malagos Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jej mamusia musiała być ratlerkiem :cool1: Jejku, jejku, obie babinki w moim typie. Dobrze, ze z nimi nie siedzi bokserka, bo bym chyba wymieniła stado domowe na to schroniskowe :diabloti: Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jejku jako to okruszek. :crazyeye::crazyeye: Ona mieszka w budzie? A Tinka ma rozbrajający pyszczek :loveu:, ale te pazury. :-( Quote
Angelika8 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='kinga']oooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - a co, Frida Ci urosła? :crazyeye: ( mała dygresja, od której nie mogę sie powstrzymać: ) Kinga, to Ty nie wiesz,że psy w jej wieku rosną :evil_lol: Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale Rysia ma coś w sobie,bo mój młodszy (3 lata) kazał wydrukowac zdjęcie Rysi i położył sobie na łóżku :p podoba mi się ten "młodszy" - bo Rysia chwyta za serce swoją "urodą":diabloti: a Tinusia i jej "dziubek" - też urodziwa.:loveu: Quote
Angelika8 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 tanitka napisał(a):podoba mi się ten "młodszy" - bo Rysia chwyta za serce swoją "urodą":diabloti: a Tinusia i jej "dziubek" - też urodziwa.:loveu: Nooo.. Fajni chłopcy z nich (i młodszy i starszy). Starszy połowę wakacji dreptał do schroniska i głaskał takie mordki jak Tinusia i Rysia.:loveu: Quote
Kanzaj Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A czy istniałaby jakaś szansa przewiezienia malutkiej staruszki w okolice W-wy np. na jakiś tymczas?... Quote
malagos Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kanzaj napisał(a):A czy istniałaby jakaś szansa przewiezienia malutkiej staruszki w okolice W-wy np. na jakiś tymczas?... masz pomysła :cool3:? szansa na przewiezienia zawsze jest... Quote
Kanzaj Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 malagos napisał(a):masz pomysła :cool3:? szansa na przewiezienia zawsze jest... no może.......... Quote
shanti Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 U mnie dla Rysi tymczas z widokiem na DS, też by się znalazł, no ale ta odległość.... :shake: Matko jedyna, ona ma takie oczka jak mój Shantuś i chyba jest niewiele większa. Co ona robi w schronie :placz: Quote
tanitka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 odległość, odległością, jak Kinga tu zajrzy to na pewno coś wszyscy wspólnymi siłami wykombinujemy:lol: Quote
kinga Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Kinga zajrzała ;) - i być moze sytuacja Rysi wyklaruje się znacznie szybciej, niż w ogóle mogłoby się nam wszystkim wydawać :roll: ...ale ponieważ co pisane nagle - to po diable :razz: - więc na razie milczę jak grób i napiszę, jak już bedzie wiadomo - w te czy we wte... ( zapewne pojutrze) - proszę o dobre fluidy...;) Quote
tanitka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 oooooo:crazyeye::crazyeye: Rysia podbiła widzę serca całej rzeszy wielbicieli "małych wyłupiastych":eviltong: a co z Tiną??:-( Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Z calych sił trzymam kciuki i wysyłam fluidy..szczególnie moje jamniki-bo za kuzynkę no i Tinusię też. Quote
Kanzaj Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No to mocno trzymamy kciuki i przesyłając dobre fluidy - czekamy na wieści! Quote
kometa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='kinga']a jeszcze Wam pokażę, z jaką inną starowinką nasza jamniczka siedzi... ta mała ( mała! maleńka...) to ma min. 12 lat, ale podejrzewam, ze moze mieć więcej ( po zębach), została znaleziona na pętli autobusowej - i niktusieńki sie o nią nie rozpytywał :shake:: Gdzie ona obecnie przebywa?nadal w schronise czy w jakimś DT? Jak się dogaduje z innymi zwierzętami-psami i kotami? Pozdrawiam Quote
ulvhedinn Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bo czy można się nie zakochać w takim maciupeństwie? :loveu: Sama bym ja chętnie zagarnęła :evil_lol: Quote
Angelika8 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kinga napisał(a):Kinga zajrzała ;) - i być moze sytuacja Rysi wyklaruje się znacznie szybciej, niż w ogóle mogłoby się nam wszystkim wydawać :roll: ...ale ponieważ co pisane nagle - to po diable :razz: - więc na razie milczę jak grób i napiszę, jak już bedzie wiadomo - w te czy we wte... ( zapewne pojutrze) - proszę o dobre fluidy...;) To Super!!! Choc mój TZ (jestem jeszcze w szoku :-o) zadeklarował się zawieźc Rysię do Warszawy (wietrzę podstęp :hmmmm: ). A Tinusia :placz:? Quote
shanti Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kinga napisał(a):Kinga zajrzała ;) - i być moze sytuacja Rysi wyklaruje się znacznie szybciej, niż w ogóle mogłoby się nam wszystkim wydawać :roll: ...ale ponieważ co pisane nagle - to po diable :razz: - więc na razie milczę jak grób i napiszę, jak już bedzie wiadomo - w te czy we wte... ( zapewne pojutrze) - proszę o dobre fluidy...;) Posyłamy super dobre fluidy...:p i trzymamy kciukasy :kciuki: , bo taka mała doopcia to pod kołderką się ma wygrzewać, a nie na schroniskowym betonie marznąć. Quote
Aniia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Byłam dziś w schronisku i jakieś dwie Pani wynosiły ze schroniska na rękach Rysie. Quote
Angelika8 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Aniia napisał(a):Byłam dziś w schronisku i jakieś dwie Pani wynosiły ze schroniska na rękach Rysie. Oooo.. Czy jedną z Pań była Kinga? Aniia, więcej,więcej.... Jakie miały miny, co mówiły.....:lol: Jeszcze jedno Ooooooo.... tzn. Ty jesteś z Koszalina?? Quote
Recommended Posts