Jump to content
Dogomania

KOSZALIN-11-letnia jamniczka TINA za TM :(. Stareńka RYSIA - ma dom ;)

Recommended Posts

Posted

Jej mamusia musiała być ratlerkiem :cool1:
Jejku, jejku, obie babinki w moim typie. Dobrze, ze z nimi nie siedzi bokserka, bo bym chyba wymieniła stado domowe na to schroniskowe :diabloti:

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga']oooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - a co, Frida Ci urosła? :crazyeye:

( mała dygresja, od której nie mogę sie powstrzymać: )

Kinga, to Ty nie wiesz,że psy w jej wieku rosną :evil_lol:

Posted

Ale Rysia ma coś w sobie,bo mój młodszy (3 lata) kazał wydrukowac zdjęcie Rysi i położył sobie na łóżku :p

podoba mi się ten "młodszy" - bo Rysia chwyta za serce swoją "urodą":diabloti:

a Tinusia i jej "dziubek" - też urodziwa.:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
podoba mi się ten "młodszy" - bo Rysia chwyta za serce swoją "urodą":diabloti:

a Tinusia i jej "dziubek" - też urodziwa.:loveu:

Nooo.. Fajni chłopcy z nich (i młodszy i starszy). Starszy połowę wakacji dreptał do schroniska i głaskał takie mordki jak Tinusia i Rysia.:loveu:

Posted

Kanzaj napisał(a):
A czy istniałaby jakaś szansa przewiezienia malutkiej staruszki w okolice W-wy np. na jakiś tymczas?...

masz pomysła :cool3:?
szansa na przewiezienia zawsze jest...

Posted

U mnie dla Rysi tymczas z widokiem na DS, też by się znalazł, no ale ta odległość.... :shake:
Matko jedyna, ona ma takie oczka jak mój Shantuś i chyba jest niewiele większa. Co ona robi w schronie :placz:

Posted

Kinga zajrzała ;)
- i być moze sytuacja Rysi wyklaruje się znacznie szybciej, niż w ogóle mogłoby się nam wszystkim wydawać :roll:

...ale ponieważ co pisane nagle - to po diable :razz: - więc na razie milczę jak grób i napiszę, jak już bedzie wiadomo - w te czy we wte... ( zapewne pojutrze)

- proszę o dobre fluidy...;)

Posted

[quote name='kinga']a jeszcze Wam pokażę, z jaką inną starowinką nasza jamniczka siedzi...
ta mała ( mała! maleńka...) to ma min. 12 lat, ale podejrzewam, ze moze mieć więcej ( po zębach), została znaleziona na pętli autobusowej - i niktusieńki sie o nią nie rozpytywał :shake::

Gdzie ona obecnie przebywa?nadal w schronise czy w jakimś DT?
Jak się dogaduje z innymi zwierzętami-psami i kotami?
Pozdrawiam

Posted

kinga napisał(a):
Kinga zajrzała ;)
- i być moze sytuacja Rysi wyklaruje się znacznie szybciej, niż w ogóle mogłoby się nam wszystkim wydawać :roll:

...ale ponieważ co pisane nagle - to po diable :razz: - więc na razie milczę jak grób i napiszę, jak już bedzie wiadomo - w te czy we wte... ( zapewne pojutrze)

To Super!!! Choc mój TZ (jestem jeszcze w szoku :-o) zadeklarował się zawieźc Rysię do Warszawy (wietrzę podstęp :hmmmm: ).
A Tinusia :placz:?

Posted

kinga napisał(a):
Kinga zajrzała ;)

Posyłamy super dobre fluidy...:p i trzymamy kciukasy :kciuki: , bo taka mała doopcia to pod kołderką się ma wygrzewać, a nie na schroniskowym betonie marznąć.

Posted

Aniia napisał(a):
Byłam dziś w schronisku i jakieś dwie Pani wynosiły ze schroniska na rękach Rysie.

Oooo.. Czy jedną z Pań była Kinga? Aniia, więcej,więcej.... Jakie miały miny, co mówiły.....:lol:
Jeszcze jedno Ooooooo.... tzn. Ty jesteś z Koszalina??