Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']Będzie łysa ;)?[/quote]

raczej krzywo ogolona:evil_lol:chyba że okaże się że[I] [U]mam talent[/U][/I][U]:evil_lol:[/U]:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte'][URL]http://images40.fotosik.pl/33/baeaa0a4b711e79e.jpg[/URL] :loveu:
ma irokeza na nosie:evil_lol:[/quote]

to nowy trend wystawowy:roflt:

Posted

[B]Kojocie[/B], w teorii to wszystko jest łatwe - nawet ja potrafie teoretycznie trymować :evil_lol:

[B]Ola[/B], czyli sądzisz, że tym jednym dałabym radę całego psa? Ale precież włos na głowie jest zupełnie inny niż na grzbiecie :-o

[B]Ewa[/B], jakby to ująć - on nie był jakoś szczególnie ekploatowany :evil_lol: także małe prawdopodobieństwo, że sie stępił..
I nie spieszy mi się, póki co zima za oknem, a przecież nie będe psa rwać w taką pogodę.. Ale mogę liczyć na Twoje dobre serce? :loveu:

Posted

uhuu tu znów temat trymerkowy króluje :evil_lol:
mmm Gasska dobranockowa chwaląca się chipem ,irokezem i klatą - miodzio :loveu:

Gratuluje zakupu maszynki :)

Posted

[B]Od-Nowa,[/B]Dzień dobry:p

[B]Justa,[/B]Na moje oczywiście,że możesz liczyć:pjak tylko będę potrafiła to pomogę:p

[U]Ja jestem bardzo wdzięczna Olci,która mi bardzo dużo pomogła!!!Dziękuję:loveu:[/U]
[B]eria,"[/B]niestety w chwili obecnej oczekujemy na dostawę zamówionego przez Panią
towaru. Powinien byyć dostępny w ciągu tygodnia",:angryy:akurta już mi zaproponowali inną maszynke:angryy:

[B]Justa,[/B]właśnie ja tak odpowiadam tylko,a mam pytanko czemu zdecydowałaś się na trymowanie?????:razz:

Posted

[quote name='eria']niech zgadne.... Andis z Germapolu ??? :roll:[/quote]

nie tam zamawiałam 2tygodnie temu-andis super speed- brak
później zamówiłam ze sklep to biznes-również brak
a wczoraj z groomer-i co mam czekać,a w sumie już wiem że też pewnie nie będą mieć!!!
Chyba pójde dziś do mojego sklepiku osiedlowego i poproszę żeby mi babeczka sprawdziła w hurtowni czy mają to by mi wzieła i po problemie bo tak nigdy się nie doczekam:placz:

Posted

jak ja 1-2 miesiące temu chciałam z Germapolu to nie mieli , ale bez problemu zamówiłam z groomer.pl :lol:
a w Germapolu widze do teraz nie ma,a miała być dostawa wtedy do tygodnia jak napisałam zapytanie....

Posted

[quote name='eria']jak ja 1-2 miesiące temu chciałam z Germapolu to nie mieli , ale bez problemu zamówiłam z groomer.pl :lol:
a w Germapolu widze do teraz nie ma,a miała być dostawa wtedy do tygodnia jak napisałam zapytanie....[/quote]

czyli robisz mi nadzieję,że może jednak w ciągu tygodnia bądą mieć...poczekam:p
a polecają mi [COLOR=black]ANDIS AGRC Power Groom-droższa i niekoniecznie lepsza:angryy:[/COLOR]

wkońcu zostane z niczym:placz:

Posted

[quote name='ariss'][B]Justa,[/B]właśnie ja tak odpowiadam tylko,a mam pytanko czemu zdecydowałaś się na trymowanie?????:razz:[/QUOTE]

Nie no, ja generalnie uważam, że raz na jakiś czas warto sierściuchę przerzedzić, z tym, że do tej pory średnio mi to wychodziło :p

Posted

[quote name='Justa']Nie no, ja generalnie uważam, że raz na jakiś czas warto sierściuchę przerzedzić, z tym, że do tej pory średnio mi to wychodziło :p[/quote]

nauczymy Cię:p

właśnie zgrywam foty:razz:poraz pierwszy fociłam lustrem na śniegu:roll:zobaczymy czy coś mi wyjdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']jednak nie potrafie robić śniegowych fot:shake:[url]http://images29.fotosik.pl/298/50cec79774dd9d7b.jpg[/url]
[/quote]
Witamy zimowo :lol:
Ee no co ty fajna Gasulka z ośnieżoną brodą:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='ariss']nauczymy Cię:p

właśnie zgrywam foty:razz:poraz pierwszy fociłam lustrem na śniegu:roll:zobaczymy czy coś mi wyjdzie:evil_lol:[/quote]

fota jest boska !!!! :loveu: i weź Ty nie marudź, a kimś kto nie umie focić na śniegu jestem ja, bo śnieg jest obrzydliwy to foty mojego autorstwa również, a potem je psuję szopem i już w ogóle jest bosko :placz: i ma się to g*** stopić czym prędzej :loveu: