Agnieszka Co. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tytuł zmieniony. Nie rozumiem takich ludzi. Albo chcę wziąć psa i się nie waham, albo nie i wtedy nie zawracam głowy. Żal mi Dyzi, myślałam, że już wkrótce odmieni się jej los. I nawet nie mogę jej wziąć jutro na spacerek. Dziewczyny weźmiecie ją? Potulicie? Podkarmicie troszeczkę??? Quote
Agnieszka Co. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 W pewnym znajomym domku trwają pertraktacje ;) Ale narazie nic pewnego. Jeśli głowa rodziny powie NIE, to nici z tego. Quote
_bubu_ Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 w takim razie po cichu trzymam kciuki :razz: Quote
Poker Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czemu te głowy domów sa często zakute? ciiii,bo się wyda. Trzymam kciuki Quote
Agnieszka Co. Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Musiałam być u niej za wszelką cenę :loveu:. Pomimo, że widziała mnie wcześniej tylko raz ucieszyła się na mój widok. Szybko pochłonęła przyniesione jej paróweczki i władowała mi się na kolana. Tuliła się i tuliła. Dała się przeczesać bez problemu. Gdy przestało padać poszłyśmy na spacer. Ciężko było mi się z nią rozstać. Quote
Agnieszka Co. Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Myślę, że do środy wszystko będzie wiadomo. Tak bym chciała, żeby się udało. Quote
Dorothy Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dyzia jest śliczna i jeśli jest taka jak jej braciszek Dyzio którego poznałam, to to jest wspaniały psiak... i musi wylądować we własnym domu!! slicznotka!!!:loveu: Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kciuki kciuki potrzebne !!! Agnieszka wierzę w Twoją siłę przekonywania!!! ;) Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kolejny telefon w sprawie Dyzi...Rybnik.... Quote
Patia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dyzia ma pięciu obserwatorów na Allegro . Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dyzia, ślicznotka :loveu: oby jej się udało :) P.S. Agnieszka Co. to Ty byłaś w niedzielę w takich długich, ciemnych włosach, z taką dziewczyną,a chyba nawet z dziewczynami?:oops: jeśli to nie Ty, to przepraszam :):oops: Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agnieszka Co to nie ta agnieszka z 2 dziewczynami ;) ta z dziewczynami też ma na imie Agnieszka ale nie jest na dogo. Co ma półdługie włosy brązowe :) jest wyższa niż tamta :) była tylko na pierwszej turze;) a i miała gumowce na nogach ;) przyjechała autem ....nie wiem co jeszcze;) Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Hund napisał(a):Agnieszka Co to nie ta agnieszka z 2 dziewczynami ;) ta z dziewczynami też ma na imie Agnieszka ale nie jest na dogo. Co ma półdługie włosy brązowe :) jest wyższa niż tamta :) była tylko na pierwszej turze;) a i miała gumowce na nogach ;) przyjechała autem ....nie wiem co jeszcze;) no to właśnie o tą Agnieszke mi chodzilo :) dzięki za wyjaśnienie:oops::lol: Quote
_bubu_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agnieszka Co jest na zdjeciu z Dyzią , na pierwszej stronie tego wątku ;) Quote
Agnieszka Co. Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Nie, to nie pani z Rybnika. Dyzię chciałaby bardzo wziąć moja ciocia z Oświęcimia. Naszego Dyzia uwielbia i gdy powiedziałam jej, że z domkiem Dyzi we Wrocławiu nic nie wyszło, postanowiła ją wziąć. Musi tylko przekonać męża. Mieszkająca z nimi moja babcia też jest za. Wujek z tego co wiem nie jest przeciwny, tylko ma trochę obaw min. czy nie będzie nadmiernie hałasować. Dziewczyny - wstrzymujcie tych chętnych do środy, proszę Was bardzo. U cioci miałaby super warunki, a dla nich byłaby wielką radością. Nie miałabym sumienia powiedzieć teraz cioci "już nieaktualne". Poczekajmy do środy. Poza tym widywałabym Dyzię dosyć często, a ona jest taka :loveu:... Quote
Agnieszka Co. Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Wstyd się przyznać, ale ja mam okropnie słabą pamięć gdy poznaję kilka nowych osób naraz. Przykro mi bardzo, ale poza Hund i bubu nie mam pojęcia kto jest kto :oops:. Może byśmy na wątku schroniska żywieckiego powklejali swoje fotki - myślę, że nikt się nie obawia pokazać. Wtedy nie byłoby omyłek. Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agnieszka Co. napisał(a): Może byśmy na wątku schroniska żywieckiego powklejali swoje fotki - myślę, że nikt się nie obawia pokazać. Wtedy nie byłoby omyłek. moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł :):) Quote
_bubu_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Albo można po prostu dodać fotke do swojego profilu , wtedy chyba najłatwiej sprawdzać. Nie chodzi mi o awatar tylko o fotke ktora jest widoczna jak się wejdzie na profil konkretniej osoby, niektórzy tak mają. Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Aga TY masz pierwszeństwo oczywiście !!! ;) Quote
Agnieszka Co. Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Myślę, że do środy będzie konkretnie wiadomo. I tak bardzo bym chciala, żeby sie udało. Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja też :) nie wierzę że ją oddasz w cudze ręce , musi zostać u swoich ;) Quote
Agnieszka Co. Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ciocia jest moją jedyną deską ratunku. Jak się nie uda, trzeba będzie szukać "obcych "rąk. Wysłałabym ją nawet nad morze, mogłabym jej już nigdy nie widzieć, gdybym miała pewność, że jest jej dobrze. Quote
Hund Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wiem Aga ! na razie czekamy na werdykt rodziny! Quote
Patia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pytanie z Allegro : "Witam! Chciałam zapytać czy suńka znalazła już dom? Gdzie dokładnie się ona znajduje? Jestem z Warszawy. Wygląda na zdeklarowaną starowinkę... :) Proszę szczerze powiedzieć czy tak jest? Absolutnie mnie to nie zraża, pomagam bezdomnym zwierzętom, mam w domu pozbierane tzw"beznadziejne" przypadki których nikt już nie chciał..... :)" Quote
Recommended Posts