Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']
a tu chce coś zjeść?czy oblizuje się ze stresu żeby się uspokoić:roflt::roflt::mdleje:
[/QUOTE]

ty się tak nie śmiej bo psy się uspokajają podczas lizania, jest to chyba najczęstszy odruch psi w sytuacjach stresu :cool3:

Posted

zmokła kura:loveu:

[quote name='Unbelievable']ty się tak nie śmiej bo psy się uspokajają podczas lizania, jest to chyba najczęstszy odruch psi w sytuacjach stresu :cool3:[/QUOTE]
no prawda;) Samba jak się zestresuje to często mnie liże w rękę i się szybko uspokaja

Posted

[quote name='Unbelievable']ty się tak nie śmiej bo psy się uspokajają podczas lizania, jest to chyba najczęstszy odruch psi w sytuacjach stresu :cool3:[/quote]

wow:crazyeye:naprawdę:crazyeye:???:roflt::roflt:
dobrze, że mi to powiedziałaś, bo zyłam w nieświadomości:eviltong::roflt::roflt:;)

[quote name='Atkaaaa']nie wolno śmiać się z mokrego psa:evil_lol: wiemy coś o tym:evil_lol:[/quote]

przeciez pudel dokładnie tak jak sznaucer wygladają najpiękniej jak sa mokre:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='LeCoyotte']zmokła kura:loveu:

no prawda;) Samba jak się zestresuje to często mnie liże w rękę i się szybko uspokaja[/quote]

Gasska w ogole żadko sie stresuje,ale bardzo łatwo nabrać sie na jej minki:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']Gasska w ogole żadko sie stresuje,ale bardzo łatwo nabrać sie na jej minki:diabloti:[/QUOTE]

Ty nie mów, że uwierzyłaś w to co napisałem wcześniej o jej minie:eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']Ty nie mów, że uwierzyłaś w to co napisałem wcześniej o jej minie:eviltong:[/quote]

Tobie to w nic nie wierzę:roflt::roflt::roflt::eviltong:;)

ale Justa by ją ratowała:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Doginka']A gdzie Wy chodzicie, że z psem Was wpuścili?:razz:[/quote]

W zakopcu jest cała masa miejsc przyjaznych naszym burym;)

dzis bylismy jeszcze w dolinie Lejowej;)ale niestety nie doszliśmy do końca bo burza nas spotkała:angryy:

Posted

Śliczny szczuro-sznaucerek :) Fajnie że macie takie obcykane miejsca gdzie można chodzić z psicą bo jak się nie wie i łazi po utartych szlakach to daleko się nie zajdzie. Mnie kiedyś wywalali skądś tam z Dirki ;) i musieliliśmy zmienić trase wycieczki.

Posted

[quote name='ariss']ale Justa by ją ratowała:evil_lol:;)[/QUOTE]

Oczywiście! To chyba normalny odruch przyszłego weterynarza? :p

Śmiejcie się śmiejcie :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='weszka']Śliczny szczuro-sznaucerek :) Fajnie że macie takie obcykane miejsca gdzie można chodzić z psicą bo jak się nie wie i łazi po utartych szlakach to daleko się nie zajdzie. Mnie kiedyś wywalali skądś tam z Dirki ;) i musieliliśmy zmienić trase wycieczki.[/quote]

to znaczy,że musisz jeździć z nami:eviltong::p:loveu:

[quote name='malawaszka']No to teraz Ewa nie ma wyjścia i musi wypisać miejsca przyjazne burkom :grins:[/quote]

dla chetnych no problemo:razz:i powiem,że jest ich całkiem sporo:razz:

[quote name='Justa']Oczywiście! To chyba normalny odruch przyszłego weterynarza? :p

Śmiejcie się śmiejcie :placz::placz::placz:[/quote]

bardzo dobry odruch:diabloti:

[quote name='Doginka']Jesteśmy w Sopocie i nie możemy znaleźć noclegu:placz::placz::placz:[/quote]

macie już coś?

[quote name='Ka-Vanga']HO HO ale cudne zdjecia, tylko czemu ich tak malo :hmmmm: - DAWAJ WIECEJ :eviltong:![/quote]

o kogo moje oczy widzą:loveu:beziesz częściej to i więcej zdjęć będzie:eviltong:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_8039.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7984.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7887-Kopia.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7932-Kopia.jpg[/IMG]