Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu, może jak byś zrobiła takie wyliczenie: ile potrzeba miesięcznie na leczenie Atoska, a ile masz (z deklaracji) i ile Ci brakuje to ktoś jeszcze by się dorzucił do tej brakującej kwoty...?

Posted

z tymi wyliczeniami to jest tak - nie wiem :roll:
idziemy do wet czasem 3 razy w tygodniu zostawiamy różnie czasem 38zł a czasem 110zł, na leki wydaje te z apteki ok 50zł no ale teraz ma inne więc nie wiem ile, większość leków dostawałam jednak od wet i tak np za enrobioflox płaciłam za tabletkę 1zł a on potrzebował 3 dziennie
zresztą nie przyszło mi do głowy żeby zliczać ile kosztuje trzeba płace i już, a że czasem powala no cóż czy człowiek chory czy pies zawsze ciągnie po kieszeni

Posted

[quote name='emilia2280']Olenko, wyslalam mojá deklaracjé: 50 zl (17 euro).[/quote]

bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

dziś Atos fajnie sie czuje, byliśmy na spacerku do wet bo nam autko siadło i no cóż mamy obserwować podobno może być raz lepiej raz gorzej

Posted

jak to mówł wet to choroba nieuleczalna a zaleczalna w pewnym stopniu
idę dziś sama bez Atosa do weta bo może mogę podać mu coś później a nie o 18 żeby noce pospać, teraz jest 5.30 a ja od 4 nie spie bo Atos dał koncert ale na spacerze sie uspokoiło tylko to trochę uciążliwe tak po nocy biegać a nie spać:evil_lol:

Posted

Olu, koniecznie trzeba organizować pomoc dla Atoska, musimy rozpocząć poważną akcję, bo leczenie jest bardzo kosztowne, a nie można staruszka zostawić bez pomocy. Kilku wielbicieli Atoska (i Twojej dobroci) deklarowało wpłaty, myślę że trzeba jeszcze bazarki organizować ( znajoma z wątku Czarusia, który jest u mnie, obiecała fanty) i może zrobić allegro cegiełkowe...? I rozreklamować trochę Atoska na wątkach, bo niewiele osób wie o nim...

Posted

Olu, obojętnie ile wydasz na leki i ile nocy nie prześpisz - nie ma się co łudzić - jesteś skazana na huśtawkę. Będą okresy lepsze (u małego wyraźnei lepiej bylo wiosną i latem, a zdecydowanie najgorzej w czasie jesiennych rpzymrozków i zimą), ale one z czasem będą coraz krótsze. Dominowac będiz ekaszel. Kaszel, KASZEL, KASZEL!!!!!!!!!! Wiem, zę to okropne, ale tak jest. I nie piszę teog, zeby cie przerazić, zneichęcić, doprowadizć do łez, tylko po to, zeby cię oswoic, znieczulić, uspokoić. Tak po prostu już będize.

Twoja miłość i opieka na pewno powodują, że pies chce żyć i jest szczęśliwy mimo sowjeog cierpnienia. Podziwiam cię i trzymam kciuki za wytrwałość!

Posted

Olu, Kazik też kaszle, mimo niby dobrej pogody - może ta pogoda wcale nie jest taka sprzyjająca, niby słońce świeci, ale ...sama nie wiem. Poczekajmy jeszcze, może to chwilowe pogorszenie.

Posted

JAK ZNAJDĘ CHWILE SPOKOJU W TYGODNIU TO ZORBIE WAM SZKICE aniołów NA BAZAREK ,ZWYKLE maluje DLA przyjaciół W POTRZEBIE ALE CHYBA każdy POTRZEBUJE SWOJEGO ANIOŁA :loveu::loveu:I DAJE GWARANCJE działania :lilangel::lilangel::lilangel: