle to już w nocy nie spałam, razem z Ewcią:roflt: Ale to 7 popiskiwało:lol: Niech zdrowo rosną słodziaki:loveu: i dla mamy mizianko odprężające za uszkami;-) Quote
Korenia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Widziałam u Doginki, że tu trza przyjść pogratulować! ;) Gratuluję świeżo upieczonej mamusi! Niech fasolki zdrowo rosną! :) :loveu: Quote
Kashdog Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: Teraz czekamy na mase zdjęć kluchów :D ! Quote
Migori Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ogromne Gratulacje !!! Maleństwa prześliczne. Niech zdrowo rosną. Quote
niunka04 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ale super!!! małe sznaucerowe kluski no słodkie są;) Gratulacje dla mamusi Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 GRATULUJE :multi::multi::multi: dzielna mamusia :loveu: a dzieciaki boskie :loveu: podziel się radością i daj więcej zdjęć ;) Quote
Doginka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 No i jak minęła pierwsza nocka z dzidziusiami?:hmmmm::loveu: Ewa jak myślisz, czy zostawisz sobie któreś maleństwo?:hmmmm::lol: Quote
eria Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ogromne gratulacje!!!! Niech rosną zdrowo! :) Quote
ariss Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Unbelievable']no no, gratki! oby zdrowo wyrosły [/QUOTE] [quote name='malawaszka']jeny GRATULUJĘ!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo okruszki i zdrówko Gass [/QUOTE] właśnie, zdrowie najważniejsze, trzymajcie cały czas kciuki żeby Kluseczki ładnie przybierały na wadzę. [quote name='Justa']I moja biała sunia się załapała na fotkę Gratki raz jeszcze - ale Ty już wszystko wiesz Ewuń [/QUOTE] Twoja biała została dziś mianowana na różową:loveu:, bo myliła się z jasno niebieską;) ona urodziła się jako 7:razz: [quote name='Doginka']Słyszałam w telefonie jak się urodził 7 szczylek:loveu:, a wiedziałam o porodzie już przy 4, bo intuicja kazała mi dzwonić, a tak w ogóle to już w nocy nie spałam, razem z Ewcią:roflt: Ale to 7 popiskiwało Niech zdrowo rosną słodziaki:loveu: i dla mamy mizianko odprężające za uszkami[/QUOTE] Kochana Ty ze mną gadałaś przy 8 byczku:razz: i to on taki koncert dawał:diabloti:sam jedyny:evil_lol: reszta już spała najedzona:razz: [quote name='Korenia']Widziałam u Doginki, że tu trza przyjść pogratulować! ;) Gratuluję świeżo upieczonej mamusi! Niech fasolki zdrowo rosną! :) :loveu:[/QUOTE] [quote name='Kashdog']Wielkie gratulacje Teraz czekamy na mase zdjęć kluchów ![/QUOTE] [quote name='Magda25']Ogromne Gratulacje !!! Maleństwa prześliczne. Niech zdrowo rosną.[/QUOTE] [quote name='niunka04']ale super!!! małe sznaucerowe kluski no słodkie są;) Gratulacje dla mamusi[/QUOTE] :loveu:dzięki dziewczyny:loveu: [quote name='NightQueen']GRATULUJE :multi::multi::multi: dzielna mamusia :loveu: a dzieciaki boskie :loveu: podziel się radością i daj więcej zdjęć ;)[/QUOTE] nie mam więcej, ale dziś porobię:razz: warunki tu mam średnie bo dość ciemno, ale coś tam może wyjdzie. [quote name='Doginka']No i jak minęła pierwsza nocka z dzidziusiami?:hmmmm::loveu: Ewa jak myślisz, czy zostawisz sobie któreś maleństwo?:hmmmm::lol:[/QUOTE] [quote name='eria']Ogromne gratulacje!!!! Niech rosną zdrowo! :)[/QUOTE] Sylwia, bardzo bym chciała zostawić dziewczynkę, ale na razie są małymi brzydkimi kaczątkami, zobaczymy jak będą się rozwijać Eria, dziękuję:loveu:. Quote
ewka i haker Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wow to jednak 8 :O graki raz jeszcze:) Quote
