Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytuł zmieniony.
Nie rozumiem takich ludzi. Albo chcę wziąć psa i się nie waham, albo nie i wtedy nie zawracam głowy.
Żal mi Dyzi, myślałam, że już wkrótce odmieni się jej los.
I nawet nie mogę jej wziąć jutro na spacerek.
Dziewczyny weźmiecie ją? Potulicie? Podkarmicie troszeczkę???

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałam być u niej za wszelką cenę :loveu:.
Pomimo, że widziała mnie wcześniej tylko raz ucieszyła się na mój widok. Szybko pochłonęła przyniesione jej paróweczki i władowała mi się na kolana. Tuliła się i tuliła. Dała się przeczesać bez problemu.
Gdy przestało padać poszłyśmy na spacer.
Ciężko było mi się z nią rozstać.

Posted

Dyzia jest śliczna i jeśli jest taka jak jej braciszek Dyzio którego poznałam, to to jest wspaniały psiak... i musi wylądować we własnym domu!!
slicznotka!!!:loveu:

Posted

Dyzia, ślicznotka :loveu: oby jej się udało :)

P.S. Agnieszka Co. to Ty byłaś w niedzielę w takich długich, ciemnych włosach, z taką dziewczyną,a chyba nawet z dziewczynami?:oops: jeśli to nie Ty, to przepraszam :):oops:

Posted

Agnieszka Co to nie ta agnieszka z 2 dziewczynami ;) ta z dziewczynami też ma na imie Agnieszka ale nie jest na dogo. Co ma półdługie włosy brązowe :) jest wyższa niż tamta :) była tylko na pierwszej turze;) a i miała gumowce na nogach ;) przyjechała autem ....nie wiem co jeszcze;)

Posted

Hund napisał(a):
Agnieszka Co to nie ta agnieszka z 2 dziewczynami ;) ta z dziewczynami też ma na imie Agnieszka ale nie jest na dogo. Co ma półdługie włosy brązowe :) jest wyższa niż tamta :) była tylko na pierwszej turze;) a i miała gumowce na nogach ;) przyjechała autem ....nie wiem co jeszcze;)

no to właśnie o tą Agnieszke mi chodzilo :) dzięki za wyjaśnienie:oops::lol:

Posted

Nie, to nie pani z Rybnika. Dyzię chciałaby bardzo wziąć moja ciocia z Oświęcimia. Naszego Dyzia uwielbia i gdy powiedziałam jej, że z domkiem Dyzi we Wrocławiu nic nie wyszło, postanowiła ją wziąć. Musi tylko przekonać męża. Mieszkająca z nimi moja babcia też jest za.
Wujek z tego co wiem nie jest przeciwny, tylko ma trochę obaw min. czy nie będzie nadmiernie hałasować.
Dziewczyny - wstrzymujcie tych chętnych do środy, proszę Was bardzo.
U cioci miałaby super warunki, a dla nich byłaby wielką radością. Nie miałabym sumienia powiedzieć teraz cioci "już nieaktualne".
Poczekajmy do środy.

Poza tym widywałabym Dyzię dosyć często, a ona jest taka :loveu:...

Posted

Wstyd się przyznać, ale ja mam okropnie słabą pamięć gdy poznaję kilka nowych osób naraz. Przykro mi bardzo, ale poza Hund i bubu nie mam pojęcia kto jest kto :oops:. Może byśmy na wątku schroniska żywieckiego powklejali swoje fotki - myślę, że nikt się nie obawia pokazać.
Wtedy nie byłoby omyłek.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Może byśmy na wątku schroniska żywieckiego powklejali swoje fotki - myślę, że nikt się nie obawia pokazać.
Wtedy nie byłoby omyłek.

moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł :):)

Posted

Albo można po prostu dodać fotke do swojego profilu , wtedy chyba najłatwiej sprawdzać. Nie chodzi mi o awatar tylko o fotke ktora jest widoczna jak się wejdzie na profil konkretniej osoby, niektórzy tak mają.

Posted

Ciocia jest moją jedyną deską ratunku. Jak się nie uda, trzeba będzie szukać "obcych "rąk.
Wysłałabym ją nawet nad morze, mogłabym jej już nigdy nie widzieć, gdybym miała pewność, że jest jej dobrze.

Posted

Pytanie z Allegro :
"Witam!
Chciałam zapytać czy suńka znalazła już dom?
Gdzie dokładnie się ona znajduje? Jestem z Warszawy.
Wygląda na zdeklarowaną starowinkę... :) Proszę szczerze powiedzieć czy tak jest? Absolutnie mnie to nie zraża, pomagam bezdomnym zwierzętom, mam w domu pozbierane tzw"beznadziejne" przypadki których nikt już nie chciał..... :)"