maggiejan Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tak, sama się z tego uśmiałam, szczególnie jak przeczytałam wypowiedź powyżej mojego posta, ten kontekst...:evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='KrystynaS']Wiesz Olenka podziwiam Cię oprócz wielu innych rzeczy za tę wyjątkową tolerancję wobec Atosa. Po takim jego zakochaniu Twój dom czy ogród wygląda jak po przejściu Hunów. A Ty go jeszcze usprawiedliwiasz. :-o Musisz go naprawdę kochać, tego Dziadzia nieznośnego :loveu:[/quote] a jak tu takiego nie kochać, stary ramol, co chwila walka o jego oddech a jemu doopy w głowie:evil_lol: nie mogę pozwolić na takie bezeceństwa no bo pomyślcie zadyszy się chłop a ja co mam wziewa podać w trakcie czy po , no w takiej roli to ja się nie widzę :eviltong::diabloti: Quote
maggiejan Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ta nadzieja na spełnienie może Atosa trzymać w dobrej kondycji jeszcze długie lata...:diabloti: Quote
KrystynaS Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='olenka_f']a jak tu takiego nie kochać, stary ramol, co chwila walka o jego oddech [B]a jemu doopy w głowie[/B]:evil_lol: [B] nie mogę pozwolić na takie bezeceństwa[/B] no bo pomyślcie zadyszy się chłop a ja co mam wziewa podać w trakcie czy po , [B]no w takiej roli to ja się nie widzę :eviltong::diabloti:[/B][/quote] :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
olenka_f Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='maggiejan']Ta nadzieja na spełnienie może Atosa trzymać w dobrej kondycji jeszcze długie lata...:diabloti:[/quote] i niech tak będzie:lol: Quote
maggiejan Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dziewczyny, z innej beczki: Kończy się Atoskowy bazarek z biżuterią, podnieście go jeszcze, może ostatni komplecik pójdzie...? Quote
KrystynaS Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No już dawno się tak nie uśmiałam, a na Dogo- to jeszcze nigdy. :evil_lol: Quote
fona Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 na bazarku dla Atoska jest 128 zł i ponawiam pytanie, czy Atos potrzebuje witamin na stawy NUTRADYL Quote
Gem Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B]F[/B][B]ona, [/B]Oleńka odpowiedziała Ci na to pytanie tutaj: [url]http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9957510&postcount=1219[/url] :) Quote
maggiejan Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='fona']na bazarku dla Atoska jest 128 zł [/quote] :multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 fona na stawy jemu nie jest nic potrzebne on nawet zbyt ruchliwy jest teraz :diabloti::diabloti: na łapkę nie ma po co mu podawać natomiast gdyby zostało to mój Maro 12lat, ma spore problemy ze stawami i on dostaje i leki i witaminy i dla niego to bardzo chętnie Quote
fona Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ok, postraam sie, bo juz tlum dziki i lista spoleczna :) Quote
olenka_f Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no i się facet na mnie obraził :cool1: dokopał resztce drzwi i się wydarłam na niego, wiecie jak to jest kurduple mają donośne głosy bo nie widać to niech słychać będzie,no i Atos się do mnie nie odzywa położył się ,tyłkiem do mnie odwrócił i jak go chciałam udobruchać to łepek też zadarł do ściany, koniec świata, mam przechlapane :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 czy może mi cioteczka Hania G. zdradzić tajemnicę pod jakim linkiem się ukrywa bo chcieliśmy z Atoskiem podziękować za pieniążki a tu lipa nie wiemy gdzie pisać:razz: bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Quote
maggie1971 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Z bazarku uzbierało się dla Atoska 57 złotych. Nie za dużo ale zawsze coś. Olenka_f proszę podaj na PW numer konta osobom które wygrały na bazarku. Quote
maggiejan Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='olenka_f']czy może mi cioteczka Hania G. zdradzić tajemnicę pod jakim linkiem się ukrywa bo chcieliśmy z Atoskiem podziękować za pieniążki a tu lipa nie wiemy gdzie pisać:razz: bardzo bardzo dziękujemy :loveu:[/quote] Czy chodzi o cioteczkę Hanię z Poznania? Quote
KrystynaS Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='olenka_f']no i się facet na mnie obraził :cool1: dokopał resztce drzwi i się wydarłam na niego, .... no i Atos się do mnie nie odzywa.... mam przechlapane :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote]No i chyba sobie coś zrobisz z tego powodu. Bardzo dobrze zrobiłaś, nie może tak hulać :angryy:. Drzwi mu przeszkadzały :mad: Quote
KrystynaS Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Słuchajcie wcale, wcale wypadły te bazarki. Będzie na trochę leków :multi: Kurcze myślałam już ale nie mam nic na taki bazarek nie wspominając już, że nie mam pojęcia jak się go robi :oops: Quote
maggiejan Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Gdyby się fanty znalazły to ktoś by Ci pomógł bazarek zrobić. Pieniądze niestety szybko się rozejdą, a leki potrzebne będą jeszcze długo. Quote
olenka_f Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 mój gg 10003083 wklejam bo ja mam byle jak z tym komputerem i czasem nie mogę wejść na dogo a moj tel. 505 419 211 czasem nie odbieram to znaczy że go szukam albo jestem w pracy i obsługuję to trzeba by jeszcze raz zadzwonić;) Quote
KrystynaS Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='maggiejan']Gdyby się fanty znalazły to ktoś by Ci pomógł bazarek zrobić. [/quote]No ale o te fanty chodzi - nic takiego nie mam. Quote
Neris Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='olenka_f']czy może mi cioteczka Hania G. zdradzić tajemnicę pod jakim linkiem się ukrywa bo chcieliśmy z Atoskiem podziękować za pieniążki a tu lipa nie wiemy gdzie pisać:razz: bardzo bardzo dziękujemy :loveu:[/quote] Jeśli z Trójmiasta to wiem kto to :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jak tam nasz dziadziunio Atosek się czuje? [SIZE=1] p.s bardzo przepraszam za offa, ale pomóżcie i oddajcie głos, bo to jedyna możliwośc,żeby pomóc zwierzakom, które tam cierpią. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9968061&postcount=4112"]http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=4112[/URL][/SIZE] Quote
Recommended Posts