ariss Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='AngelsDream']Będzie łysa ;)?[/quote] raczej krzywo ogolona:evil_lol:chyba że okaże się że[I] [U]mam talent[/U][/I][U]:evil_lol:[/U]:evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 DOBRANOC:p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/33/baeaa0a4b711e79e.jpg[/IMG][/URL] Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [url]http://images40.fotosik.pl/33/baeaa0a4b711e79e.jpg[/url] :loveu: ma irokeza na nosie:evil_lol: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='LeCoyotte'][URL]http://images40.fotosik.pl/33/baeaa0a4b711e79e.jpg[/URL] :loveu: ma irokeza na nosie:evil_lol:[/quote] to nowy trend wystawowy:roflt: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a mi się najbardziej spodobała klata... jaka plastyczna...:loveu: dobra ta nocka ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [URL]http://images40.fotosik.pl/33/baeaa0a4b711e79e.jpg[/URL] Jak sie chwali, że ma cipa[COLOR=lightblue](ę)[/COLOR]. :cool3: :diabloti: Quote
Justa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [B]Kojocie[/B], w teorii to wszystko jest łatwe - nawet ja potrafie teoretycznie trymować :evil_lol: [B]Ola[/B], czyli sądzisz, że tym jednym dałabym radę całego psa? Ale precież włos na głowie jest zupełnie inny niż na grzbiecie :-o [B]Ewa[/B], jakby to ująć - on nie był jakoś szczególnie ekploatowany :evil_lol: także małe prawdopodobieństwo, że sie stępił.. I nie spieszy mi się, póki co zima za oknem, a przecież nie będe psa rwać w taką pogodę.. Ale mogę liczyć na Twoje dobre serce? :loveu: Quote
eria Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 uhuu tu znów temat trymerkowy króluje :evil_lol: mmm Gasska dobranockowa chwaląca się chipem ,irokezem i klatą - miodzio :loveu: Gratuluje zakupu maszynki :) Quote
Justa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bo u Ewy między zachwytami jest dużo porad praktycznych :loveu: Quote
ariss Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [B]Od-Nowa,[/B]Dzień dobry:p [B]Justa,[/B]Na moje oczywiście,że możesz liczyć:pjak tylko będę potrafiła to pomogę:p [U]Ja jestem bardzo wdzięczna Olci,która mi bardzo dużo pomogła!!!Dziękuję:loveu:[/U] [B]eria,"[/B]niestety w chwili obecnej oczekujemy na dostawę zamówionego przez Panią towaru. Powinien byyć dostępny w ciągu tygodnia",:angryy:akurta już mi zaproponowali inną maszynke:angryy: [B]Justa,[/B]właśnie ja tak odpowiadam tylko,a mam pytanko czemu zdecydowałaś się na trymowanie?????:razz: Quote
eria Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 niech zgadne.... Andis z Germapolu ??? :roll: Quote
ariss Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='eria']niech zgadne.... Andis z Germapolu ??? :roll:[/quote] nie tam zamawiałam 2tygodnie temu-andis super speed- brak później zamówiłam ze sklep to biznes-również brak a wczoraj z groomer-i co mam czekać,a w sumie już wiem że też pewnie nie będą mieć!!! Chyba pójde dziś do mojego sklepiku osiedlowego i poproszę żeby mi babeczka sprawdziła w hurtowni czy mają to by mi wzieła i po problemie bo tak nigdy się nie doczekam:placz: Quote
eria Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jak ja 1-2 miesiące temu chciałam z Germapolu to nie mieli , ale bez problemu zamówiłam z groomer.pl :lol: a w Germapolu widze do teraz nie ma,a miała być dostawa wtedy do tygodnia jak napisałam zapytanie.... Quote
ariss Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='eria']jak ja 1-2 miesiące temu chciałam z Germapolu to nie mieli , ale bez problemu zamówiłam z groomer.pl :lol: a w Germapolu widze do teraz nie ma,a miała być dostawa wtedy do tygodnia jak napisałam zapytanie....[/quote] czyli robisz mi nadzieję,że może jednak w ciągu tygodnia bądą mieć...poczekam:p a polecają mi [COLOR=black]ANDIS AGRC Power Groom-droższa i niekoniecznie lepsza:angryy:[/COLOR] wkońcu zostane z niczym:placz: Quote
AngelsDream Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To ja potrzymam kciuki, żeby jednak była. :D Quote
weszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Najgorsze jak się czlowiek napali żeby mieć, zamówi a później zaczynają się schody. Quote
Justa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ariss'][B]Justa,[/B]właśnie ja tak odpowiadam tylko,a mam pytanko czemu zdecydowałaś się na trymowanie?????:razz:[/QUOTE] Nie no, ja generalnie uważam, że raz na jakiś czas warto sierściuchę przerzedzić, z tym, że do tej pory średnio mi to wychodziło :p Quote
ariss Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Justa']Nie no, ja generalnie uważam, że raz na jakiś czas warto sierściuchę przerzedzić, z tym, że do tej pory średnio mi to wychodziło :p[/quote] nauczymy Cię:p właśnie zgrywam foty:razz:poraz pierwszy fociłam lustrem na śniegu:roll:zobaczymy czy coś mi wyjdzie:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 My też nie, ale dajemy filmiki - przynajmniej widać, że się psy bawią... choć też ledwo. Quote
ariss Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jednak nie potrafie robić śniegowych fot:shake: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/298/50cec79774dd9d7b.jpg[/IMG][/URL] Quote
ATLANTYDA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ariss']jednak nie potrafie robić śniegowych fot:shake:[url]http://images29.fotosik.pl/298/50cec79774dd9d7b.jpg[/url] [/quote] Witamy zimowo :lol: Ee no co ty fajna Gasulka z ośnieżoną brodą:multi::multi::multi: Quote
eria Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ariss']nauczymy Cię:p właśnie zgrywam foty:razz:poraz pierwszy fociłam lustrem na śniegu:roll:zobaczymy czy coś mi wyjdzie:evil_lol:[/quote] fota jest boska !!!! :loveu: i weź Ty nie marudź, a kimś kto nie umie focić na śniegu jestem ja, bo śnieg jest obrzydliwy to foty mojego autorstwa również, a potem je psuję szopem i już w ogóle jest bosko :placz: i ma się to g*** stopić czym prędzej :loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ariss']jednak nie potrafie robić śniegowych fot:shake:[/QUOTE] pokaż więcej i nie marudź:diabloti: Quote
Recommended Posts