ariss Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dobra bo juz dłużej nie wytrzymam:evil_lol: zobaczcie gdzie jade 11 czerwca i nie będzie mnie 2tygodnie:diabloti: fot.Marek Adamiec(zdjęcia ściągnięte ze strony [URL="http://www.pbase.com"]www.pbase.com[/URL]) Gdzieś tu będziemy mieszkać:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/99167071Ig2lFHPR20080526_IMG_00831.jpg[/IMG] a tu będziemy spacerować:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/99167214m28sxyKy20080602_IMG_02071.jpg[/IMG] [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/99167091FUS2sRop20080527_IMG_01091.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bosssko :loveu: Garda? Czy gdzie indziej? Tylko pozazdrościć :oops: Quote
LeCoyotte Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 gdzie to jest:o?! zaraz tam jadę:diabloti: albo nie, Ty mi zrobisz piękne krajobrazy:diabloti: Quote
Justa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='LeCoyotte']gdzie to jest:o?! zaraz tam jadę:diabloti: albo nie, Ty mi zrobisz piękne krajobrazy:diabloti:[/QUOTE] Haha myślałam, że powiesz - jadę z Wami :evil_lol::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 wow ale widoczki... raj na ziemi.... gratulacje ;) Quote
eria Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ty mów gdzie to jest :loveu::loveu: Gass jedzie ???? :cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 o rany :mdleje: [SIZE=1] zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, [/SIZE] Quote
Justa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Apeluję o fotki mojej ulubionej średniaczki :loveu: Quote
DorkaWD Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='malawaszka']o rany :mdleje: [SIZE=1] zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, zazdrość to bardzo niedobre uczucie, [/SIZE][/quote] Podpisuję się pod tą mantrą:placz: Quote
ariss Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [B]Doginka[/B], jest czego:razz::diabloti: [B]weszka,[/B]Czarnogóra:loveu::loveu::loveu:a jadąc tam zachacze o jakieś Parki Narodowe w Chorwacji:loveu::multi: [B]LeCoyotte[/B], postaram się:oops:ale podobno to jest raj:loveu:nie wiem czy uda mi się to odwzorować:oops: [B]Justa,[/B] kiedyś wynajmiemy busa i wszyscy pojedziemy:razz::diabloti: [B]Od-Nowa, [/B]Dziękuję!!!! [B]eria, [/B]pewnie, że jedzie!!!:loveu:przy okazji zachaczymy tam wystawe 2 dniową:razz: [B]malawaszka,[/B] błahahaahha:loveu::loveu::loveu: [B]Justa,[/B] masz jedną:evil_lol:jutro Gass odgruzujemy to i fot będzie więcej:razz: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_4994-Kopia-Kopia.jpg[/IMG] Quote
eria Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 tak myślałam ze to Czarnogóra - moja mama tam jedzie w tym roku na wczasy ! I trochę się fot stamtąd już naoglądałam :lol::loveu: Quote
weszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cudne miejsce! Chyba będę sobie powtarzać jak malawaszka ;) I świetnie że połączycie przyjemne z pożytecznym czyli wypoczynek z wystawą. Ale na Kraków wrócicie? Cudna ta fotka :loveu: Quote
weszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Tak numer mój więc dzwoń śmiało jak będziecie w moim grajdołku ;) Quote
ariss Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [B]eria,[/B]wybrała cudne miejsce:loveu::diabloti:a do jakiej miejscowośći???:razz: [B]weszka,[/B]pewnie,że wrócimy:multi:w Wawie powinnam być 22-23:razz: no i wracam przez Kraków, gdzie zostawiam moją kochną mame na jakimś kursie więc jak sił nie będzie na powrót do domu to pewnie będziemy tam nocować,jeśli godzina będzie rozsądna to może skoczymy na jakiś spaceros:razz:(mam nadzieję, że numer z którego dostałam mms jest Twój?:razz:bo jak nie to będę nękać Od-Nowę:evil_lol:) Quote
Doginka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Już za Wami tęsknię, a jeszcze jesteście w Wawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [QUOTE]mam nadzieję, że numer z którego dostałam mms jest Twój?:razz:bo jak nie to będę nękać Od-Nowę:evil_lol:) [/QUOTE] to bym się zdziwiła :lol: Quote
eria Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='ariss'][B]eria,[/B]wybrała cudne miejsce:loveu::diabloti:a do jakiej miejscowośći???:razz: [/quote] hmm pokroić się nie dam, ale miejscowość chyba nazywa się BAR Quote
Justa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Z tym busem to bardzo dobry pomysł - i możnaby kiedyś pojechać, choćby nad jakieś jeziorko :diabloti: Fotka dla mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 a ja myślałam, że Od-Nowa to moja Tania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 macie jakiś staroć- ja muszę mieć 2 psy:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0366-Kopia.jpg[/IMG] Oznajmiam,że Gass odpicowana:razz:ale foty brak- przed wyjazdem czasu mało,ale postaram się cos zrobić jutro(jak znajde czas)a jak nie to zdjęcia dopiero po powrocie:diabloti: Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 To ja Ci wróżę, że niedługo będziesz miała drugiego psa:cool3: :evil_lol::evil_lol: ;) Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 czy Doginka wie coś o czym my nie wiemy ? :diabloti: Quote
weszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pewnie że MUSISZ mieć dwa psy :) To optymalna ilość choć czasem byś je obydwa zabiła hihi jak np. ja wczoraj wieczorem (i jeszcze kot by sie załapał na morderstwo) :diabloti: Quote
Recommended Posts