Doginka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To ósmego będę nazywała KRZYKACZ - też na "K":diabloti: Quote
ariss Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Doginka']To ósmego będę nazywała KRZYKACZ - też na "K":diabloti:[/QUOTE] 8 ma kolorek niebieski;) a teraz Wam przedstawiam 3 maluszki:) najmniejsza, ale szalenie słodka różowa dziewczynka:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/1.jpg[/IMG] błękitna jest chyba najgrzeczniejsza, taka Gasskowa:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/3.jpg[/IMG] i największą żółtą wszędobylską łobuzice:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/4.jpg[/IMG] żółta już sama wychodzi z posłanka szczeniaczkowego, co jest awykonalne:crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 a ja widze tylko 2 fotki bez 2 :( ale cudne małe Gassulki :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 oooo mamo te uszka :loveu: nie mogę tu zaglądać :mdleje: Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jakie one śliczne :loveu::loveu::loveu: już ubóstwiam żółtą :loveu: wypadało by im imiona nadać, bo tak kolorami to nie ładnie brzmi :mad: i petstages widzę że jest :diabloti: opowiadaj jak mamusia się czuje? jak przebiegł poród, bez problemów? odcinałaś pępowinę? opowiadaj wszystko Quote
ariss Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='malawaszka']oooo mamo te uszka :loveu: nie mogę tu zaglądać :mdleje:[/QUOTE] zaglądaj:loveu: [quote name='NightQueen']jakie one śliczne :loveu::loveu::loveu: już ubóstwiam żółtą :loveu: wypadało by im imiona nadać, bo tak kolorami to nie ładnie brzmi :mad: i petstages widzę że jest :diabloti: opowiadaj jak mamusia się czuje? jak przebiegł poród, bez problemów? odcinałaś pępowinę? opowiadaj wszystko[/QUOTE] imiona będą później, bo to nie takie łatwe:evil_lol: poza tym niektórzy właściciele możliwe, że będą mieli przywilej i sami sobie imionka wybiorą- to jest zawsze wielka frajda:loveu: Poród przebiegał sprawnie w godzine było 5 szczeniaków, po 30 minutach 6 - ideał, wszystko bez problemów! Ponieważ USG pokazało 5 a wet nic więcej nie wyczuł myśleliśmy, że to koniec:razz: posiedział jeszcze jakiś czas i zabrał się do domku, jak tylko odjechał wyskoczyła różowa dziewczynka, czego Justa jest właściwie świadkiem:lol:pępowiny obcinaliśmy sami, to jest wszystko bardzo proste:lol: ale schudłam chyba z 10 kg ze stresu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Później dłuuuuuuuuuga przerwa, TZ poszedł z Gass na dwór i nagle się drze, że ona rodzi:crazyeye: olimpiadę bym wygrała tak szybko biegłam, ale uffffffff...okazało się, że to łożysko:lol: a około 19 dzwoni do mnie doginka, która wywołała swoimi zachwytami poród i wypadł ostatni maluszek:loveu: Gass jest dobrą mamą, radzi sobie świetnie [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/11.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja nie wiem co bym zrobiła jakby mi suczka się szczeniła, chyba bym ją do weta. podrzuciła na czas porodu :evil_lol: bo sama byłabym w takim szoku że bym nic nie potrafiła zrobić. Ale niespodzianka, myślisz że koniec a tu jeszcze dwa wyskakują :evil_lol: najważniejsze że już po wszystkim i robaczki są na świecie :sweetCyb: Dzielna Gass :klacz::loveu: a tatuś już się dowiedział że potomstwo jest na świecie? Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='ariss']olimpiadę bym wygrała tak szybko biegłam, ale uffffffff...okazało się, że to łożysko:lol: [/QUOTE] i uśmiałam się i oczy mi się spociły bo wypbrażam sobie te emocje :mdleje: aaaaaaa :scared: Quote
Recommended Posts